• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kanı verdik sonucu bekliyorum nolur dua edin bana bu 4. aşılama çok yoruldum artık :KK42:

malesef olmadı neyse hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demek :KK43:
:( tabi biz çok mücadele ediyoruz ama hayırlısının ne olacağını Allahtan başka kimse bilemez.mutlaka zamanı vardır.Rabbim en hayırlı zamanda sanada banada hepimize nasip etsin inşAllah.üzülme diyeceğim ama çok zor biliyorum :((

Canm cok sagol Ilgın için sen nasıl bır tedavi gordunn asılamanın Kac ıncı gunu

Canim ben ve esim butun tahlilleri yaptirdik. Spermdi, hormondu, rahim filmiydi.... anormal bisey yok. Benim her ay adetim de olur ondada sorun yok. Ama iki bucuk yildir hic hamile kalamadim. 2 haziranda ilk asilamami oldum ama malesef :( öyle bir durum işte......

Kızlarr gene ben test için çok erken biliyorum ama çok merak ettim nasıl oluyo diye ve yaptım.. İkinci çizgim çok silik bir şekilde çıktı bakalım zaman geçtikçe belirginleşecekmi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    159,1 KB · Görüntüleme: 53
Kızlarr gene ben test için çok erken biliyorum ama çok merak ettim nasıl oluyo diye ve yaptım.. İkinci çizgim çok silik bir şekilde çıktı bakalım zaman geçtikçe belirginleşecekmi

Canim kacinci günündesin? Hadi inşallah çizgin netlesir canim :)

T
Canim ilk bi hafta gibi bi sure gebelik testi pozitif cikiyor catlatma ignesinin.etkisiyle bilgin var mi bilmiyorum ama .gun cok erken
tabi biliyorum sadece süreci merak ettiğim için test yaptım nasıl çıkacak diye daha sonra kıyaslama yapabilirim en azından yinede çok teşekkür ederim :)

T

tabi biliyorum sadece süreci merak ettiğim için test yaptım nasıl çıkacak diye daha sonra kıyaslama yapabilirim en azından yinede çok teşekkür ederim :)
Ya ne bilim bende yaptim cikti sonra kayboldu ogrendim ki bu sebepten insan kimse hayal kirikligina ugramasin istiyor rabbim gonlunuzdekini versin insaallah

Back