Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Beynimiz öyle demese de kalbimiz fesatlanıyor içten iöe sanırım böyle haberleri aldıkça ve bana kalırsa biz bu fesatlığımızı atıp da hamileler adına sevinmeyi öğrenmeden bebişlerimiz düşmeyecek göbüşlerimize. Senin için demiyorum sadece cnm yanlış anlama benim de görümcem uğraşıyordu bizim kadar ve sonunda klomem ve çatlatma ile hamile kaldı çok üzüldüm benim oşmadı diye oysa herşeyi denemiştik biz de onlar gibi. Sonra düşündüm benim de sınavım bu niye üzülüyorum ki yeğen sahibi olacağım falan diye ve ne kadar sıkıntım varsa gitti artık rahatsız olmuyorum hamile haberleri aldıkça hayırlısını diliyorum hakkımızda o kadar. İçinizi ferah tutun bence üzmeyin tatlı canınızı herşeyin bir sebebi vardr Yüce Rabbim katunda

Kızlar aranızda ateş basmasi yasayan var mı bir anda oluyor cayır cayır yanıyorum sanki sonra geçiyor gerçi havalar da sıcak ama bunun onla alakası yok sürekli değil gün içinde ara ara oluyor

Son 2 gündür bende sadece iştah artışı var sürekli bir şey yiyesim geliyor :)) Onun dışında ağrı vs yok sadece gaz sancısı oluyor biraz o kadar
bendede iştah açıldı ama ne açılmak :) zaman zaman ağrım oluyorda bu akıntı işini anlamadım bende hep akıntı olur o yüzden hep ped koyduğumdan anlamıyorum pürtük pürtük ilaç geliyor bazen o progesteran hap olsa gerek. yarın vericem bu arada progesteron tahlilini bakalım bu arda hamileliğk tahlilide vericem bakalım kaç çıkıcak çok erken ama olsun bilelim :)

Son 2 gündür bende sadece iştah artışı var sürekli bir şey yiyesim geliyor :)) Onun dışında ağrı vs yok sadece gaz sancısı oluyor biraz o kadar
kilec bizim belirtilerimiz seninle aynı gibi bakalım ne olacak çatlıcam kaç yaşındasın hiç gebelik yaşadınmı? sen sormadan bende söyliyeyim ben 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1.5 yıl korundum 2.5 yılda 3 kez hamile kaldım tedavisiz ama 1. düşük 2.ve 3. dış gebelik oldu ameliyatla alındı doktor kontrolünde hamile kalmam gerektiği için aşılama yaptırdım.

Kızlar aranızda ateş basmasi yasayan var mı bir anda oluyor cayır cayır yanıyorum sanki sonra geçiyor gerçi havalar da sıcak ama bunun onla alakası yok sürekli değil gün içinde ara ara oluyor
Benim daha aşılama ol adı ama bence aldigimiz hormonlaran ensemden bir ter boşanıyor bobreklrime iniuor

ben 5 yıldır evliyim hiç gebe kalmadım 2 yıl aralıksız doğum kontrol hapı kullandım, son 3 yıldır çocuk istiyorum aslında ağırlıklı olarak 2 ilk sene normal denedik, ertesi sene yumurta takibi çatlatma iğnesi, bir sonraki sene rahim filmi çektirdimn sonrasında aşılama :))

Canım az önce bir yazı okudum ve heyecanlandım hemen seninle paylaşmak istedim geceleri gerinme isteği hamilelikten ayyy Allah'ım ne olur :))) dün gece kaç kere kendimi gerinirken yakalayıp toparlandım anlatamam bir sakıncası yok diyorlar ama ne bileyim :)) yinede dikkat edeyim sebep olmasın hiç bir şey onun benden kopmasına :)

inan fesatlık değil yaşadığım Allah herkese istediğinden fazlasını versin benden saklamışlar sonra öyle bir ifadeyle söylediler ki yada ben öylece hissettim bilmiyorum ama boğazımdaki düğüme engel olamadım .beter sınavlardan esirgesin mevlam evlat da büyük sınav olabilir malum

şu an için tek kıskandığım şey hamile ve çocuklu insanlar, nefsimize yeniliyoruz malesef.
ben bi takım ameliyat geçirdim. 7-8 ay oldu hala hamile kalamadım. şuan aşılamayı deneyeceğiz. benden sonra arkadaşımda ameliyat oldu ve şuan 4 aylık hamile yumurta takibi ile tek seferde hamile kaldı.
çok sevindim ama buruk bi sevinç oldu tabi.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bizlere de nasip etsin.

canım benim 3. aşılamam bu. ilki tuttu ama boş gebelikti. işte o zaman günlerini tam hatırlayamasamda adetime yakındı o kesin bu hissi yaşamıştım. acayip kasıkmı desem vajinamı desem öyle birbirine karışık arada artan dinlenince geçen ağrım vardı. özellikle namaza eğilince ayakkabı bağlamak için eğilince sanki elbisemin kasık kısmında cep varmışta içine bilye koymuşum onu sıkıştırıyormuşum gibi tuhaf birşey hissesiyordum hatta eşimede söylemiştim bana gülmüştü.

günaydınnnnn,
yok mu sonuç öğrenen çok heyecanlıyım herkes adına :)

kızlar dua edin bu gece benim içinde yarın aşılama yapılacak hayırlısıyla,
yumurta zamanından önce çatlayacak diye çok korkuyorum

son 4 gün gebelik testine.allahım hiç geçmiyor.bugün aşılamanın 10.günü.sanki adet olacakmış gibi bel ağrım var.bacaklarıma vuruyor.umarım adet sancısı değildir.aranızda böyle ağrılar yaşayan varmı kızlar.birde bazı bayanlar akıntıdan söz etmiş bende akıntı yok.anca bir damla.normalmi sizce.doktorum bana jel de vermedi ama....

Sakin canım test yapılacağı hafta çoğu kişi bu belirtileri yaşıyor adet ile gebelik belirtisi bir olduğu için yorum yapmak zor akıntıda bünyeye göre değişir takılma belirtilere pozitif düşün Haziran uğurumuz olsun

amin inşallah tutar hepimizinki yoksa çok üzülücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…