• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yeni katıldım aranıza... Baştan sona okudum inşallah hepiniz hayırlı haber alırsınız dua ediyorum hepimiz için... Bende dün aşılama oldum bugün 2. günüm gebelik testini 24 haziranda yapıcam. Benim tek yumurtam oldu oda 25mm dedi doktor. Çok heyecanlıyım ama belli etmiyorum kimseye sadece sol kasığımda hafif ağrı var o kadar onun dışında bişeyim yok. güzel haberlerinizi duyarsam biraz rahatlarım allah gönlümüze göre versin inşallah

Canım az önce bir yazı okudum ve heyecanlandım hemen seninle paylaşmak istedim geceleri gerinme isteği hamilelikten ayyy Allah'ım ne olur :))) dün gece kaç kere kendimi gerinirken yakalayıp toparlandım anlatamam bir sakıncası yok diyorlar ama ne bileyim :)) yinede dikkat edeyim sebep olmasın hiç bir şey onun benden kopmasına :)

gerçektenmi ben 3 kez hamile kaldım bu hiç dikaktimi çekmemişti benide çok heyecanlandırdın şuan :) ALLAHIM ne olur duysun sesimizi.gerinmekten ayrılıcam nerdeyse ama dediğin gibi toparlanmaya çalışıyorum. bu arda ben hamilelik ve progesterean tahlili verdim hamileliği neden erken yaptırdığımıda paylaşayım kızlar sizinle yumurta tedavisi ve çatlatma iğnesi hamilelik hormonu salgılıyor vucutta sonra kendini kandırmamak için kanda sıfırlanmışmı ona bakmak istedim sonucu doktoruma sorucam bakalım ne dicek. progesteranı biliyorsunuz zaten yumurtanın sağlıklı çatlayıp çatlamadığına bakmak için. hadi bakalım bu ay bu topikte herkesin belirtileri birbirine çok yakın rekor kırıp hepimiz hamile kalırız inşallah.

son 4 gün gebelik testine.allahım hiç geçmiyor.bugün aşılamanın 10.günü.sanki adet olacakmış gibi bel ağrım var.bacaklarıma vuruyor.umarım adet sancısı değildir.aranızda böyle ağrılar yaşayan varmı kızlar.birde bazı bayanlar akıntıdan söz etmiş bende akıntı yok.anca bir damla.normalmi sizce.doktorum bana jel de vermedi ama....

kişiden kişiye değişir tedavi şekilleri o yüzden içini ferah tut güzel düşün bol dua et her ne olursa olsun dünyanın sonu değil benim bu ay tutmazsa gelecek ay bir daha yapıp oda tutmazsa hoooooooooop tatile sonra eylül gibi tüp bebek herşey nasip kısmet.

Bende bu akşam 9 da çatlatma iğnemi olup yarın 12 de aşılamaya giriyorum bir heyecan bastı beni hayırlısı yumurtam 19 mm olmuş endometriumumda 13 mm

Yeni katıldım aranıza... Baştan sona okudum inşallah hepiniz hayırlı haber alırsınız dua ediyorum hepimiz için... Bende dün aşılama oldum bugün 2. günüm gebelik testini 24 haziranda yapıcam. Benim tek yumurtam oldu oda 25mm dedi doktor. Çok heyecanlıyım ama belli etmiyorum kimseye sadece sol kasığımda hafif ağrı var o kadar onun dışında bişeyim yok. güzel haberlerinizi duyarsam biraz rahatlarım allah gönlümüze göre versin inşallah
benimde bugün 2. günüm. ama ben aşılama gününü saymıyorm. demek beraber bekleyeceğiz. güzel haberler alırız inşallah

kişiden kişiye değişir tedavi şekilleri o yüzden içini ferah tut güzel düşün bol dua et her ne olursa olsun dünyanın sonu değil benim bu ay tutmazsa gelecek ay bir daha yapıp oda tutmazsa hoooooooooop tatile sonra eylül gibi tüp bebek herşey nasip kısmet.
Planlar aynı :))

Ben klomen kullandım zaten bu 3. aydı.ilk aşılamam zaten.eğer bu tutmazsa iğne tedavisine geçiçez sanırım.hepimizin hakkında hayırlısı inş.zamanı gelince olucak.bende biraz ara vermeyi düşünüyorum.

Bende bu akşam 9 da çatlatma iğnemi olup yarın 12 de aşılamaya giriyorum bir heyecan bastı beni hayırlısı yumurtam 19 mm olmuş endometriumumda 13 mm
bnde yarın aynı saatlerde yaptıracağım.
hayırlısı inş.

evetttt gelelim tahlil sonuçlarıma aşılama günü hariç 8. gün bugün ve progesteron tahlilimi 22 .günde yaptırabildim sonuç:15.66 çıktı yani yumoşlarım güzelce çatlamış kaliteli .aynı zamanda kanda beta hcg de baktırmıştım. yanlış 1 saat arayla 2 kez bakmışlar .acilde bakılan 1.67 çıktı 1 saat yada 2 saat sonra bakılan 1.73 çıkmış yani yükselişe geçmiş gibi ama tabi şuan negatif yani kanda hormon sıfırlanmış bundan sonra artarsa bebiş var yoksa ALLAH kerim. sizlere an be an durumumu anlatıyorumki kendinizi kıyaslarsınız.

evetttt gelelim tahlil sonuçlarıma aşılama günü hariç 8. gün bugün ve progesteron tahlilimi 22 .günde yaptırabildim sonuç:15.66 çıktı yani yumoşlarım güzelce çatlamış kaliteli .aynı zamanda kanda beta hcg de baktırmıştım. yanlış 1 saat arayla 2 kez bakmışlar .acilde bakılan 1.67 çıktı 1 saat yada 2 saat sonra bakılan 1.73 çıkmış yani yükselişe geçmiş gibi ama tabi şuan negatif yani kanda hormon sıfırlanmış bundan sonra artarsa bebiş var yoksa ALLAH kerim. sizlere an be an durumumu anlatıyorumki kendinizi kıyaslarsınız.
Süpersin canım bilgilendirme için teşekkürler. Ben de işten geldim yemek yedim yarının yemeğini yaptım deli yoruldum attım kendimi yatağa bacaklarım sızlıyor

Süpersin canım bilgilendirme için teşekkürler. Ben de işten geldim yemek yedim yarının yemeğini yaptım deli yoruldum attım kendimi yatağa bacaklarım sızlıyor
çok yorulma dikkat et kendine bir kaç kişi moralimi bozdu yok artmaz beta hcg falan dedilerde adetime 10 gün var daha millet ne bekliyor anlamadım :)

kızlarrrrr bugün otururken karnım şişmeye başladı eşofman sıkmaya başladı durup dururken ve göğüslerim acımaya başladı

birden bire şua
11265414_772846776163118_3406703546613523558_n.jpg
nki hissetiklerim bunlar . evet kızlar aşılama yaptıranlar nerdesiniz bakim bi benmi varım :)

kızlar günaydın
benimde dün kasıklarımda iğne batar gibi batmalar oldu. bide dün kına gecesi vardı yorulmuşum belimde ağrıdı baya. bugünde göğüslerimin ucunda hafif hassasiyet var. sanırım çatlatma iğnesinin etkisi. aşılamada 3. günn :)))

Back