Çok haklısın çok zor bir durum maalesefkiYa ne bilim bende yaptim cikti sonra kayboldu ogrendim ki bu sebepten insan kimse hayal kirikligina ugramasin istiyor rabbim gonlunuzdekini versin insaallah
yarın test günüm hiç umudum yok ama hadi hayırlısı sonucu öğrenince yazarım tabi hemen öğrenebilirmiyim bilmiyorum neden umudum olmadığına gelince cumartesi pazar lekelenme oldu az bişey kanamam oldu adet oldum heralde sonra kesildi ben adet olunca iki üç damla kan geliyo iki üç gün sürüyo bitiyo gene öyle olduğumu düşünüyorum fazlasıyla duruma hazırladım kendimi iki gün boyunca ağladım rahatladım doktorun ne diyeceğini merak ediyorum sadece inşallah tüp bebek der bir daha aşılama demez diye dua ediyorum oh içimi döktüm iyi oldu...allaha emanet olun
selam ikinci aşılamam ilkinde yumurtam büyümedi aşılama olmadım bu aşılamamda tek yumurtam büyüdü sadece sabah kan vericemselam cnm sende asılama mı olmustun ılkmı?
selam ikinci aşılamam ilkinde yumurtam büyümedi aşılama olmadım bu aşılamamda tek yumurtam büyüdü sadece sabah kan vericem
evet malesefsorun neydı cnm pko mu war*
evet malesef
10 haziranda oldum aşılamayı idrar testi yapmadım yapıcaktım ama kan gelince vazgeçtim çarşamba 14 gün oluyoraynen bnde de war cnm bnde 15 hazıranda oldum asılama.senın yarın kacıncı gunun?idrar testı yaptınmı?
10 haziranda oldum aşılamayı idrar testi yapmadım yapıcaktım ama kan gelince vazgeçtim çarşamba 14 gün oluyor
koyu sarı ve kan karışıktı yani akıntım çoktu birlikte geldi her adetimde öyle olurnasıl bir kandı cnm?rengi nasıldı?
tek fark çok ağrım oldukoyu sarı ve kan karışıktı yani akıntım çoktu birlikte geldi her adetimde öyle olur
tek fark çok ağrım oldu
inşallah ama ne biliyim olursa büyük süpriz olucak olmamaya hazırım zaten....umudunu yıtırme cnm.belkıde yerlesme kanamasıydı..inş öledır cnm gusel haberler werırsın ıns
inşallah ama ne biliyim olursa büyük süpriz olucak olmamaya hazırım zaten....
bişeyi merak ediyorum alttan bakarlarmı acaba yoksa sadece kan mı vericeminşallah ama ne biliyim olursa büyük süpriz olucak olmamaya hazırım zaten....
tabiki eve gelir gelmez yazarımyarın yazarsın canım merak ettım smdı bak
tabiki eve gelir gelmez yazarım
tamam teşekkürler canımyok tatlım sadece kan werıcen.alttan bakılmaz hamılelık süpesı oldugunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?