eee nolucak peki ben 12 de de vurdum 4 te deçok alakasız oldu sanırım saatler yumurta gelişimini engellermi
aminnnn insallah canimm insallahh.. tup bebek masrafi 3 ten sonra kaca dusuyoki fiyatitüp bebekte devlet karşılamazsa çok masraflı maalesef.. ben yine 3 aşılama deneyeceğim.zaten ondan sonrada şartlar uyar tüp bebek yaptırırız. Rabbim o günlere bırakmadan 7 gün sonra bebişi öğrenmemizi nasip eder inşAllah :)
Canım benim 12. Günüm bende 7. Günlerde çok sık lavaboya çıktım ama sonra düzeliyorCok fazla lavobaya cıkıyorum yaabenim gibi olan varmi bugun 7. Gunum
Canım bendede aynı sıkıntı devam ediyor yumurtalığım çok sancıyorCanım benimde hala aynı sürekli tuvaletteyim.bide idrarımı yaparken yumurtalığımda sancı oluyo sende de varmı öyle bişey?
Hayırlı olsun canım inşallah müjdeni verdiğin günleride görürüz benim ağrım hastaneden çıkana kadar oldu sonra kesti sol tarafım ağrıdı bizede iki gün peş peşe sonra gün aşırı ilişki önerdi 6 gün sonrada progestan verdi gece yatmadan önce bir tane içtim bugün 12. Günüm evde idrar testi yaptım negatif aile hekimime gittim sordum idrar testine güvenme iki gün sonra kan testi yapalım dedi stres yapma canım sakin olKızlar cok sagolsun cok sukur oldu evımdeyım sag tarafında agrı var hala yarın iliski verdı persembe gununde itibaren de progesteron 200 mg fitil verdı sabah 8 oglendd 4 aksam 12 de bu sekılde olan varmı
Canım benım ki fitil alttan koyulmak 15 gun bebek tutunur dıyeHayırlı olsun canım inşallah müjdeni verdiğin günleride görürüz benim ağrım hastaneden çıkana kadar oldu sonra kesti sol tarafım ağrıdı bizede iki gün peş peşe sonra gün aşırı ilişki önerdi 6 gün sonrada progestan verdi gece yatmadan önce bir tane içtim bugün 12. Günüm evde idrar testi yaptım negatif aile hekimime gittim sordum idrar testine güvenme iki gün sonra kan testi yapalım dedi stres yapma canım sakin ol
Canım benim 12. Günüm bende 7. Günlerde çok sık lavaboya çıktım ama sonra düzeliyor
Canım bendede aynı sıkıntı devam ediyor yumurtalığım çok sancıyor
Canm cok sagol Ilgın için sen nasıl bır tedavi gordunn asılamanın Kac ıncı gunuhadi insallahhhhh canim benim Allah hayirlisini versin...
Kızlar cok sagolsun cok sukur oldu evımdeyım sag tarafında agrı var hala yarın iliski verdı persembe gununde itibaren de progesteron 200 mg fitil verdı sabah 8 oglendd 4 aksam 12 de bu sekılde olan varmı
Bana ne ogne ne progesteron fitil ne hap hic bise vermedi iliskide demedibu fitil ne ise yariyorki
Progesteron bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş
Progesteron bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş[/QUOT
Anladim canim bana neden vermediki boyle bisey asilama yaptirma sebebin ne canm ? Insallah tutar hayirlisi olsun hakkimizda :)
Rahîm topluyomus dusuk falan olmasın dıye cnm tutunuz dıyeBana ne ogne ne progesteron fitil ne hap hic bise vermedi iliskide demedibu fitil ne ise yariyorki
Amin cnm bu mubarek ayda ins rabbım duysun sesımıziCanım benim 6 yaşında bir oğlum var ama 4 senedir bir kardeş istiyoruz PKO vardı, nasip olmadı... İlaç tedavileri rahim filmi falan derken bu ay aşılama yaptırdık bakalım, Allah hayırlısını versin hepimize...
bana vermedi ya morelim bozuldu şimdiRahîm topluyomus dusuk falan olmasın dıye cnm tutunuz dıye
bana vermedi ya morelim bozuldu şimdiRahîm topluyomus dusuk falan olmasın dıye cnm tutunuz dıye
banada hiç birşey vermemişti dr hepsi aynı olmuyo sanırım.bana vermedi ya morelim bozuldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?