aminnnn... ilk haberi de senden alacağız herhalde. benim öğrenmem temmuza kalacak bu gidişle.Olmaması için bir sebep yok yeter ki Alalh ol desin. Meryem anadan olmuş İsa peygamber. Allah nice insanlar yaratmış seni beni ailelerimizi. Allahtan hayırlısı olsun hepimiz için.
umarım tutar aşılamalarımız heyecanla bekliyorumevet bende oldu yumurtanın olduğu yerde kısa süreli sancılar yaşadım ağrı şeklinde. benimde 3 haziranda oldu aşılamam :) peşpeşe öğrenicez inş.
Benden önceleri de var 2 ve 3 haziran da aşılama yapan haziran ayı uğurlu gelir hepimize inşallahaminnnn... ilk haberi de senden alacağız herhalde. benim öğrenmem temmuza kalacak bu gidişle.
bende günde 3 tane kullanıyorum o yüzden sendeki kadar etkisi yok bende ama çok çabuk yoruluyorum benim batmalarım geçti bu arada yada çok az ağrı oluyor .ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa ümitsizlik yok negaitfte ne herşey pozitif :)Kızlar bu arada progestan hapı kullanıyorum günde 3 defa 2 şer adet yani günde 6 adet. Bu hapı alttan kullanıyorsun. Kullandıktan sonra hemen kalkma biraz yat. Hap erisin içinde . Bebeğin tutunması için çok yararlıymış rahmi de besliyormuş. Etkileri : Yorgunluk, halsizlik, uyku, baş dönmesi, mide bulantısı. Bende şuan baş dönmesi hariç hepsi var :)
herşeyin hayırlısı olsun dualarım hepinizlemerhaba kızlar.
benim aşılamada bugün saat 13.30 dan sonra yapılacak. dualarınızı bekliyorum.
Kızlar bugün 4. gün hissettiklerim yürürken yoruluyorum, ani ateş basıyor . Ama batma vs yok şimdilik günü yarı ettik. Ya sizler nasılsınız?
merhaba kızlar.
Gerinme isteği bende de var ama gerinme neden geriniyorsun bir yere uzanma ile aynı etkiyi yapar tut kendinivalla canım benim 6. günüm ama ağrım falan yok ilk günler oldu dahada olmadı yani akıntım var gibi sanki çok idrara çıkar oldum ada bendede çabuk yorulma var bu arama onun dışında çok gerinmek istiyorum :) geriniyorumda zaten ama heyecandan çatlıcam off geçsin şu günler :)
Biraz önce bende artık araştırma yapmamaya karar verdim oku oku manyağa bağladım :)) ama forumdan kopma belirti yazmaya devamkızlar benimde bugün 4. günüm aşılama gününü saymazsak çok umudum yok ama dehşet bir bel ağrım var birde akıntı başkada bişey yok ayrıca bana ilaç falanda vermedi dr um sanırım oda ümitsizdi durumdan bir an evvel tüp bebeğe geçmek için prosüdür gibi geldi ama bakmayacam siteye diyorum kendimi tutamıyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
seninde geri gelme gibi bir durumun olumu merak ediyorum yazarsan sevinirm k.rengine yakın bir renkte baya peçeteyi ıslatan bir geri gelme oldu bende aşılamadan sonraBiraz önce bende artık araştırma yapmamaya karar verdim oku oku manyağa bağladım :)) ama forumdan kopma belirti yazmaya devam
hayırlısı olsun inşaallah.umarım tutar aşılamalarımız.merhaba kızlar.
benimde sekizinci günüm.banada hep sıcak geliyor.2 haziranda aşılama olmuştum.o günden beri sol kasık ve belimin solu ağrıyodu.bugün o ağrı sag kasığıma geçti.umarım gebelikten kaynaklanıyordur.Kızlar bugün 4. gün hissettiklerim yürürken yoruluyorum, ani ateş basıyor . Ama batma vs yok şimdilik günü yarı ettik. Ya sizler nasılsınız?
aşılamam çok rahat geçti canım. iki aşılamamda da lekeli kanamam olmuştu bunda o bile olmadı. doktorda çok olumluydu hatta iki tane süper yumurta ve sperm sayıları harika, hadi hayırlısı diyerek başladı ona göre tutacak. ama gerisi Allah bilir inşallah iyi olurhadi bakalım inşallah doktora sordunmu nasıl geçti diye o önemli zorlanması pek iyi değil diyorlar ama çok hızlı giderse yumurta spermleri remen yuttu diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?