2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

ya ben demedim mi çooook sevindim inan kendim kadar sevindim arkadaşım darısı kalp atımına olsun....
.

Cok sevindim csnim. Allahim saglikla devam ettirsin ins..gebeligini.bizlerede nasip etsin ins.bu tatli telaslari

Gözün aydın canim Rabbim devamini getirsin insaallah...

Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım bak boşu boşuna gerildin dimi.. Mercankara dediydi dedinmi :)))

Cok

cok sevındım canım gozun aydın bak her sey yoluna gırıyor kesenıde gorecez onsallah
Hepinizden tek tek Allah razı olsun. Bu zorlu süreçlerde bizi bizden başkası anlamıyor. Kendim için ne istiyorsan sizler için de aynısını gönülden istiyorum. Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin inşaallah.
Doktorum muayene etseydi içim daha rahat olacaktı ama artış çok güzel o da beni çok rahatlattı. Insaallah sorunsuz bir şekilde keseyi görmek de nasip olur.

Tesekkur ederım canım ıyıtım cok sukur geldi gectı ne kotu bır seydı o dıkkat edelım kendımıze salgın varmıs

Evet cnm Bülent traş düşünüyodum bende ama aradım fiyat aldım 5750+1500 ilaçlar fln dedi bide sana kaç embriyo kondu cnm bana yaşı küçük olanlara tek koyuyoruz dediler
Canım tesekkur ederım gecti cok sukur , normalde bızım yasımızda 1 evet ama 2 koyabılıyorlar sadece belgelerde 1 dıye gecıyor .sende 2 istedigini soylersın .vakıt kaybetmeden gorusmeye git .hakkında hayıtlısı olsun ınsallah

Evet cnm bayramdan sonra inş gidicem bide sana son olarak bişey sorcam senin fiyat 6000 tuttu demiştin sadece ılacların ne kadar tuttu çünkü bana 5750+ilaçlar 1'500 fln dedide sonuçta seninkide acibadem yani fulya Şubesi benim maslak niye fiyat böyle acaba

Canım benım ablam doktordu belkı doktor ındırımı yapmıs olabılır bıraz bılmıyorum , ben ozel muayenehanesıne gıttıgım ıcın kendı elınde, ama acıbademde yanı bulent bey belkı bır sey yapamıyordur onu bılemem , ılaclar yumurtalarının buyumesıne baglı , ama herkesın genelde aynı ıgne sayısı , 1000 tl yi asıcagını dusunmuyorum ılacların ,

Bende fulya şubesini arayip bi fiyat alırım ordanda olmazsa inş vesile olur

Test günüm yarın ama hiç ümidim kalmadı 5.gun embriyosu ve 2 tane transfer edilmiş olmasina rağmen idrar testinde hiç mi bir şey çıkmaz Internetten baktım nadir de olsa idrar da cikmayip kanda cikan var ama o kadar şanslı olabilecek miyim bilmiyorum

Yarin olsa da bi rahatlasak.. uykularim kacti vallahi. Allahtan umut kesilmez canim beklicez ben de testten once adet olcam diye cok korkuyorum. Bu kez elim idrar testine gitmedi bile benim

pelit86 S saniye1988
İdrarda çıkmayanlardan biri de benim kızlar... Tabii ki Allah ın dediği olur ben de hep kendimi kötüye hazırlardım güzel haber gelince süpriz olsun diye.. Dualarımız sizlerle ben de sizlerle beraber heyecanla bekliyorum haberlerinizi...
İçimden bir his ikinizde müjdeli haberlerle geleceksiniz diyor...Rabbim mübarek günler hürmetine sizleri ve cümle isteyenleri güldürsün inşallah...

Allah razi olsun canım. Şu an Rabbim in mucizesini bekliyorum sadece... inşallah bizler de müjde vermeyi başarabiliriz.

Oyyyy bal damliyo agzindan☺ hadi bakalim insallah

Yarin olsa da bi rahatlasak.. uykularim kacti vallahi. Allahtan umut kesilmez canim beklicez ben de testten once adet olcam diye cok korkuyorum. Bu kez elim idrar testine gitmedi bile benim
Hadi bakalım umutsuzluğu bırakın ve yarın bize güzel haberler vermeye hazırlanın. İnşaallah ikiniz de pozitif pozitif haberler vereceksiniz bize

Arkadasim benimde idrarda cikmadi 12 kanda degerim 359 cikti umidsiz olma yaaa sitres cok onemli suan 5 hafta bitmek uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…