- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.581
Çok şükür gözün aydın canım darısı pıt pıt lara inşallah.. Alttan mı baktı canım ?Kızlar biz kesemizi gördük çok şükür yoksak ta gözüktü darısı bekleyenlerin başına bu arada doktor telefon dan uzak dur dedi eskisi gibi aktif olamayabilirim
canım doktor beni haftaya çarşamba çağırdı yani test günümden 10 gün sonraya denk geliyorinşallah canım sen ne zaman gideceksin doktora...
Canım çok geçmiş oldun şuan vücudumzda okadar komplike bir fabrika çalışıyorki bütün hücreler onla meşgul.. Bağışıklığımız zayıf yani dikkat edelim.. Allah şifa versin canımKızlar bugun cok kotu bır agrıyla uyandım , ılk once gaz daha sonra agrılı ishal ve kusma , soguk soguk terler attım resmen.ne kotu bır seymıs hayatımda hıc yasamadım ıkısını aynı anda , korktum hemen bebekle alakalı olabılırmı dıye , doktorumu aradım bebekle alakası yoktur mıdenı usutmussundur bol bol sıvı tuket eger bıtmeyen ıshal ve kusma olursa acile gel serum takalım dedı .dün 2 saat dısarıdaydık havada bırazcık serındı , bunurm cok saglamdır grıp bıle olmam normalde demekkı hamılelık vucud dırencını dusuruyor sızde dıkkat edın kendınıze kızlar
yok canım öyle bir durumda 16. gün bir daha bakılıyor bir arkadaş vardı ama keseyi gördü şükür sen doktorla konuş yanlışlık olmasın test gününü teyit ettir bide acilde yaptırısan 1 saatte çıkıyor sonuç onu nette görüyorsun
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin darısı başımızaKızlar biz kesemizi gördük çok şükür yoksak ta gözüktü darısı bekleyenlerin başına bu arada doktor telefon dan uzak dur dedi eskisi gibi aktif olamayabilirim
Evet cnm Bülent traş düşünüyodum bende ama aradım fiyat aldım 5750+1500 ilaçlar fln dedi bide sana kaç embriyo kondu cnm bana yaşı küçük olanlara tek koyuyoruz dedilerInsallah ben ınanıyorum olucaksın, bülent tıraş acıbadem maslaktsmıydı bılmıyorum ama onunda ısmını cok duydum basarılı bır doktor , benım kendı doktorumda cok ıyıydı , hayırlı haberlerını ınsallalh alıcaz cnm
Cnm bu yazında yeni gördüm çok geçmiş olsun korkma inş Allah yardım eder bu ara salgın var geçen banada oldu ishal gaz fln soğuk terler hamilelikte değildir yani bişey olmaz Allahın izniyleKızlar bugun cok kotu bır agrıyla uyandım , ılk once gaz daha sonra agrılı ishal ve kusma , soguk soguk terler attım resmen.ne kotu bır seymıs hayatımda hıc yasamadım ıkısını aynı anda , korktum hemen bebekle alakalı olabılırmı dıye , doktorumu aradım bebekle alakası yoktur mıdenı usutmussundur bol bol sıvı tuket eger bıtmeyen ıshal ve kusma olursa acile gel serum takalım dedı .dün 2 saat dısarıdaydık havada bırazcık serındı , bunurm cok saglamdır grıp bıle olmam normalde demekkı hamılelık vucud dırencını dusuruyor sızde dıkkat edın kendınıze kızlar
Alttan baktı canım hemen gösterdi zaten kendini çok güzel bir duyguyduÇok şükür gözün aydın canım darısı pıt pıt lara inşallah.. Alttan mı baktı canım ?
Allahim inşallah size de tattirir çok güzel bir duygu canımGözün aydın canım allah tamamına erdirsin darısı başımıza
Geçmiş olsun canım. Aman dikkat etKızlar bugun cok kotu bır agrıyla uyandım , ılk once gaz daha sonra agrılı ishal ve kusma , soguk soguk terler attım resmen.ne kotu bır seymıs hayatımda hıc yasamadım ıkısını aynı anda , korktum hemen bebekle alakalı olabılırmı dıye , doktorumu aradım bebekle alakası yoktur mıdenı usutmussundur bol bol sıvı tuket eger bıtmeyen ıshal ve kusma olursa acile gel serum takalım dedı .dün 2 saat dısarıdaydık havada bırazcık serındı , bunurm cok saglamdır grıp bıle olmam normalde demekkı hamılelık vucud dırencını dusuruyor sızde dıkkat edın kendınıze kızlar
Gözünaydın canım. Kaç mm olmuş?Kızlar biz kesemizi gördük çok şükür yoksak ta gözüktü darısı bekleyenlerin başına bu arada doktor telefon dan uzak dur dedi eskisi gibi aktif olamayabilirim
1.05 cm yazıyor kağıtta heyecandan sormayı unuttum benGözünaydın canım. Kaç mm olmuş?
Canim bilmiyorum yükselir mi ama bir de test gününde denesen. .. Rabbim yardımcımız olsunBETA HCG
< 1.20
mIU/mL
0.0 - < 5.3
04.07.2015
Alttan baktı canım hemen gösterdi zaten kendini çok güzel bir duyguydu
Allahim inşallah size de tattirir çok güzel bir duygu canım
10 gün sonra gittin dimi canım. Ben bir hafta sonra gitmiştim 7.1 çıkmıştı. Normalde bende bugün gidecektim1.05 cm yazıyor kağıtta heyecandan sormayı unuttum ben
Insallah cnm..kaçıncı gun embrıyosuydu ??kacıncı günde test yaptın???Canim bilmiyorum yükselir mi ama bir de test gününde denesen. .. Rabbim yardımcımız olsun
1.05 cm yazıyor kağıtta heyecandan sormayı unuttum benGözünaydın canım. Kaç mm olmuş?
evet 10 gün oldu tam bugün10 gün sonra gittin dimi canım. Ben bir hafta sonra gitmiştim 7.1 çıkmıştı. Normalde bende bugün gidecektim
Canım sen test gününde bir daha yaptır şimdiden bozma moraliniBETA HCG
< 1.20
mIU/mL
0.0 - < 5.3
04.07.2015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?