• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne yazsam ne düşünsem pek bilemedim açıkçası kaç gündür sağ kasığımdaki beyzbol topu varmış hissi bacağımı kasmaya başlayınca acaba apandisit mi atlıyoruz yada dış gebelik gibi bir durum mu var korkusuyla yakınlardaki kadın doğum hastanesinin aciline gittik dr a durumu açıklayınca alttan ve karından ultrasonla bakıp hcg istedi dün akşam aşılamanın 12.akşamıydı hcg 23 çıktı bunun testin pozitif olduğunu gösterdiğini ama düşük bir değer olduğunu 2 gün sonra tekrarlanması gerektiğini söyledi hayırlısı dedik bizde sevinmeye sevinemedim üzülmeye üzülemedim öyle kaldım anlayacağınız

Ne yazsam ne düşünsem pek bilemedim açıkçası kaç gündür sağ kasığımdaki beyzbol topu varmış hissi bacağımı kasmaya başlayınca acaba apandisit mi atlıyoruz yada dış gebelik gibi bir durum mu var korkusuyla yakınlardaki kadın doğum hastanesinin aciline gittik dr a durumu açıklayınca alttan ve karından ultrasonla bakıp hcg istedi dün akşam aşılamanın 12.akşamıydı hcg 23 çıktı bunun testin pozitif olduğunu gösterdiğini ama düşük bir değer olduğunu 2 gün sonra tekrarlanması gerektiğini söyledi hayırlısı dedik bizde sevinmeye sevinemedim üzülmeye üzülemedim öyle kaldım anlayacağınız
inşallah değerlerin yükselir güzel haberler alırız senden

inşallah değerlerin yükselir canım.ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.amin.ilk aşılamanmıydı?

Kizlar gunaydin bugun 8. Gunum dayanamadm merktan ilk idrarimla gebelik testi yaptim 2. Cizgi o kdr silik cikti ki golge gibi ama bende esimde gorduk cokta umutlanmak istemiyorum ama insan bi tuhaf oluyo

Kizlar gunaydin bugun 8. Gunum dayanamadm merktan ilk idrarimla gebelik testi yaptim 2. Cizgi o kdr silik cikti ki golge gibi ama bende esimde gorduk cokta umutlanmak istemiyorum ama insan bi tuhaf oluyo

Hadi inşallah hayırlısı canım. Ama çok erken idrar testi için... İnşallah kanda çıkar, kaçıncı gün vereceksin kan?

Bu konuda çok hassasan özellikle günü gelmeden test yapma ve umutlanma lütfen

hadi inşallah devamı da sağlıkla gelir.maşallah çok mutlu ve umu
Alttan ultrasonla bakılıyor canım... umarım büyümüşlerdir..
çok teşekkürler

Bugün aşılamanın dördüncü günü benim de... Ama ne bir göğüslerde şişkinlik var ne de ağrı :( olmayacak herhalde :(

KIZLAR BİRŞEY MERAK EDİYORUM.RAHİM FİLMİ SIRASINDA VERİLEN İLAÇLI SIVI NE OLUYOR.KAFAMA TAKILDI.

Back