• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eee nolucak peki ben 12 de de vurdum 4 te de :KK43: çok alakasız oldu sanırım saatler yumurta gelişimini engellermi :KK43:

Bundan sonra dortte vurulrsun ozaman canim doktorun ogleden sonra demisse oyle yaparsin icine sinmiyorsa hocanla gorus olmazsa[/QUOTE]
haklısın evet 4te artık vurulucam druma ulaşamadım malesef.çok teşekkür ederim

tüp bebekte devlet karşılamazsa çok masraflı maalesef.. ben yine 3 aşılama deneyeceğim.zaten ondan sonrada şartlar uyar tüp bebek yaptırırız. Rabbim o günlere bırakmadan 7 gün sonra bebişi öğrenmemizi nasip eder inşAllah :)
aminnnn insallah canimm insallahh.. tup bebek masrafi 3 ten sonra kaca dusuyoki fiyati

Cok fazla lavobaya cıkıyorum yaa :KK43: benim gibi olan varmi bugun 7. Gunum :KK43:
Canım benim 12. Günüm bende 7. Günlerde çok sık lavaboya çıktım ama sonra düzeliyor
Canım benimde hala aynı sürekli tuvaletteyim.bide idrarımı yaparken yumurtalığımda sancı oluyo sende de varmı öyle bişey?
Canım bendede aynı sıkıntı devam ediyor yumurtalığım çok sancıyor

Kızlar cok sagolsun cok sukur oldu evımdeyım sag tarafında agrı var hala yarın iliski verdı persembe gununde itibaren de progesteron 200 mg fitil verdı sabah 8 oglendd 4 aksam 12 de bu sekılde olan varmı
Hayırlı olsun canım inşallah müjdeni verdiğin günleride görürüz benim ağrım hastaneden çıkana kadar oldu sonra kesti sol tarafım ağrıdı bizede iki gün peş peşe sonra gün aşırı ilişki önerdi 6 gün sonrada progestan verdi gece yatmadan önce bir tane içtim bugün 12. Günüm evde idrar testi yaptım negatif aile hekimime gittim sordum idrar testine güvenme iki gün sonra kan testi yapalım dedi stres yapma canım sakin ol

Hayırlı olsun canım inşallah müjdeni verdiğin günleride görürüz benim ağrım hastaneden çıkana kadar oldu sonra kesti sol tarafım ağrıdı bizede iki gün peş peşe sonra gün aşırı ilişki önerdi 6 gün sonrada progestan verdi gece yatmadan önce bir tane içtim bugün 12. Günüm evde idrar testi yaptım negatif aile hekimime gittim sordum idrar testine güvenme iki gün sonra kan testi yapalım dedi stres yapma canım sakin ol
Canım benım ki fitil alttan koyulmak 15 gun bebek tutunur dıye

Merhaba hanımlar,
Ben de 20 Haziran'da ilk kez aşılama yaptırdım, şu an günde bir crinone jel ve sabah akşam östrojen ilacı kullanıyorum..
Alt karın kısmımda şişlik hissediyorum ama kendimi de çok kaptırıp sonunda üzüntümün büyük olmasını istemiyorum. umarım tutmuştur.... Dua edin ne olur...

Kızlar cok sagolsun cok sukur oldu evımdeyım sag tarafında agrı var hala yarın iliski verdı persembe gununde itibaren de progesteron 200 mg fitil verdı sabah 8 oglendd 4 aksam 12 de bu sekılde olan varmı

Bana ne ogne ne progesteron fitil ne hap hic bise vermedi iliskide demedi :( bu fitil ne ise yariyorki

Canım benim 6 yaşında bir oğlum var ama 4 senedir bir kardeş istiyoruz PKO vardı, nasip olmadı... İlaç tedavileri rahim filmi falan derken bu ay aşılama yaptırdık bakalım, Allah hayırlısını versin hepimize...

Yumecim asılama 4 yıldır evliyim gebe kalamıyordum ama benım adet duzensizligimim var ilac sız adet goremiyorum yanı yumurtalar catlamıyodu

Canım benim 6 yaşında bir oğlum var ama 4 senedir bir kardeş istiyoruz PKO vardı, nasip olmadı... İlaç tedavileri rahim filmi falan derken bu ay aşılama yaptırdık bakalım, Allah hayırlısını versin hepimize...
Amin cnm bu mubarek ayda ins rabbım duysun sesımızi

Back