• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Merhaba kızlar hepinize iyi pazarlar. Bugün benim transferimin 6. günü dün gece hafif pembe bir damla kan geldi bir saat sonra da hayalet gibi çok az pembe kan geldi. Aranızda bunu yaşayan var mı? Olumsuz birsey mi? Yarın merkezdeki hemsireyi arayacağım

Canım benım ablam doktordu belkı doktor ındırımı yapmıs olabılır bıraz bılmıyorum , ben ozel muayenehanesıne gıttıgım ıcın kendı elınde, ama acıbademde yanı bulent bey belkı bır sey yapamıyordur onu bılemem , ılaclar yumurtalarının buyumesıne baglı , ama herkesın genelde aynı ıgne sayısı , 1000 tl yi asıcagını dusunmuyorum ılacların ,
Aaaa biz aynı Dr.a gidiyoruz galiba...Faruk Bey, değil mi? Fulya Acıbadem lafı geçince...

Test günüm yarın ama hiç ümidim kalmadı :KK43: :KK43: :KK43: 5.gun embriyosu ve 2 tane transfer edilmiş olmasina rağmen idrar testinde hiç mi bir şey çıkmaz:cry::cry::cry: Internetten baktım nadir de olsa idrar da cikmayip kanda cikan var ama o kadar şanslı olabilecek miyim bilmiyorum:KK61::KK61:

Yarin olsa da bi rahatlasak.. uykularim kacti vallahi. Allahtan umut kesilmez canim beklicez ben de testten once adet olcam diye cok korkuyorum. Bu kez elim idrar testine gitmedi bile benim

Allah yardımcımız olsun kızlar, 11.gunde ikindi vakti idrar testim benim de negatif çıktı:KK1: Benim test günüm salı. Dr. 14.gün dedi. Allahım sen yüzümüzü güldür ya Rabbim emeklerimizi, umutlarımızı boşa çıkarma. Arka arkaya müjdeler verelim inşallah.

Canim senin normal adet tarihim ne zaman. Benum beklenen adette test gunumde ayni. Bide sen benden bigun once yaptirdin ama senin test gunun pazartesi. Benim carsamba.
Transfer gununu bir mi saydin sen
Canim test günümü doktor belirledi 6 temmuz olarak. Transferim 25 haziran di. 5. Gün embriyosuydu eğer seninki üçüncü gün embriyosu ise o da farkediyor. Bende pko olduğu için ilacsiz adet olamiyorum dolayisiyla beklenen adet tarihi de veremiyorum ama son adet tarihim 8 hazirandi.

Allah yardımcımız olsun kızlar, 11.gunde ikindi vakti idrar testim benim de negatif çıktı:KK1: Benim test günüm salı. Dr. 14.gün dedi. Allahım sen yüzümüzü güldür ya Rabbim emeklerimizi, umutlarımızı boşa çıkarma. Arka arkaya müjdeler verelim inşallah.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım en büyük bayram hediyemizi nasip etsin inşaallah. ..

Test günüm yarın ama hiç ümidim kalmadı :KK43: :KK43: :KK43: 5.gun embriyosu ve 2 tane transfer edilmiş olmasina rağmen idrar testinde hiç mi bir şey çıkmaz:cry::cry::cry: Internetten baktım nadir de olsa idrar da cikmayip kanda cikan var ama o kadar şanslı olabilecek miyim bilmiyorum:KK61::KK61:
dılerım olursun cnm....10.gunde cıkmayıp kanda cıkan cok var

Merhaba kızlar hepinize iyi pazarlar. Bugün benim transferimin 6. günü dün gece hafif pembe bir damla kan geldi bir saat sonra da hayalet gibi çok az pembe kan geldi. Aranızda bunu yaşayan var mı? Olumsuz birsey mi? Yarın merkezdeki hemsireyi arayacağım
tutunma kanaması olabılır cnm..bnım hıç basıma gelmedı ama ...

Canim test günümü doktor belirledi 6 temmuz olarak. Transferim 25 haziran di. 5. Gün embriyosuydu eğer seninki üçüncü gün embriyosu ise o da farkediyor. Bende pko olduğu için ilacsiz adet olamiyorum dolayisiyla beklenen adet tarihi de veremiyorum ama son adet tarihim 8 hazirandi.
dondurulmus 5.gun canim benimde. 26haziranda oldu tranferim.
Son adet tarihimde 10hazirandi
Gerci tarihlerin bi onemi yok suan yeterki sonucumuz olumlu olsun hayirlisiyla

Arkadaşlar, progesteron kullanırken regl gelir mi?

Demek istediğim tüp bebek için bu ilacı kullanıyoruz. Progesteron reglin önünü kesiyor mu? Kullandığımız sürece regl olamayacak mıyız?

Canım tabii ki en doğru bilgiyi merkez verecektir ama benim bilgim şakır şakır adet kanaması gibi olmadığı müddetçe korkulacak birşey yok.. Bebişin sana tutunuyordur annesi ondan olabilir..

Teşekkür ederim canım, sıvı bir kahverengi akıntı neden olabilir? 12.gündeyim
canım kahverengi akıntı crinone tahrişinden olabilir bir de demek ki taze bir kanama değil eski kan kalıntıları demek.. Stres yapma canım ama merkezi arayıp haberdar et onlar seni yönlendirecektir

Doktorum kahverengi akinti gelirse korkmamam gerektiğini, ancak renginin pembe ye dönmesi halinde hemen kendisini aramami söylemişti. Korkulacak bir şey yoktur diye düşünüyorum. Senin 12. Gununse test gunun ne zaman canım?

Canım benım transferin ilk gününden beri nerdeyse her gün ya acık sarı ya acık kahverengi akıntım oluyor bugunde geldı hatta baya yogun, ama Faruk beyde burdakı doktorumda onemsemedi , boyle akıntıların normal olucagını soyledı , ama ben ne olur ne olmaz dusuk tehlısesı vardır dıye 2 defa proluton depot iğne vurdurdum.

Back