• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada kızlar aşılama maliyeti ile bilgi vereyim devletten rapor çıktıktan sonra gonal f iğne ve pregnly çatlama iğnesi (2 doz 1 su) 138 tl progestan hap 5 tl aşılama uygulama ücreti hastaneye ödenen 150 tl
toplam aşılama ücreti : 293 tl hiç korktuğum gibi olmadı tabi ilaç sayıları arttıkça fiyat artabilir

Bu arada kızlar aşılama maliyeti ile bilgi vereyim devletten rapor çıktıktan sonra gonal f iğne ve pregnly çatlama iğnesi (2 doz 1 su) 138 tl progestan hap 5 tl aşılama uygulama ücreti hastaneye ödenen 150 tl
toplam aşılama ücreti : 293 tl hiç korktuğum gibi olmadı tabi ilaç sayıları arttıkça fiyat artabilir
Rapor nasil cikiyo sartlar ne?

ben gonal f 300 3 tane ve otrivileeye 260 ödedim

kızlar bende 29 mayısta gonal ve klomenle tedaviye başladım.. pazartesi günü aşılamam var.. doktor çok umutlu konuşmadı yumurta rezervim az olduğu için.. ama bir umut inşallah tutar.. dualarınızı eksik etmeyin kızlar..

kızlar bende 29 mayısta gonal ve klomenle tedaviye başladım.. pazartesi günü aşılamam var.. doktor çok umutlu konuşmadı yumurta rezervim az olduğu için.. ama bir umut inşallah tutar.. dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
Orası hiç belli olmaz canım benim 3 yumurtam gelişti sonra 1 i yavaşladı sonra diğeri 1 yumurta için aşılama yapıldı. Senin de 1 tane olur sağlıklı olur öyle düşün.

Rapor nasil cikiyo sartlar ne?
1) Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğinin SGK tarafından yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından tıbben mümkün görülmesi,

2) 23 yaşından büyük, 39 yaşından küçük olması,

3) Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun SGK tarafından yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından belgelenmesi,

4) Uygulamanın yapıldığı tıbbî merkezin SGK ile sözleşme yapmış olması,

5) En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması, Şartlarının birlikte gerçekleşmesi halinde en fazla iki deneme ile sınırlı olmak üzere yardımcı üreme yöntemi tedavileri ile bir hastalığın tedavisinin başka tıbbî bir yöntemle mümkün olmaması ve SGK tarafından yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından tıbben zorunlu görülmesi halinde yardımcı üreme yöntemi tedavileri SGK tarafından finanse edilmektedir.

Günaydın kızlar dün akşam belim ağrıdı hatta sabah kalktığımda da ağrıyordu inşallah ters hareket yapmamışımdır. Ümitsiz bir eşe sahip olmak en kötüsüymüş sanki herşeyi kendi kendime yaşıyorum tutması için dua ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama bizim ki o kadar emin ki tutmayacağından, istemediğinden değil ama sıkıldı sanırım çabalamaktan

aşılama olmuşmuydu.benimde hamile kaldığımda belim tuttulmuştu::))hatta internette araştırdım hamilelik belirtişimi diye bişey bulamamıştım.

hiç moralini bozma benimde tek yumurtam gelişmişti 22mm hamile kaldım inşallah sende kalırsın.

"kilec, post: 41299544, member: 504320"]1) Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğinin SGK tarafından yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından tıbben mümkün görülmesi,

2) 23 yaşından büyük, 39 yaşından küçük olması,

3) Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun SGK tarafından yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından belgelenmesi,

4) Uygulamanın yapıldığı tıbbî merkezin SGK ile sözleşme yapmış olması,

5) En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması, Şartlarının birlikte gerçekleşmesi halinde en fazla iki deneme ile sınırlı olmak üzere yardımcı üreme yöntemi tedavileri ile bir hastalığın tedavisinin başka tıbbî bir yöntemle mümkün olmaması ve SGK tarafından yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından tıbben zorunlu görülmesi halinde yardımcı üreme yöntemi tedavileri SGK tarafından finanse edilmektedir.[/QUOTE]
Teşekkür ederim

Günaydın kızlar dün akşam belim ağrıdı hatta sabah kalktığımda da ağrıyordu inşallah ters hareket yapmamışımdır. Ümitsiz bir eşe sahip olmak en kötüsüymüş sanki herşeyi kendi kendime yaşıyorum tutması için dua ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama bizim ki o kadar emin ki tutmayacağından, istemediğinden değil ama sıkıldı sanırım çabalamaktan
pardon biraz önce yanlış mesajı alıntılamışım.aşılama olmuşmuydu bende hamile kaldığımda belim tutulmuştu.

pardon biraz önce yanlış mesajı alıntılamışım.aşılama olmuşmuydu bende hamile kaldığımda belim tutulmuştu.
Evet cumartesi günü ayın 6 sında aşılama oldum, Yumurtam sanırım cumartesi günü çatladı hissettim sanki kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi geçti dedim çatladı. Şuan iyiyim bir ağrım yok sabah biraz bulantı vardı ama oda progestan dan sanırım.

evet benimde aşılamam yapılalı 5 gün oldu çok heyecanlıyım zaman zaman ağrılarım oluyor çok çabuk yoruluyorum falan ama herşey güzel olacak gibi geliyor elimden geldiğince dikkat ediyorum hareketlerime ama bu 10 gün nasıl geçecek :( başka ne belirti olur bilen varmı aşılamada hamile kalanlar bilgilerini paylaşsa ben çok acıkıyorum sadece

merhaba arkadaşlar.aşılama olupta tek taraflı kasık ağrısı yaşayan varmı.2 haziranda aşılama oldum.bugün 5. günü tek taraflı ağrım hala devam ediyor.
evet bende oldu yumurtanın olduğu yerde kısa süreli sancılar yaşadım ağrı şeklinde. benimde 3 haziranda oldu aşılamam :) peşpeşe öğrenicez inş.

evet benimde aşılamam yapılalı 5 gün oldu çok heyecanlıyım zaman zaman ağrılarım oluyor çok çabuk yoruluyorum falan ama herşey güzel olacak gibi geliyor elimden geldiğince dikkat ediyorum hareketlerime ama bu 10 gün nasıl geçecek :KK43: başka ne belirti olur bilen varmı aşılamada hamile kalanlar bilgilerini paylaşsa ben çok acıkıyorum sadece
Açıkçası benim zaman çabuk geçsin de öğreneyim diye bir kaygım yok belkide negatif olduğunu duymaktan korkuyorum :P bilmiyorum

merhabalar,
yeni geldim dr dan, 3tane yumurta büyüyormuş, 13-12-12mm çarşamba tekrar gideceğim. bu arada iğnelere de devam. büyük ihtimalle de cuma transfer olacak.
ama 3 tane yumurta olmasında da korkmadım desem yalan olur.

merhabalar,
yeni geldim dr dan, 3tane yumurta büyüyormuş, 13-12-12mm çarşamba tekrar gideceğim. bu arada iğnelere de devam. büyük ihtimalle de cuma transfer olacak.
ama 3 tane yumurta olmasında da korkmadım desem yalan olur.
Korkma benimde başta 3 tü sonra 2 oldu 1inin büyümesi durdu, sonrada 1, 1 tane ile yapıldı aşılamam

Korkma benimde başta 3 tü sonra 2 oldu 1inin büyümesi durdu, sonrada 1, 1 tane ile yapıldı aşılamam
2 olmasında sıkıntı yokta, 3. den ürktüm.
sanki kesin olcakmış gibi korkuyorum bide. umut işte...

Kızlar bu arada progestan hapı kullanıyorum günde 3 defa 2 şer adet yani günde 6 adet. Bu hapı alttan kullanıyorsun. Kullandıktan sonra hemen kalkma biraz yat. Hap erisin içinde . Bebeğin tutunması için çok yararlıymış rahmi de besliyormuş. Etkileri : Yorgunluk, halsizlik, uyku, baş dönmesi, mide bulantısı. Bende şuan baş dönmesi hariç hepsi var :)

2 olmasında sıkıntı yokta, 3. den ürktüm.
sanki kesin olcakmış gibi korkuyorum bide. umut işte...
Olmaması için bir sebep yok yeter ki Alalh ol desin. Meryem anadan olmuş İsa peygamber. Allah nice insanlar yaratmış seni beni ailelerimizi. Allahtan hayırlısı olsun hepimiz için.

Back