• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canim benim de test günüm pazartesi. Dediğin gibi ben de gecenki olumlu denememde yasadigim hicbir belirtiyi yaşamıyorum. Ayrıca gecenki denemede 7. Gün idrarda pozitifi görmüştüm bu sefer 10. Gün olmasına rağmen hala en ufak bir belirti yok :KK43: Simdiden olumsuz sonuca kendimi alistirmaya başladım. Hatta en erken ne zaman tekrar deneyebilirim in hesabını yapıyorum. Ne diyeyim Rabbim hicbirimizin kucağıni boş, gözünü yaşlı bırakmasin. ..
Ahh canimm Yine de bi umut.. insanin kendi gebeliklerinde farkli belirtiler olabilirmis simdi okudum. Idrarda belki degerin ilkinden daha dusuk diye cikmayabilir ay ne bilim iste.. ilkinde ne oldu senin

Ahh canimm Yine de bi umut.. insanin kendi gebeliklerinde farkli belirtiler olabilirmis simdi okudum. Idrarda belki degerin ilkinden daha dusuk diye cikmayabilir ay ne bilim iste.. ilkinde ne oldu senin
Umut dünyası canim. En son ana kadar kendimize moral olmaya çalışıyoruz işte ne yapalım :( gecenki denememde 11. Haftada kalbi durmustu mercimegimin :( Bu da dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosuydu. Daha çilem dolmamis, çilem bitmemiş demek ki... senin diğer denememde nolmuştu? Bakarsın Rabbim mucizesini gosteriverir ve bütün bu kaygılarımizi boşa çıkartır. O'na emanetiz...

Umut dünyası canim. En son ana kadar kendimize moral olmaya çalışıyoruz işte ne yapalım :KK43: gecenki denememde 11. Haftada kalbi durmustu mercimegimin :KK43: Bu da dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosuydu. Daha çilem dolmamis, çilem bitmemiş demek ki... senin diğer denememde nolmuştu? Bakarsın Rabbim mucizesini gosteriverir ve bütün bu kaygılarımizi boşa çıkartır. O'na emanetiz...
Benimde 10. Haftaya yakin kalbi durdu malesef canim.Kromozomal bozukluktanmis. Siz incelemeye gonderdiniz mi? Aynen oyle ben elimden geleni yaptigimi dusunuyorum. Eger zamani geldiyse rabbim istediyse olucak. Ama Senin 5. Gun embriyosu neden 12. Gunu bekliyosun benden 9. Gun istediler

Benimde 10. Haftaya yakin kalbi durdu malesef canim.Kromozomal bozukluktanmis. Siz incelemeye gonderdiniz mi? Aynen oyle ben elimden geleni yaptigimi dusunuyorum. Eger zamani geldiyse rabbim istediyse olucak. Ama Senin 5. Gun embriyosu neden 12. Gunu bekliyosun benden 9. Gun istediler
Benimki de incelendi ama hiçbirşey çıkmadı. Sadece drum pıhtılaşma kaynaklı olabileceğini dusunerek kan sulandirici ıgne verdi. Merkez 12. Güne verdi test günümü. Yaptığım testlerde de bir belirti olmayınca daha erken yaptırmaya cesaret edemedim kan tahlilini. En azından pazartesiye kadar hamileyim diye dusuneyim :(

oznur65 oznur65 sen hemşireydin dimi bişey sorcam göbekten oksapar yapıyorum hafif hafif morarma oluyodu ama dün damaramı denk getirdim ne ödem gibi bişey yapmış çok morarmış nasıl bişey yapabilirim oraya ? Bişeyde süremem herhalde fikrin var mı

oznur65 oznur65 sen hemşireydin dimi bişey sorcam göbekten oksapar yapıyorum hafif hafif morarma oluyodu ama dün damaramı denk getirdim ne ödem gibi bişey yapmış çok morarmış nasıl bişey yapabilirim oraya ? Bişeyde süremem herhalde fikrin var mı
Canim benim de aynı. Ispirtolu pamuk koyuyorum bayagi iyi geliyor. Bu arada Ispirton yoksa alkollü, kolonyali ya da sirkeli pamuk da kullanabilirsin

Kızlaar bıgün 12.gün yine tahlil yaptırdım 1927 çıktı nerdeyse 4 katı çıktı.10.hün beşyüzlerde bi değerdi.ikizmi acabaa bi anormallik yoktur dimi değerimde çok yüksek geldi bana doktorumada daha ulaşamadım meraklardayım
Korkma annesi ikizler yolda ins.
Annecim beklettim seni simdiye kadar kusura bakma. Ama artik seninleyim diyorlar insallah
Masallah degeein gercekten cok guzel.insallah birkac gun sonra ben ve benim gibi bekleyenler senin degerinin 5te birini falan gorebilir insallaahhh:-)

Arkadaşlar bu sefer güzel haberlerle geldim. Kendi hastaneme geldim bugün. Doktor önce kan tahlili istedi. Ve 13. Gün bhcg 467 çıktı. Doktor muayene etmeye gerek yok değer gayet iyi dedi. Rahim duvarı 10 mm ile transfer yapmışız dedi. Sonradan incelmiş olamaz mı dedim. Olmaz öyle bir şey ben eminim. Sen de bana geliyorsan sen de emin ol dedi. Pazartesi testi tekrarlayacagiz. Dualarınızı eksik etmeyin.

Umut dünyası canim. En son ana kadar kendimize moral olmaya çalışıyoruz işte ne yapalım :KK43: gecenki denememde 11. Haftada kalbi durmustu mercimegimin :KK43: Bu da dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosuydu. Daha çilem dolmamis, çilem bitmemiş demek ki... senin diğer denememde nolmuştu? Bakarsın Rabbim mucizesini gosteriverir ve bütün bu kaygılarımizi boşa çıkartır. O'na emanetiz...
Ben degıl ama çunkı aynı şeyı yaşadım . 10 gun ıdrarda çıkamayabilir ..kanda baktır cnm benım

Korkma annesi ikizler yolda ins.
Annecim beklettim seni simdiye kadar kusura bakma. Ama artik seninleyim diyorlar insallah
Masallah degeein gercekten cok guzel.insallah birkac gun sonra ben ve benim gibi bekleyenler senin degerinin 5te birini falan gorebilir insallaahhh:-)
İnşallaahh isimlerinizi bilmesemde dualarımda hep varsınız allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin❤️

geçti şükür belki de üşüttüm bilemiyorum geçen gün iftar daveti vardı bahçede hava baya soğuktu ondan olabilir sağol canım
Canım gazın fazlalaşırsa da olabilir sancı.. İçerde fabrika çalışıyo Allahın izniyle bide rahim bağları gerilmiş olabilir.. Allah a emanet ol canım üşütmüş falan da olabilirsin tabi

ya ben demedim mi çooook sevindim inan kendim kadar sevindim arkadaşım darısı kalp atımına olsun....

Arkadaşlar bu sefer güzel haberlerle geldim. Kendi hastaneme geldim bugün. Doktor önce kan tahlili istedi. Ve 13. Gün bhcg 467 çıktı. Doktor muayene etmeye gerek yok değer gayet iyi dedi. Rahim duvarı 10 mm ile transfer yapmışız dedi. Sonradan incelmiş olamaz mı dedim. Olmaz öyle bir şey ben eminim. Sen de bana geliyorsan sen de emin ol dedi. Pazartesi testi tekrarlayacagiz. Dualarınızı eksik etmeyin.
inşallah dediğin gibi ciddi değildir canım sağol kağıda baktım da 16.3 yzıyor doğru yer mi bilmiyorum ama

Canımm evet benım tüp bebek doktorumda cok konusmaz ama ısını ıyı yapardı , sana ultrason kagıdını verdıyse orda yazar mm si , benden hemogrammıydı kan testi onu istedi zaten yaptırmıstım kısa zaman once onu goturdum cnm , benımde kendı doktorum ızınlıydı baska doktora gıttım bugun , kendı doktoruma bılgı verdıgımde haftaya persembe gorelım dedı , erken cagırdı baende belkı strese gırmemk ıcın cumartesı gunu gıderım , karnın cok cıddı agrıyorsa doktoruna hemen danıs canım ama hafıf batmalarsa arada oluyordur cıddı bır sey oldugunu sanmıyorum cok gecmıs olsun
sıkma canını rabbim büyük test yapmadan neden karamsar oluyorsun her hamilelik farklıdır umutla bekle canım.
Canim benim de test günüm pazartesi. Dediğin gibi ben de gecenki olumlu denememde yasadigim hicbir belirtiyi yaşamıyorum. Ayrıca gecenki denemede 7. Gün idrarda pozitifi görmüştüm bu sefer 10. Gün olmasına rağmen hala en ufak bir belirti yok :KK43: Simdiden olumsuz sonuca kendimi alistirmaya başladım. Hatta en erken ne zaman tekrar deneyebilirim in hesabını yapıyorum. Ne diyeyim Rabbim hicbirimizin kucağıni boş, gözünü yaşlı bırakmasin. ..
maşallah çok güzel rabbim devamını getirsin.
Kızlaar bıgün 12.gün yine tahlil yaptırdım 1927 çıktı nerdeyse 4 katı çıktı.10.hün beşyüzlerde bi değerdi.ikizmi acabaa bi anormallik yoktur dimi değerimde çok yüksek geldi bana doktorumada daha ulaşamadım meraklardayım

Cok sevindim csnim. Allahim saglikla devam ettirsin ins..gebeligini.bizlerede nasip etsin ins.bu tatli telaslari

Gözün aydın canim Rabbim devamini getirsin insaallah...

Back