Hayır olmadı ama geçen gece yani dün değil ondan önceki gün beni ıslatan su gibi akıntı geldiseninde geri gelme gibi bir durumun olumu merak ediyorum yazarsan sevinirm k.rengine yakın bir renkte baya peçeteyi ıslatan bir geri gelme oldu bende aşılamadan sonra
Ayy heyecanlandım okadar çok istiyorum her birinizden olumlu poızitif çıkma haberlerini inanın kendime çıkmış kadar sevineceğim. Hep olumsuz yazılardan sıkıldım çünkü inşallah aşılama yaptıracaklara moral olabiliriz :))Bugün progesteron testi yaptırdım.28.5 çıktı çok şükür.haziranın 15 de gebelik testi var şimdi sırada.umarım tutmuştur.
Hadi bakalım hayırlı olsun tekrar. Arkadaşlar herkes gün ve gün yazsın neler hissediyor.kızlaarrr desteğiniz için çoookkk teşekkür ederim aşılama çok iyi geçti, doktorda ihtimsli çok yüksek gördü ama hayırlısı Allah bilir.
geri sayım bsşladı, ayın 24 ünü bekliycem sizinle beraber, olursa belirtilerimi paylaşırım.
Hoş geldin ayın starı ilk haber senden 10 gün geçti bile az daha tut kendini kaldı 5 gün ve mutlu haberi ver bize.Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 1 Haziran'da asilama oldum .15 ı test gunüm.hergun test yapmamak ıcın zor tutuyorum kendimi. Bende de gündüz sıcak basmalar oluyor,bugun ilk defa adet olacakmışım gibi cok kısa kasık ağrım oldu .gogus hassasiyeti var baskada bısey yok bakalım . Herkesin guzel haberlerini duyarız ınsallah
Aynen hepimizin olumlu sonuçlanır inşallah.Ayy heyecanlandım okadar çok istiyorum her birinizden olumlu poızitif çıkma haberlerini inanın kendime çıkmış kadar sevineceğim. Hep olumsuz yazılardan sıkıldım çünkü inşallah aşılama yaptıracaklara moral olabiliriz :))
valla artık çok geç ben çok gerindim ama ellerimi havaya kaldırarak değilde yattığım yerde böyle ayaklarımı ileri iterek yani oda gayri ihtiyari oldu bende ağrı başladı sağ tarafta uykudan uyandırdı beni resmen ilk idrarımı yapınca geçri ama bugün progesteran tahlili versemmi onu düşünüyorum olmazsa gidip vereyim içim rahat etsin yumurtam sağlıklı çatlamışmı bilmekte fayda var. bende çok heyecanlıyım 18 hazirana kadar sabretmek ne zormuş anlamadım.Gerinme isteği bende de var ama gerinme neden geriniyorsun bir yere uzanma ile aynı etkiyi yapar tut kendini
ağrı kesinlikle normal özellikle yumurtanın olduğu yerde olması orda bir hareket olduğunu gösteriyor diyorlar .benimde 18 haziran test günüm inşallah herşey olumlu olacak olumlu düşünmeye çalış.Bugün aşılamanın 9. günü.sol kasığımda ilk günden beri süren dayanılamayacak kadar değil ama rahatsız eden ağrım var.sizlerinde arasında tek taraflı kasık ağrısı yaşayan varmı.bu arada beklenen adet tarihim 16 haziran.test günüm 15 haziran.
aslında yumurtam sağdaydı ama solum ağrıyor.soldaki küçüktü ama asılama gününe kadar buyudumu artık.doktorumda bu ağrının çok normal ve iyiye işaret ettiğini söylüyor ama ben panik oluyorum bu süreç biraz sıkıntılı olduğu için hayırlısı artık :)ağrı kesinlikle normal özellikle yumurtanın olduğu yerde olması orda bir hareket olduğunu gösteriyor diyorlar .benimde 18 haziran test günüm inşallah herşey olumlu olacak olumlu düşünmeye çalış.
Hoş geldin ayın starı ilk haber senden 10 gün geçti bile az daha tut kendini kaldı 5 gün ve mutlu haberi ver bize.
Ben şu bilye muhabbetini çok merak ediyorum hamile olan arkadaşların kasığında sanki bilye hareket ediyor gibi hissetmişler aranızda yaşayan olursa bildirsin
Kızlar bu progesteron testi nedir ne zaman yapılır Dr hıc böyle bırsey istemedi benden.bu arada bugun 10. Gun akıntı devam ediyor . Alt tarafta cok hafif ağrı var vajina bölgesinde daha dogrusu basınç gibi değişik bısey .
Jel değil benimki hap alttan yine, onun etkiside vardır yalnız benim deli uykum var :)) öğle arası uzanmıştım 1 saat kesintisiz uyumuşum ölü gibibu arada benim de son iki gündür iştahım açıldı ama yüksek ihtimlle verilen jelden kaynaklı yan etkilerinde bir çok şey yazıyor hissettiğimiz.
Jel değil benimki hap alttan yine, onun etkiside vardır yalnız benim deli uykum var :)) öğle arası uzanmıştım 1 saat kesintisiz uyumuşum ölü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?