• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kislar meraba 2. Aasilamam olmamisti biliyosunuz yarin yeniden doktora gidicem inss ve yeni bi umutla 3. Asilamaya baslicaz insss. Ama ben gene diorum bende ve esimdede hicbir sorun yok bence kromozom testi de yaptirmak iyi olur oda aklimizdan cikmali bence

yarın test günüm hiç umudum yok ama hadi hayırlısı sonucu öğrenince yazarım tabi hemen öğrenebilirmiyim bilmiyorum neden umudum olmadığına gelince cumartesi pazar lekelenme oldu az bişey kanamam oldu adet oldum heralde sonra kesildi ben adet olunca iki üç damla kan geliyo iki üç gün sürüyo bitiyo gene öyle olduğumu düşünüyorum fazlasıyla duruma hazırladım kendimi iki gün boyunca ağladım rahatladım doktorun ne diyeceğini merak ediyorum sadece inşallah tüp bebek der bir daha aşılama demez diye dua ediyorum oh içimi döktüm iyi oldu...:KK51: allaha emanet olun

yarın test günüm hiç umudum yok ama hadi hayırlısı sonucu öğrenince yazarım tabi hemen öğrenebilirmiyim bilmiyorum neden umudum olmadığına gelince cumartesi pazar lekelenme oldu az bişey kanamam oldu adet oldum heralde sonra kesildi ben adet olunca iki üç damla kan geliyo iki üç gün sürüyo bitiyo gene öyle olduğumu düşünüyorum fazlasıyla duruma hazırladım kendimi iki gün boyunca ağladım rahatladım doktorun ne diyeceğini merak ediyorum sadece inşallah tüp bebek der bir daha aşılama demez diye dua ediyorum oh içimi döktüm iyi oldu...:KK51: allaha emanet olun

selam cnm sende asılama mı olmustun ılkmı?

Kizlar benm cok sivilcem cikti sizdede oldumu acaba adetim yaklasti diyemi yoksa asilamadan kaynaklimi anlayamadm :(

Back