• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

inşallah canım sen ne zaman gideceksin doktora...
canım doktor beni haftaya çarşamba çağırdı yani test günümden 10 gün sonraya denk geliyor
Ben oğlumda test günümden 15 gün sonra gitmiştim şimdi bana biraz erken geldi..sen testten kaç gün sonra gitmiş oldun ?

Kızlar bugun cok kotu bır agrıyla uyandım , ılk once gaz daha sonra agrılı ishal ve kusma , soguk soguk terler attım resmen.ne kotu bır seymıs hayatımda hıc yasamadım ıkısını aynı anda , korktum hemen bebekle alakalı olabılırmı dıye , doktorumu aradım bebekle alakası yoktur mıdenı usutmussundur bol bol sıvı tuket eger bıtmeyen ıshal ve kusma olursa acile gel serum takalım dedı .dün 2 saat dısarıdaydık havada bırazcık serındı , bunurm cok saglamdır grıp bıle olmam normalde demekkı hamılelık vucud dırencını dusuruyor sızde dıkkat edın kendınıze kızlar
Canım çok geçmiş oldun şuan vücudumzda okadar komplike bir fabrika çalışıyorki bütün hücreler onla meşgul.. Bağışıklığımız zayıf yani dikkat edelim.. Allah şifa versin canım

yok canım öyle bir durumda 16. gün bir daha bakılıyor bir arkadaş vardı ama keseyi gördü şükür sen doktorla konuş yanlışlık olmasın test gününü teyit ettir bide acilde yaptırısan 1 saatte çıkıyor sonuç onu nette görüyorsun

Sagol canım ben de endiselendin. Merkezi aradım bana Dr. un dediği tarihte test yaptırın dediler. Bugün 11.gün. 3.5 liralık iki test alıp idrarda yaptım ama negatif çıktı :110:

Insallah ben ınanıyorum olucaksın, bülent tıraş acıbadem maslaktsmıydı bılmıyorum ama onunda ısmını cok duydum basarılı bır doktor , benım kendı doktorumda cok ıyıydı , hayırlı haberlerını ınsallalh alıcaz cnm
Evet cnm Bülent traş düşünüyodum bende ama aradım fiyat aldım 5750+1500 ilaçlar fln dedi bide sana kaç embriyo kondu cnm bana yaşı küçük olanlara tek koyuyoruz dediler

Kızlar bugun cok kotu bır agrıyla uyandım , ılk once gaz daha sonra agrılı ishal ve kusma , soguk soguk terler attım resmen.ne kotu bır seymıs hayatımda hıc yasamadım ıkısını aynı anda , korktum hemen bebekle alakalı olabılırmı dıye , doktorumu aradım bebekle alakası yoktur mıdenı usutmussundur bol bol sıvı tuket eger bıtmeyen ıshal ve kusma olursa acile gel serum takalım dedı .dün 2 saat dısarıdaydık havada bırazcık serındı , bunurm cok saglamdır grıp bıle olmam normalde demekkı hamılelık vucud dırencını dusuruyor sızde dıkkat edın kendınıze kızlar
Cnm bu yazında yeni gördüm çok geçmiş olsun korkma inş Allah yardım eder bu ara salgın var geçen banada oldu ishal gaz fln soğuk terler hamilelikte değildir yani bişey olmaz Allahın izniyle

Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et

Alttan baktı canım hemen gösterdi zaten kendini çok güzel bir duyguydu

Allahim inşallah size de tattirir çok güzel bir duygu canım

Aaay oğlumun kesesini gördüğümde değilde kalp atışlarında hüngür hüngür ağlamıştım.. Rabbim cümlesine sevinç gözyaşları döktürsün bu mutluluğu tattırsın amiiiinnn

Offf benimde ptesi test gunum bi yandan yapip da kurtuliim diyorum bi yandan da cok korkuyorum ama hxuxlyaaa hxuxlyaaa canim gununde dene bide olmazsa da allah tan hersey. Benim ilkinde 10. Haftada durmustu bebegimin kalbi. Sagliksizmis cunku belki 12. Haftada testlerde ogrenicektim ben bu durumu ve belki cok farkli seyler yasicaktim vicdanim rahat birakmicakti o yuzden en iyisini Allah bilir. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsunn

Back