- 28 Ağustos 2013
- 766
- 916
- 53
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.561
Test günüm pazartesi canim. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Şu mübarek gunlerde hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insaallah. ..Ben degıl ama çunkı aynı şeyı yaşadım . 10 gun ıdrarda çıkamayabilir ..kanda baktır cnm benım
Test günüm pazartesi canim. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Şu mübarek gunlerde hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insaallah. ..
Allah razi olsun canım. O küçücük ve annesi için atan kalbi hayirlisiyla duyarsın insaallah. Sen de bizlere dua et nolur hamilelerin duası kabul olur ...inşallah canım pozitif ol dua et rabbim beklediğin zamanı bebekle ödüllendirsin...
oğlum için tedaviye giderken transferden 35 gün sonra kalp atımını duymuşum bakalım haftaya duyacakmıyım bana da dua edin
ederim inşallah bu mubarek ayda rabbim dileğini önce göbeğine sonra kucagına almayı nasip etsin inşallahAllah razi olsun canım. O küçücük ve annesi için atan kalbi hayirlisiyla duyarsın insaallah. Sen de bizlere dua et nolur hamilelerin duası kabul olur ...
maşallah canım maşallah tebrikler ikizler geliyor Allahın izniyle :))Kızlaar bıgün 12.gün yine tahlil yaptırdım 1927 çıktı nerdeyse 4 katı çıktı.10.hün beşyüzlerde bi değerdi.ikizmi acabaa bi anormallik yoktur dimi değerimde çok yüksek geldi bana doktorumada daha ulaşamadım meraklardayım
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım bak boşu boşuna gerildin dimi.. Mercankara dediydi dedinmi :)))Arkadaşlar bu sefer güzel haberlerle geldim. Kendi hastaneme geldim bugün. Doktor önce kan tahlili istedi. Ve 13. Gün bhcg 467 çıktı. Doktor muayene etmeye gerek yok değer gayet iyi dedi. Rahim duvarı 10 mm ile transfer yapmışız dedi. Sonradan incelmiş olamaz mı dedim. Olmaz öyle bir şey ben eminim. Sen de bana geliyorsan sen de emin ol dedi. Pazartesi testi tekrarlayacagiz. Dualarınızı eksik etmeyin.
hadi rabbim yüzünü güldürsün inşallah canımTest günüm pazartesi canim. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Şu mübarek gunlerde hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insaallah. ..
rabbim sevincini daim etsin arkadaşım duyarsın inşallah Allahın izniyle .. Haberdar etmeyi ihmal etmeinşallah canım pozitif ol dua et rabbim beklediğin zamanı bebekle ödüllendirsin...
oğlum için tedaviye giderken transferden 35 gün sonra kalp atımını duymuşum bakalım haftaya duyacakmıyım bana da dua edin
inşallah canım sen ne zaman gideceksin doktora...rabbim sevincini daim etsin arkadaşım duyarsın inşallah Allahın izniyle .. Haberdar etmeyi ihmal etme
Arkadaşlar bu sefer güzel haberlerle geldim. Kendi hastaneme geldim bugün. Doktor önce kan tahlili istedi. Ve 13. Gün bhcg 467 çıktı. Doktor muayene etmeye gerek yok değer gayet iyi dedi. Rahim duvarı 10 mm ile transfer yapmışız dedi. Sonradan incelmiş olamaz mı dedim. Olmaz öyle bir şey ben eminim. Sen de bana geliyorsan sen de emin ol dedi. Pazartesi testi tekrarlayacagiz. Dualarınızı eksik etmeyin.
aslında 12. ve 14. gün test yapılır sizin neden geç olmuş yanlışlık olmasın merkezi dinleyin derim.Kızlar tüp bebek merkezinden aradılar test gününüz diye ama doktorum 14. Gün test yaptır demişti. Doktorun önerisine uyacağız ama öyle korkuyorum ki...
Bu test korkusunu nasıl atlatacam ben yaaaa... Bugün eşime bile vallahi ilaçlara devam edip regl görmeden böyle yaşayalım var sırf test korkum yüzünden dedim
Beklemek bile sıkmıyor düşünün artık... Ne yaparsam kendimi iyi hissederim hiç bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Tek test yaptırıp pozitifse sonrasında keseyi görmeyi düşünmüş olabilir mi? Sormadık açıkçası.aslında 12. ve 14. gün test yapılır sizin neden geç olmuş yanlışlık olmasın merkezi dinleyin derim.
tam olarak anlamadım nasıl yani sizin normalde test yapmanız lazım bugun sonuç olumsuz olursa kimse bişey yapamaz kiTek test yaptırıp pozitifse sonrasında keseyi görmeyi düşünmüş olabilir mi? Sormadık açıkçası.
12 ve 14. Gün değerleri diyelim ki beklediği gibi değil. Doktorun yapabileceği bir şey var mı?
zaten tek test diye bişey yok ki her doktor artışa bakar çok nadir durumlarda istemiyor doktorlarTek test yaptırıp pozitifse sonrasında keseyi görmeyi düşünmüş olabilir mi? Sormadık açıkçası.
12 ve 14. Gün değerleri diyelim ki beklediği gibi değil. Doktorun yapabileceği bir şey var mı?
:) sonuç pozitifse bugün, ama 14. Gün istenen artış olmamamışsa doktorun yapabileceği bir şey var mı? Bilmediğimden soruyorum.tam olarak anlamadım nasıl yani sizin normalde test yapmanız lazım bugun sonuç olumsuz olursa kimse bişey yapamaz ki
yok canım öyle bir durumda 16. gün bir daha bakılıyor bir arkadaş vardı ama keseyi gördü şükür sen doktorla konuş yanlışlık olmasın test gününü teyit ettir bide acilde yaptırısan 1 saatte çıkıyor sonuç onu nette görüyorsun:) sonuç pozitifse bugün, ama 14. Gün istenen artış olmamamışsa doktorun yapabileceği bir şey var mı? Bilmediğimden soruyorum.
Valla yapacak bişey yok tatlım bende bacaktan yaptım damara denk gelmiş mosmor oldu bacağım kolonyalı pamuk koy üstüne ödemi alıroznur65 sen hemşireydin dimi bişey sorcam göbekten oksapar yapıyorum hafif hafif morarma oluyodu ama dün damaramı denk getirdim ne ödem gibi bişey yapmış çok morarmış nasıl bişey yapabilirim oraya ? Bişeyde süremem herhalde fikrin var mı
Insallah ben ınanıyorum olucaksın, bülent tıraş acıbadem maslaktsmıydı bılmıyorum ama onunda ısmını cok duydum basarılı bır doktor , benım kendı doktorumda cok ıyıydı , hayırlı haberlerını ınsallalh alıcaz cnmIns cnm artık tüp bebek düşünüyorum biraz araştırma yaptım ist tüp bebek ya da acibadem maslak düşünüyodum ama fulya da acibadem oldunu bilmiyodum inş bende anne olurum cnm
Gozun aydın canım cok gızel artmıs masallahKızlaar bıgün 12.gün yine tahlil yaptırdım 1927 çıktı nerdeyse 4 katı çıktı.10.hün beşyüzlerde bi değerdi.ikizmi acabaa bi anormallik yoktur dimi değerimde çok yüksek geldi bana doktorumada daha ulaşamadım meraklardayım
cok sevındım canım gozun aydın bak her sey yoluna gırıyor kesenıde gorecez onsallahArkadaşlar bu sefer güzel haberlerle geldim. Kendi hastaneme geldim bugün. Doktor önce kan tahlili istedi. Ve 13. Gün bhcg 467 çıktı. Doktor muayene etmeye gerek yok değer gayet iyi dedi. Rahim duvarı 10 mm ile transfer yapmışız dedi. Sonradan incelmiş olamaz mı dedim. Olmaz öyle bir şey ben eminim. Sen de bana geliyorsan sen de emin ol dedi. Pazartesi testi tekrarlayacagiz. Dualarınızı eksik etmeyin.
Canim gectigine sevindim dikkat et kendine , 16 cm degildir zaten mm olsa 1.5 cm yazardi anlamadim cnm .gs yazan bir yer varsa onun yaninda yazandir olsun cnm ugrasma bosvErgeçti şükür belki de üşüttüm bilemiyorum geçen gün iftar daveti vardı bahçede hava baya soğuktu ondan olabilir sağol canım
ya ben demedim mi çooook sevindim inan kendim kadar sevindim arkadaşım darısı kalp atımına olsun....
inşallah dediğin gibi ciddi değildir canım sağol kağıda baktım da 16.3 yzıyor doğru yer mi bilmiyorum ama
sıkma canını rabbim büyük test yapmadan neden karamsar oluyorsun her hamilelik farklıdır umutla bekle canım.
maşallah çok güzel rabbim devamını getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?