bana vermedi ya morelim bozuldu şimdi
Canım benim 6 yaşında bir oğlum var ama 4 senedir bir kardeş istiyoruz PKO vardı, nasip olmadı... İlaç tedavileri rahim filmi falan derken bu ay aşılama yaptırdık bakalım, Allah hayırlısını versin hepimize...
evet ilk aşılama da hamile kaldım gonalf ileanladım cnm.sen ılk asılamaylamı hamıle kaldın=??sen ne kullandın gonal f mı?
değerlerimin hepsi normal esimin spermleri düşük o yüzden aşılama yaptırdık arife günüCanım herkese vermiyorlar zaten.. Senin kandaki hormon değerlerin normal çıkmıştır, onun için vermemiştir. Yoktan yere üzme kendini...
evet ilk aşılama da hamile kaldım gonalf ile
evet ilk aşılama da hamile kaldım gonalf ile
yavru kuşum benimde idrarda çıkmamıtı ama kanda çıkmıştı :)Bende bu sabah idrar testi yaptım negatif görünüyor erken mi yaptım acaba kanda mı daha iyi çıkardı bugün aşılama gününü saymazsak 12. Günüm
İnşallah canım dua et bende hamile haberimi burdan duyururumyavru kuşum benimde idrarda çıkmamıtı ama kanda çıkmıştı :)
inşallah canım inşallah inşallahhh :) hadi bak bekliyorum :)İnşallah canım dua et bende hamile haberimi burdan duyururum
Bozma moralini herkesin problemi farklı cnnbana vermedi ya morelim bozuldu şimdi
Haklisin canimBozma moralini herkesin problemi farklı cnn
Benim rahıme salık lik var dedi ondan verdıHaklisin canim
Benm rahimimde dar oldugu icin asilama esnasinda rahimden igne yaptiBenim rahıme salık lik var dedi ondan verdı
Tamam canım pazartesi günü gidicem kan vermeye en geç salı günü söyleriminşallah canım inşal
inşallah canım inşallah inşallahhh :) hadi bak bekliyorum :)
Haftaya persembe veya cuma yaptirmam gerekiyo benmde kan testini cuma gunude dogum gunum
Pardon gunlere yanlis bakmisim 3 u dogum gunum yani sali yada carsamba yaptirmam gerek
demekki yumurtalarda hareketlilik varya ondan oluyo demekki çoğu kişideCanım benim 12. Günüm bende 7. Günlerde çok sık lavaboya çıktım ama sonra düzeliyor
Canım bendede aynı sıkıntı devam ediyor yumurtalığım çok sancıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?