• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın,
ama bana çok karanlık şuan. belki daha yolun çok başında olmama rağmen kendimi çok yorgun hissediyorum şuan. eşim iki gün önce karnımı seviyordu :KK43: ama şuan bütün hayaller umutlar yerle bir oldu. olmayacağından emindim ama yinede o kadar benimsemişimki hamile olduğumdan da emindim sanki.
ilk aşılamamdı tutmadı yarın test yaptıracaktım ama lekeler gelmeye başladı zaten belirtileri de vardı, adet oldum yani.
dayanması o kadar zorki alıştım belki 1,5 yıldır ama bu sefer ki daha başka oturdu içime. sonuçta olmaması için bi sıkıntı yok, aşılama da iyi geçmişti. ama sanki vaktinden önce çatlamıştı öle hissettim. belki de başka şeyler bilemiyorum ki. belki hiç kısmet olmayacak. kendimden çok eşim için istiyorum artık, boynum bükük kalıyor onun yanında. bana çok destek oluyor saolsun. o destek oldukça ben eziliyorum bu yükün altında. insanların bana acıyarak bakmalarını istemiyorum. kendimi bi odaya kapatıp ağlamak ve uyumak istiyorum.
dün gece ağlamaktan gözlerim şişti. şimdi işteyim yine ağlıyorum.
bebeğim olana kadar da devam edecek sanırım bu durum. Allahm nasip etmeyecekse buna da dayanma gücünü versin.
Canım geçecek elbet bazen olmadığı olduğundan hayırlıdır bilemeyiz bak ben yıllardır engelli çocuklarla çalışıyorum o yüzden hep dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun senin eşinin canı sağolsun Allah sana en hayırlısından bir evlat nasip etsin inşallah ümidini hiç kesme

Canım geçecek elbet bazen olmadığı olduğundan hayırlıdır bilemeyiz bak ben yıllardır engelli çocuklarla çalışıyorum o yüzden hep dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun senin eşinin canı sağolsun Allah sana en hayırlısından bir evlat nasip etsin inşallah ümidini hiç kesme
amin cümlemize, dayanması çok zor ağlamadan duramıyorum. isyan etmekte istemiyorum ama. ama işteee

Ahhhh ahhhh ...insan ne vazgeçebiliyor nede inanabiliyor o kadar o kadar iyi anlıyorum ki dünde ben adet oldum. birgün olacak demekten her duada anne- baba olmayı istemekten gönül hiç vazgeçmiyor. ağla rahatla zaten başka birşey gelmiyor insanın elinden, ilk gün geçince ertesi gün biraz daha rahatlıyor insan. Allah yardımcımız olsun.:KK61:
aminnn minikte olsa bi umudum vardı, belki de çoktu bilmiyorum. doğru kelimeleri bile bulamıyorum ki. ne kadar zormuş Allahm.

hissettiklerim doğru çıktı ve adet oldum zaten 2 gündür baş ağrısı vardı benim migrenim var genelde adet öncesi başım tıtar ardından adet olur rahatlarım. 3. aşılamamda böylece sonlandı evinizde garip bir sessizlik boğazımda bir hıçkırık düğümlü ne yutkunabiliyor nede nefes alabbiliyorum. sebepsiz inferbilite galip geldi malesef bizede tüp bebek yolu gözüktü. tedaviye ilk başladığımda hersey temiz dediklerinde birgün olacak ümidiyle ysşadım hep, olmadıkça eksildim olmadıkça parçalandım her seferinde tekrar toparlandım ama 2 yıllık bu süreçte yoruldum. dinlenmeye günlerce uyumaya o kadar ihtiyacım varki. çare yok en fazla birkaç gün daha üzülüp sonra tekrar başlayacak ümit etmeler, belki yeniden yıkılmalar ama durduk yere alttan muayeneler, günlerce yapılan iğneler , alınan hormonlar, çok gücüme gidiyor bazen. çaresiz anne olma ümidiyle katlanıyor insan ama ne olacak halimiz demeden yapsmıyorum. Rabbime sığındım ne gelirse ondan gelir razıyım dedim ama niye demeden de alamıyorum kendimi. belki bir sürü saçmalıyorum kusura bakmayın ama elim ayağım tutmuyor,
Rabbimden umit kesilmez canim bu bekleyisin sonu hayir olur hapimiz icin

Ahhhh ahhhh ...insan ne vazgeçebiliyor nede inanabiliyor o kadar o kadar iyi anlıyorum ki dünde ben adet oldum. birgün olacak demekten her duada anne- baba olmayı istemekten gönül hiç vazgeçmiyor. ağla rahatla zaten başka birşey gelmiyor insanın elinden, ilk gün geçince ertesi gün biraz daha rahatlıyor insan. Allah yardımcımız olsun.:KK61:
sennde ilk aşılama mıydı?

sennde ilk aşılama mıydı?
yok canım benim 3. aşılamaydı. bizi artık tüp paklar ben ilkinde hamile kaldım ama 8 haftalıkken boş gebelik diye alındı. sonrakilerde tutmadı. üstelik değerlerim ilk aşılamamdan kat ve kat daha iyi olmasına rağmen kısmet işte

yok canım benim 3. aşılamaydı. bizi artık tüp paklar ben ilkinde hamile kaldım ama 8 haftalıkken boş gebelik diye alındı. sonrakilerde tutmadı. üstelik değerlerim ilk aşılamamdan kat ve kat daha iyi olmasına rağmen kısmet işte

Canim Allah yardimcin olsun uzulme hayirli zaman degilmis demekki. Kendini yipratma :( Allah buyuk vardir bir bildigi

gördüm tatlım dünkü yazını. Allah hayırlısını nasip etsin. ben bi aşılama daha olacağım canm devlet desteği alabilmek için. o da olmazsa tüpe geçcez heralde. hayırlısı bakalım, hepimiz için.

Ayyy insallah insallah Allah m nasip etsin :KK43: ben tutmazsa bidaha asilama yaptirmak istemiyorm direk tup bebege gecmek istiyorum insallah gerek kalmaz Rabbim dualarimizi kabul etsin :KK46:
tüp bebekte devlet karşılamazsa çok masraflı maalesef.. ben yine 3 aşılama deneyeceğim.zaten ondan sonrada şartlar uyar tüp bebek yaptırırız. Rabbim o günlere bırakmadan 7 gün sonra bebişi öğrenmemizi nasip eder inşAllah :)

Back