• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Ben degıl ama çunkı aynı şeyı yaşadım . 10 gun ıdrarda çıkamayabilir ..kanda baktır cnm benım
Test günüm pazartesi canim. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Şu mübarek gunlerde hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insaallah. ..

inşallah canım pozitif ol dua et rabbim beklediğin zamanı bebekle ödüllendirsin...

Test günüm pazartesi canim. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Şu mübarek gunlerde hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insaallah. ..

oğlum için tedaviye giderken transferden 35 gün sonra kalp atımını duymuşum bakalım haftaya duyacakmıyım bana da dua edin

inşallah canım pozitif ol dua et rabbim beklediğin zamanı bebekle ödüllendirsin...

oğlum için tedaviye giderken transferden 35 gün sonra kalp atımını duymuşum bakalım haftaya duyacakmıyım bana da dua edin
Allah razi olsun canım. O küçücük ve annesi için atan kalbi hayirlisiyla duyarsın insaallah. Sen de bizlere dua et nolur hamilelerin duası kabul olur ...

Kızlaar bıgün 12.gün yine tahlil yaptırdım 1927 çıktı nerdeyse 4 katı çıktı.10.hün beşyüzlerde bi değerdi.ikizmi acabaa bi anormallik yoktur dimi değerimde çok yüksek geldi bana doktorumada daha ulaşamadım meraklardayım
maşallah canım maşallah tebrikler ikizler geliyor Allahın izniyle :))

Arkadaşlar bu sefer güzel haberlerle geldim. Kendi hastaneme geldim bugün. Doktor önce kan tahlili istedi. Ve 13. Gün bhcg 467 çıktı. Doktor muayene etmeye gerek yok değer gayet iyi dedi. Rahim duvarı 10 mm ile transfer yapmışız dedi. Sonradan incelmiş olamaz mı dedim. Olmaz öyle bir şey ben eminim. Sen de bana geliyorsan sen de emin ol dedi. Pazartesi testi tekrarlayacagiz. Dualarınızı eksik etmeyin.
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım bak boşu boşuna gerildin dimi.. Mercankara dediydi dedinmi :)))

hadi rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım

rabbim sevincini daim etsin arkadaşım duyarsın inşallah Allahın izniyle .. Haberdar etmeyi ihmal etme

Arkadaşlar bu sefer güzel haberlerle geldim. Kendi hastaneme geldim bugün. Doktor önce kan tahlili istedi. Ve 13. Gün bhcg 467 çıktı. Doktor muayene etmeye gerek yok değer gayet iyi dedi. Rahim duvarı 10 mm ile transfer yapmışız dedi. Sonradan incelmiş olamaz mı dedim. Olmaz öyle bir şey ben eminim. Sen de bana geliyorsan sen de emin ol dedi. Pazartesi testi tekrarlayacagiz. Dualarınızı eksik etmeyin.

Canım inşallah hasretin biter. Senin durumundan öğrendim ki biraz esprili olacak benzetmem ama nehrin ortasında harbiden at değiştirilemezmiş :KK48: En güzeli yola çıktığın Dr ile sonucu kucaklamak. Bir arkadaş da söylemişti ya normal kadın doğumcu ile tüp bebek yapan bile farklı demek ki. Boşuna uzmanlaşmıyorlarmış canım. Hakkında hayırlı olan inşallah gönlündekidir. Darısı bizlerin başına:KK33:

Kızlar tüp bebek merkezinden aradılar test gününüz diye ama doktorum 14. Gün test yaptır demişti. Doktorun önerisine uyacağız ama öyle korkuyorum ki...

Bu test korkusunu nasıl atlatacam ben yaaaa... Bugün eşime bile vallahi ilaçlara devam edip regl görmeden böyle yaşayalım var sırf test korkum yüzünden dedim:KK42:

Beklemek bile sıkmıyor düşünün artık... Ne yaparsam kendimi iyi hissederim hiç bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Kızlar tüp bebek merkezinden aradılar test gününüz diye ama doktorum 14. Gün test yaptır demişti. Doktorun önerisine uyacağız ama öyle korkuyorum ki...

Bu test korkusunu nasıl atlatacam ben yaaaa... Bugün eşime bile vallahi ilaçlara devam edip regl görmeden böyle yaşayalım var sırf test korkum yüzünden dedim:KK42:

Beklemek bile sıkmıyor düşünün artık... Ne yaparsam kendimi iyi hissederim hiç bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
aslında 12. ve 14. gün test yapılır sizin neden geç olmuş yanlışlık olmasın merkezi dinleyin derim.

aslında 12. ve 14. gün test yapılır sizin neden geç olmuş yanlışlık olmasın merkezi dinleyin derim.
Tek test yaptırıp pozitifse sonrasında keseyi görmeyi düşünmüş olabilir mi? Sormadık açıkçası.

12 ve 14. Gün değerleri diyelim ki beklediği gibi değil. Doktorun yapabileceği bir şey var mı?

Tek test yaptırıp pozitifse sonrasında keseyi görmeyi düşünmüş olabilir mi? Sormadık açıkçası.

12 ve 14. Gün değerleri diyelim ki beklediği gibi değil. Doktorun yapabileceği bir şey var mı?
tam olarak anlamadım nasıl yani sizin normalde test yapmanız lazım bugun sonuç olumsuz olursa kimse bişey yapamaz ki

zaten tek test diye bişey yok ki her doktor artışa bakar çok nadir durumlarda istemiyor doktorlar

:) sonuç pozitifse bugün, ama 14. Gün istenen artış olmamamışsa doktorun yapabileceği bir şey var mı? Bilmediğimden soruyorum.
yok canım öyle bir durumda 16. gün bir daha bakılıyor bir arkadaş vardı ama keseyi gördü şükür sen doktorla konuş yanlışlık olmasın test gününü teyit ettir bide acilde yaptırısan 1 saatte çıkıyor sonuç onu nette görüyorsun

oznur65 oznur65 sen hemşireydin dimi bişey sorcam göbekten oksapar yapıyorum hafif hafif morarma oluyodu ama dün damaramı denk getirdim ne ödem gibi bişey yapmış çok morarmış nasıl bişey yapabilirim oraya ? Bişeyde süremem herhalde fikrin var mı
Valla yapacak bişey yok tatlım bende bacaktan yaptım damara denk gelmiş mosmor oldu bacağım kolonyalı pamuk koy üstüne ödemi alır

Kızlar bugun cok kotu bır agrıyla uyandım , ılk once gaz daha sonra agrılı ishal ve kusma , soguk soguk terler attım resmen.ne kotu bır seymıs hayatımda hıc yasamadım ıkısını aynı anda , korktum hemen bebekle alakalı olabılırmı dıye , doktorumu aradım bebekle alakası yoktur mıdenı usutmussundur bol bol sıvı tuket eger bıtmeyen ıshal ve kusma olursa acile gel serum takalım dedı .dün 2 saat dısarıdaydık havada bırazcık serındı , bunurm cok saglamdır grıp bıle olmam normalde demekkı hamılelık vucud dırencını dusuruyor sızde dıkkat edın kendınıze kızlar

Ins cnm artık tüp bebek düşünüyorum biraz araştırma yaptım ist tüp bebek ya da acibadem maslak düşünüyodum ama fulya da acibadem oldunu bilmiyodum inş bende anne olurum cnm
Insallah ben ınanıyorum olucaksın, bülent tıraş acıbadem maslaktsmıydı bılmıyorum ama onunda ısmını cok duydum basarılı bır doktor , benım kendı doktorumda cok ıyıydı , hayırlı haberlerını ınsallalh alıcaz cnm

Kızlaar bıgün 12.gün yine tahlil yaptırdım 1927 çıktı nerdeyse 4 katı çıktı.10.hün beşyüzlerde bi değerdi.ikizmi acabaa bi anormallik yoktur dimi değerimde çok yüksek geldi bana doktorumada daha ulaşamadım meraklardayım
Gozun aydın canım cok gızel artmıs masallah

Cok
cok sevındım canım gozun aydın bak her sey yoluna gırıyor kesenıde gorecez onsallah ❤️

geçti şükür belki de üşüttüm bilemiyorum geçen gün iftar daveti vardı bahçede hava baya soğuktu ondan olabilir sağol canım

ya ben demedim mi çooook sevindim inan kendim kadar sevindim arkadaşım darısı kalp atımına olsun....

inşallah dediğin gibi ciddi değildir canım sağol kağıda baktım da 16.3 yzıyor doğru yer mi bilmiyorum ama

sıkma canını rabbim büyük test yapmadan neden karamsar oluyorsun her hamilelik farklıdır umutla bekle canım.

maşallah çok güzel rabbim devamını getirsin.
Canim gectigine sevindim dikkat et kendine , 16 cm degildir zaten mm olsa 1.5 cm yazardi anlamadim cnm .gs yazan bir yer varsa onun yaninda yazandir olsun cnm ugrasma bosvEr

Back