• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bi gittiğin hasteneye sorarsın ozmn cnm duruma göre değerlendirirsin artık
manisada yoksa da izmir yakın orda bakarsın sende:KK66:

bakalım cnm nasıl olcak.cuma gununu merak edıorum smdı ben.nası bı doktor acaba ?ilgisini alakasını gorucez bakalım.inş vesılem olur.bende zaten tavsıye uzerıne gıdıyorum bakalım kısmet.sen anlat bakalım :)

Mrb arkadaslar bende cuma gunu 2 asilmami oldum pcosum var bu ay gonolf igne kullandim 3 yumurtam gelsti daha gelismekte olan bir suru yumurta oldgu icin ve e2 degerim yuksek oldgu icin catlatma ignesi olmadan asilama oldum asilamadan sonraki 2 gun hicbir sıkintım olnadi ama son 3 gundur lekelenmem oldu beraberlikten sonrada parlak pembe bir.leke geldi basina boyle birsey gelen var mi

selam cnm.bende pkoyum senın gıbı.ilaç ıcmesem aylarca regl olmam.sanırım sende aynısın..bende 1 kere asılama oldum aynen 3 yumurtam gelıstı.hepsıde 16 mm di.catlatma ıgnesı olduktan sora doktorum asılamadan once son durumlarına bakmadı nedense asılama günü yani.sana bakıldımı cnm?aynen bnde gonal f kullandım.14adet.sana sormak ıstedıgım şu;sanırım hamılesın.cok tebrık ederım.asılamaylamı hamıle kaldın cnm ???

bakalım cnm nasıl olcak.cuma gununu merak edıorum smdı ben.nası bı doktor acaba ?ilgisini alakasını gorucez bakalım.inş vesılem olur.bende zaten tavsıye uzerıne gıdıyorum bakalım kısmet.sen anlat bakalım :)
canım ne anlatayım kafamda deli sorular :(
geçen ay gebelik yaşadım biliyorsun ve düşük oldu
kanımdada pıhtılaşmam çıkmıştı
hem corasprin hem iğne vurulmuştum,çok sulandı o yüzden mi düştü diye diye yiyorum kendimi
bu konuda detaylı bi aydınlanmaya ihtiyacım var
regl olunca gideceğim dr a da soracagım ordan bilgi alamazsamda perinatolog veya hematologa gideceğim
öyle iştee biraz canım sıkkın:KK51:

canım ne anlatayım kafamda deli sorular :KK43:
geçen ay gebelik yaşadım biliyorsun ve düşük oldu
kanımdada pıhtılaşmam çıkmıştı
hem corasprin hem iğne vurulmuştum,çok sulandı o yüzden mi düştü diye diye yiyorum kendimi
bu konuda detaylı bi aydınlanmaya ihtiyacım var
regl olunca gideceğim dr a da soracagım ordan bilgi alamazsamda perinatolog veya hematologa gideceğim
öyle iştee biraz canım sıkkın:KK51:

belkı daha öncede sormusumdur affola benı sende de mı pko wardı*?benım kafada gıdıo bu ara :)))
çok gecmıs olaun cnm benım.bak en azından kalabılmıssın sevınmen lazım buna..ben daha hıc tatmadım :((
sıkma canınıııı.Rabbim bilir vakti zamanını .....

belkı daha öncede sormusumdur affola benı sende de mı pko wardı*?benım kafada gıdıo bu ara :)))
çok gecmıs olaun cnm benım.bak en azından kalabılmıssın sevınmen lazım buna..ben daha hıc tatmadım :KK43:(
sıkma canınıııı.Rabbim bilir vakti zamanını .....

yok canım herhangi bişey çok şükür
1 hafta da öğrendim ve hemen gitti çok üzüldüm:KK43:
Hayırlı sağlıklı gebelikler versin Allah ım
inşallah yeniden nasip olur 6 yılın sonunda mucizem gelmişti
birdahaki sefere daim olsun inşallah

yok canım herhangi bişey çok şükür
1 hafta da öğrendim ve hemen gitti çok üzüldüm:KK43:
Hayırlı sağlıklı gebelikler versin Allah ım
inşallah yeniden nasip olur 6 yılın sonunda mucizem gelmişti
birdahaki sefere daim olsun inşallah

amin kuzum .üzülme sen..doğal yolla olmustu dımı cnm?pekı hormonlarına falan baktırdın mı??

amin kuzum .üzülme sen..doğal yolla olmustu dımı cnm?pekı hormonlarına falan baktırdın mı??

canım ne zmn gitsem bakıyorlar zaten,hormonlara herşey yolunda
bi sorun gözükmüyor ama işte nasip olmadı mı olmuyor
evet doğal olmuştu canım, tüpler aşılamalar hiç tutmamıştı oysa
Rabbim ol deyince oluveriyor işte

aynen oyle cnm.yeter ki Rabbim ol desın....

Meraba sekerim hayirli gunler olsun.kandilin mubarek olsun.bana ismini wer ismen dua edeyim sana bu mubarek gunde..

S3lam kizlar nasilsiniz uzun zaman oldu bakmayali.guzel hanerler okudum cok sewindim bendw tup benek icin tedaviye baalicam nolur dua edin.sewiyorum hepinizi.gorusmek uzere :KK54:

Back
X