• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 1 Haziran'da asilama oldum .15 ı test gunüm.hergun test yapmamak ıcın zor tutuyorum kendimi. Bende de gündüz sıcak basmalar oluyor,bugun ilk defa adet olacakmışım gibi cok kısa kasık ağrım oldu .gogus hassasiyeti var baskada bısey yok bakalım . Herkesin guzel haberlerini duyarız ınsallah

Kızlar hepinize merhaba.. ben de 1 haziranda aşılama yaptırdım ve güzel haberleri bekliyorum inşallah hepniz gibi.. benim ilk iki gün karnımda baya şişlik oldu akşama doğru pantalonumun düğmesini açıp geziyordum o kadar yani. Bu arada ağrım da oluyordu kasıklarımda. Sonra ağrılar sadece ani hareketlerde olmaya başladı. Sanırım verilen progs. Jel den kaynaklı göğüs hassasiyetim falan da arttı ve sık idrara çıkar oldum ilk günden bu yana. 15 i kan testi vericem inşallah hayırlısı olur hakkımızda Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

seninde geri gelme gibi bir durumun olumu merak ediyorum yazarsan sevinirm k.rengine yakın bir renkte baya peçeteyi ıslatan bir geri gelme oldu bende aşılamadan sonra
Hayır olmadı ama geçen gece yani dün değil ondan önceki gün beni ıslatan su gibi akıntı geldi

Bugün progesteron testi yaptırdım.28.5 çıktı çok şükür.haziranın 15 de gebelik testi var şimdi sırada.umarım tutmuştur.
Ayy heyecanlandım okadar çok istiyorum her birinizden olumlu poızitif çıkma haberlerini inanın kendime çıkmış kadar sevineceğim. Hep olumsuz yazılardan sıkıldım çünkü inşallah aşılama yaptıracaklara moral olabiliriz :))

kızlaarrr desteğiniz için çoookkk teşekkür ederim aşılama çok iyi geçti, doktorda ihtimsli çok yüksek gördü ama hayırlısı Allah bilir.
geri sayım bsşladı, ayın 24 ünü bekliycem sizinle beraber, olursa belirtilerimi paylaşırım.
Hadi bakalım hayırlı olsun tekrar. Arkadaşlar herkes gün ve gün yazsın neler hissediyor.

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 1 Haziran'da asilama oldum .15 ı test gunüm.hergun test yapmamak ıcın zor tutuyorum kendimi. Bende de gündüz sıcak basmalar oluyor,bugun ilk defa adet olacakmışım gibi cok kısa kasık ağrım oldu .gogus hassasiyeti var baskada bısey yok bakalım . Herkesin guzel haberlerini duyarız ınsallah
Hoş geldin ayın starı ilk haber senden 10 gün geçti bile az daha tut kendini kaldı 5 gün ve mutlu haberi ver bize.
Ben şu bilye muhabbetini çok merak ediyorum hamile olan arkadaşların kasığında sanki bilye hareket ediyor gibi hissetmişler aranızda yaşayan olursa bildirsin

Ayy heyecanlandım okadar çok istiyorum her birinizden olumlu poızitif çıkma haberlerini inanın kendime çıkmış kadar sevineceğim. Hep olumsuz yazılardan sıkıldım çünkü inşallah aşılama yaptıracaklara moral olabiliriz :))
Aynen hepimizin olumlu sonuçlanır inşallah.

Bugün aşılamanın 9. günü.sol kasığımda ilk günden beri süren dayanılamayacak kadar değil ama rahatsız eden ağrım var.sizlerinde arasında tek taraflı kasık ağrısı yaşayan varmı.bu arada beklenen adet tarihim 16 haziran.test günüm 15 haziran.

Gerinme isteği bende de var ama gerinme neden geriniyorsun bir yere uzanma ile aynı etkiyi yapar tut kendini
valla artık çok geç ben çok gerindim ama ellerimi havaya kaldırarak değilde yattığım yerde böyle ayaklarımı ileri iterek yani oda gayri ihtiyari oldu bende ağrı başladı sağ tarafta uykudan uyandırdı beni resmen ilk idrarımı yapınca geçri ama bugün progesteran tahlili versemmi onu düşünüyorum olmazsa gidip vereyim içim rahat etsin yumurtam sağlıklı çatlamışmı bilmekte fayda var. bende çok heyecanlıyım 18 hazirana kadar sabretmek ne zormuş anlamadım.

Bugün aşılamanın 9. günü.sol kasığımda ilk günden beri süren dayanılamayacak kadar değil ama rahatsız eden ağrım var.sizlerinde arasında tek taraflı kasık ağrısı yaşayan varmı.bu arada beklenen adet tarihim 16 haziran.test günüm 15 haziran.
ağrı kesinlikle normal özellikle yumurtanın olduğu yerde olması orda bir hareket olduğunu gösteriyor diyorlar .benimde 18 haziran test günüm inşallah herşey olumlu olacak olumlu düşünmeye çalış.

ağrı kesinlikle normal özellikle yumurtanın olduğu yerde olması orda bir hareket olduğunu gösteriyor diyorlar .benimde 18 haziran test günüm inşallah herşey olumlu olacak olumlu düşünmeye çalış.
aslında yumurtam sağdaydı ama solum ağrıyor.soldaki küçüktü ama asılama gününe kadar buyudumu artık.doktorumda bu ağrının çok normal ve iyiye işaret ettiğini söylüyor ama ben panik oluyorum bu süreç biraz sıkıntılı olduğu için hayırlısı artık :)

Hoş geldin ayın starı ilk haber senden 10 gün geçti bile az daha tut kendini kaldı 5 gün ve mutlu haberi ver bize.
Ben şu bilye muhabbetini çok merak ediyorum hamile olan arkadaşların kasığında sanki bilye hareket ediyor gibi hissetmişler aranızda yaşayan olursa bildirsin

Kendimiz denediğimizde ya da klomen ve çatlatma iğnesi kullandığımda günler bitmemişti saymaktan aman 2 gün gecikti test mi yapsam diye yerdim kendimi. ama bu sefer öyle ilginç ki içimde hiç bir şey yok oldu mu olmadı mı ya da yapsam mı test yapmasam mı diye bir telaş da yok sonuçta %20 lik bir şans söz konusu olmama ihtimali de var..
İnşallah hepimiz ayın yıldızı olur da güzel haberlerimizi veririz burdan canım :-)
bu bilye diye bahsedilen şeyde bana kalırsa yumurtalğımızın hassas olmasından kaynaklanıyor.sonuçta bir işlem görüyor ve bunun ardından da orda bi hareketlenme söz konusu oluyor. mesela benim de sol tarafımda sertlik var gibi ama bilye gibi mi onu anlayamıyorum o ayrı :-) senin de bugün 7. günün değil mi? bak yarısı geçmiş gitmiş bile içini ferah tut kötü düşünme hiç sen de hakkımızda hayırlısı gün ve gün güzel haberleri alalım :-)

Kızlar bu progesteron testi nedir ne zaman yapılır Dr hıc böyle bırsey istemedi benden.bu arada bugun 10. Gun akıntı devam ediyor . Alt tarafta cok hafif ağrı var vajina bölgesinde daha dogrusu basınç gibi değişik bısey .

Kızlar bu progesteron testi nedir ne zaman yapılır Dr hıc böyle bırsey istemedi benden.bu arada bugun 10. Gun akıntı devam ediyor . Alt tarafta cok hafif ağrı var vajina bölgesinde daha dogrusu basınç gibi değişik bısey .

Progesteron testi adetinden itibaren saymaya başlıyosun 21. 22. 23. günlerinde kanda bakılıyor. 10 un üstünde çıkarsa değer yumurtan sağlıklı ve çatlamış anlamına geliyor.eğer değer 10 un altında ise yumurtan gelişmemiş oluyor bildiğim kadarıyla. benim hafif akıntım var.çok değil.ama sol kasığımda hafif ağrım var.

Son 2 gündür bende sadece iştah artışı var sürekli bir şey yiyesim geliyor :)) Onun dışında ağrı vs yok sadece gaz sancısı oluyor biraz o kadar

bu arada benim de son iki gündür iştahım açıldı ama yüksek ihtimlle verilen jelden kaynaklı yan etkilerinde bir çok şey yazıyor hissettiğimiz.

bir hamile haberi daha aldım üstelik ilki sanırım 2 yaşında bile yoktur ve hislerimi anlatmaya kelimeler yetmiyor herkese veren diyorum sonra boğazımdaki düğümle susuyorum gözümdekilere sahip çıkmaya çalışarak

bu arada benim de son iki gündür iştahım açıldı ama yüksek ihtimlle verilen jelden kaynaklı yan etkilerinde bir çok şey yazıyor hissettiğimiz.
Jel değil benimki hap alttan yine, onun etkiside vardır yalnız benim deli uykum var :)) öğle arası uzanmıştım 1 saat kesintisiz uyumuşum ölü gibi

merhabalar herkes benden önde maşallah, kendimden önce sizleri öğrencem hayırlısıyla.
bugün gittim yumurta 2 tane sanırım. 1 tanesi kesinde diğerinden emin değilim. cuma günü aşılama olacak, şimdiden stresim çok fazla.
her şey iyi olur umarım herkes için.

Jel değil benimki hap alttan yine, onun etkiside vardır yalnız benim deli uykum var :)) öğle arası uzanmıştım 1 saat kesintisiz uyumuşum ölü gibi

benim doktorum jel verdi crinone diye, progest. takviyesi . bu ilaçlar bize erken gebelik belirtileri yaşatıyor resmen ;-) benim de sağ tarafımdaki çikolata kistimin olduğu yerdeki yumurtalarım diğerlerinden önce gelişti ve dr um onların gelişimine göre aşılama tarihi belirleyerek aşılama gerçekleştirdi ancak benim sol kasığım ağrıyor ne hikmetse anlayamadım

Back