• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olmaması için bir sebep yok yeter ki Alalh ol desin. Meryem anadan olmuş İsa peygamber. Allah nice insanlar yaratmış seni beni ailelerimizi. Allahtan hayırlısı olsun hepimiz için.
aminnnn... ilk haberi de senden alacağız herhalde. benim öğrenmem temmuza kalacak bu gidişle.

Kızlar aşılaması tutan bir arkadaşın forumda yazdığı belirtiler
Alıntı:
ilk aşılamamda hamile kaldım...buyurun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü: Herhangi bir kanamam olmadı çok hafif belli belirsiz ağrım vardı. Aşılamadan sonra Dr. kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı. Bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti, iştahım açıldı ancak kullandığım Protestan'ın etkisi mi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti, kabızlık başladı, iştahım açıktı, akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi bir şey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti, akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım, diğer belirtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de çıkmadı :))
idrar testinde çıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım geç bir vakitte biber dolması koktu ve çok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde her şey normaldi.
14.gün:kan testi +

Kızlar bu arada progestan hapı kullanıyorum günde 3 defa 2 şer adet yani günde 6 adet. Bu hapı alttan kullanıyorsun. Kullandıktan sonra hemen kalkma biraz yat. Hap erisin içinde . Bebeğin tutunması için çok yararlıymış rahmi de besliyormuş. Etkileri : Yorgunluk, halsizlik, uyku, baş dönmesi, mide bulantısı. Bende şuan baş dönmesi hariç hepsi var :)
bende günde 3 tane kullanıyorum o yüzden sendeki kadar etkisi yok bende ama çok çabuk yoruluyorum benim batmalarım geçti bu arada yada çok az ağrı oluyor .ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa ümitsizlik yok negaitfte ne herşey pozitif :)

Kızlar bugün 4. gün hissettiklerim yürürken yoruluyorum, ani ateş basıyor . Ama batma vs yok şimdilik günü yarı ettik. Ya sizler nasılsınız?

Kızlar bugün 4. gün hissettiklerim yürürken yoruluyorum, ani ateş basıyor . Ama batma vs yok şimdilik günü yarı ettik. Ya sizler nasılsınız?

valla canım benim 6. günüm ama ağrım falan yok ilk günler oldu dahada olmadı yani akıntım var gibi sanki çok idrara çıkar oldum ada bendede çabuk yorulma var bu arama onun dışında çok gerinmek istiyorum :) geriniyorumda zaten ama heyecandan çatlıcam off geçsin şu günler :)

kızlar benimde bugün 4. günüm aşılama gününü saymazsak çok umudum yok ama dehşet bir bel ağrım var birde akıntı başkada bişey yok ayrıca bana ilaç falanda vermedi dr um sanırım oda ümitsizdi durumdan bir an evvel tüp bebeğe geçmek için prosüdür gibi geldi ama bakmayacam siteye diyorum kendimi tutamıyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah

birde bişey daha soracam ben 10-12 dk kadar çatalda kaldım sonra kalkabilirsin dediler ve orda peçete koydum hemen çünkü aktı baya sizdede böyle oldumu merak ediyorum

valla canım benim 6. günüm ama ağrım falan yok ilk günler oldu dahada olmadı yani akıntım var gibi sanki çok idrara çıkar oldum ada bendede çabuk yorulma var bu arama onun dışında çok gerinmek istiyorum :) geriniyorumda zaten ama heyecandan çatlıcam off geçsin şu günler :)
Gerinme isteği bende de var ama gerinme neden geriniyorsun bir yere uzanma ile aynı etkiyi yapar tut kendini

kızlar benimde bugün 4. günüm aşılama gününü saymazsak çok umudum yok ama dehşet bir bel ağrım var birde akıntı başkada bişey yok ayrıca bana ilaç falanda vermedi dr um sanırım oda ümitsizdi durumdan bir an evvel tüp bebeğe geçmek için prosüdür gibi geldi ama bakmayacam siteye diyorum kendimi tutamıyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Biraz önce bende artık araştırma yapmamaya karar verdim oku oku manyağa bağladım :)) ama forumdan kopma belirti yazmaya devam

Biraz önce bende artık araştırma yapmamaya karar verdim oku oku manyağa bağladım :)) ama forumdan kopma belirti yazmaya devam
seninde geri gelme gibi bir durumun olumu merak ediyorum yazarsan sevinirm k.rengine yakın bir renkte baya peçeteyi ıslatan bir geri gelme oldu bende aşılamadan sonra

Bugün progesteron testi yaptırdım.28.5 çıktı çok şükür.haziranın 15 de gebelik testi var şimdi sırada.umarım tutmuştur.

benimde sekizinci günüm.banada hep sıcak geliyor.2 haziranda aşılama olmuştum.o günden beri sol kasık ve belimin solu ağrıyodu.bugün o ağrı sag kasığıma geçti.umarım gebelikten kaynaklanıyordur.

hadi bakalım inşallah doktora sordunmu nasıl geçti diye o önemli zorlanması pek iyi değil diyorlar ama çok hızlı giderse yumurta spermleri remen yuttu diyorlar
aşılamam çok rahat geçti canım. iki aşılamamda da lekeli kanamam olmuştu bunda o bile olmadı. doktorda çok olumluydu hatta iki tane süper yumurta ve sperm sayıları harika, hadi hayırlısı diyerek başladı ona göre tutacak. ama gerisi Allah bilir inşallah iyi olur

kızlaarrr desteğiniz için çoookkk teşekkür ederim aşılama çok iyi geçti, doktorda ihtimsli çok yüksek gördü ama hayırlısı Allah bilir.
geri sayım bsşladı, ayın 24 ünü bekliycem sizinle beraber, olursa belirtilerimi paylaşırım.

Back