2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

inşallah canım sen ne zaman gideceksin doktora...
canım doktor beni haftaya çarşamba çağırdı yani test günümden 10 gün sonraya denk geliyor
Ben oğlumda test günümden 15 gün sonra gitmiştim şimdi bana biraz erken geldi..sen testten kaç gün sonra gitmiş oldun ?

Canım çok geçmiş oldun şuan vücudumzda okadar komplike bir fabrika çalışıyorki bütün hücreler onla meşgul.. Bağışıklığımız zayıf yani dikkat edelim.. Allah şifa versin canım

Sagol canım ben de endiselendin. Merkezi aradım bana Dr. un dediği tarihte test yaptırın dediler. Bugün 11.gün. 3.5 liralık iki test alıp idrarda yaptım ama negatif çıktı

Evet cnm Bülent traş düşünüyodum bende ama aradım fiyat aldım 5750+1500 ilaçlar fln dedi bide sana kaç embriyo kondu cnm bana yaşı küçük olanlara tek koyuyoruz dediler

Cnm bu yazında yeni gördüm çok geçmiş olsun korkma inş Allah yardım eder bu ara salgın var geçen banada oldu ishal gaz fln soğuk terler hamilelikte değildir yani bişey olmaz Allahın izniyle

Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et

Alttan baktı canım hemen gösterdi zaten kendini çok güzel bir duyguydu

Allahim inşallah size de tattirir çok güzel bir duygu canım

Aaay oğlumun kesesini gördüğümde değilde kalp atışlarında hüngür hüngür ağlamıştım.. Rabbim cümlesine sevinç gözyaşları döktürsün bu mutluluğu tattırsın amiiiinnn

Offf benimde ptesi test gunum bi yandan yapip da kurtuliim diyorum bi yandan da cok korkuyorum ama hxuxlyaaa canim gununde dene bide olmazsa da allah tan hersey. Benim ilkinde 10. Haftada durmustu bebegimin kalbi. Sagliksizmis cunku belki 12. Haftada testlerde ogrenicektim ben bu durumu ve belki cok farkli seyler yasicaktim vicdanim rahat birakmicakti o yuzden en iyisini Allah bilir. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…