Rabbim hayırlısıyla bebişini görmeni nasip eder inşAllah..güzel haberler bekliyoruzkanı verdik sonucu bekliyorum nolur dua edin bana bu 4. aşılama çok yoruldum artık
kanı verdik sonucu bekliyorum nolur dua edin bana bu 4. aşılama çok yoruldum artık
aşılamayla 12. gün bugüninş Rabbim nasıb eder cnm ıns bu mubarek gunde sewınırsın...kacıncı gunun bugun?
malesef olmadı neyse hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demek
aşılamayla 12. gün bugün
KISMET CANMM BNDE ADET OLDUM AMA YİNEDE YARIN KONTROLÜM VARDI GİDECEĞİM. HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN.malesef olmadı neyse hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demek
hiçbirşey yoktu canım benimki sebepsiz infertilitezamanı wardır uzulme.bı sorunun warmı pko gıbı falan
Insallah canim bende cok istiyorumSana doğum günü hediyesi olur inşallah :)
Canm cok sagol Ilgın için sen nasıl bır tedavi gordunn asılamanın Kac ıncı gunu
Kızlarr gene ben test için çok erken biliyorum ama çok merak ettim nasıl oluyo diye ve yaptım.. İkinci çizgim çok silik bir şekilde çıktı bakalım zaman geçtikçe belirginleşecekmi
Tedaviye devam etmeyecek misin. Pes etmek yok. herzaman dualarimdasinizbenim de knt. var ama gitmeyi düşünmüyorum
Altıncı günüm bugün inşallah bakalım beklemedeyizCanim kacinci günündesin? Hadi inşallah çizgin netlesir canim :)
Canim ilk bi hafta gibi bi sure gebelik testi pozitif cikiyor catlatma ignesinin.etkisiyle bilgin var mi bilmiyorum ama .gun cok erkenAltıncı günüm bugün inşallah bakalım beklemedeyiz
ramazan sonrası kesin tüp bebek canım ya senTedaviye devam etmeyecek misin. Pes etmek yok. herzaman dualarimdasiniz
tabi biliyorum sadece süreci merak ettiğim için test yaptım nasıl çıkacak diye daha sonra kıyaslama yapabilirim en azından yinede çok teşekkür ederim :)Canim ilk bi hafta gibi bi sure gebelik testi pozitif cikiyor catlatma ignesinin.etkisiyle bilgin var mi bilmiyorum ama .gun cok erken
Ya ne bilim bende yaptim cikti sonra kayboldu ogrendim ki bu sebepten insan kimse hayal kirikligina ugramasin istiyor rabbim gonlunuzdekini versin insaallahT
tabi biliyorum sadece süreci merak ettiğim için test yaptım nasıl çıkacak diye daha sonra kıyaslama yapabilirim en azından yinede çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?