• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende bugün hastaneye gittim şuanda 4 hafta 1 günlük hamlieyim beta hcg 82.5 ayrıca progestereon tahlilide yaptırdılar 18.2 çıktı doktor 25 in üstü çıksa daha iyi olurdu dedi ama bilmiyorum çok yavaş ilerliyor benim hasarlı tüplerimden bebek çok zor geçip yerleşmeye çalışmış kese görünene kadar dış gebelik olup olmadığı konusundada kararsız beta hcg lerim 2 gündür sağlıklı artmaya başladım ama şiddetli ağrılar yaşadım umarım korktuklarım başıma gelmez. ne olur bu yolda beraber yürüdüğüm arkadaşlarım lütfen beni duasız bırakmayın ne umutsuzluklarla kapattığınız kapılar oldu bunu biliyorum ama şunu bilin bir gün hepimiz anne olucaz buna canı gönülden inanın.sizleri çok seviyorum :) :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:KK9::KK9::KK9: güzel haberlerin devamı gelsinnnnn inşallah
her zmn dualrımda isteyen herkese diye dua ediyorum
:anneadayı::nazar: mucizen 9 ay göbüşünde ömür boyuda seninle olsun inşallah

kızlar benim yarın aşılama gününü de sayarsak 12. günüm sabah sağlık ocağında tahlil vericem akşam 4 gibi çıkar tutmadı bence en azından sonucu öğreneyim dedim yine de bir umut dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım olacak :KK54::KK15:

hakkında hayırlısı olsun canım
dualrımız seninle olacak :KK19:

dokununca acıyor üzerine çok yatarım ben neden böyle bişey yapıyorsam onuda bilmiyorum ama :) birde hızlı yürüyünce :) ben azıcık kilolu olduğumdan olabilir ama kasık ağrısı bendede bütün aşılama dönemi içinde olmamıştı zaman zaman.

anladım cnm.sen ılk asılamaylamı hamıle kaldın=??sen ne kullandın gonal f mı?

7 gün boyunca her gün bir defa olmak üzere yusuf suresi okudum
*4 cuma üst üste 1000 "ya evvel" çektim
*dilimden ya musavvir,ya mutekebbir,ya bariu,ya varis esmaları düşmedi
*ilişkiden önce eşimde bende 3 ihlas bir fatiha ve 10 "ya mutekebbir"( erkek çocuk için söyleyin derler erkek oldu bizim de )
*FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuşur inşallah.ben bir cumartesi okudum öbür cumartesiye kadar o hafta içinde yumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Bu duanın gücüne çok inanıyorum.

" bi siteden buldum belki yaparsiniz diye paylasayim dedim ben henuz baslamadim"

Meryemmm çarşamba arkadaşım karbonat testi yaptın mi sen
günaydın,
ama bana çok karanlık şuan. belki daha yolun çok başında olmama rağmen kendimi çok yorgun hissediyorum şuan. eşim iki gün önce karnımı seviyordu :( ama şuan bütün hayaller umutlar yerle bir oldu. olmayacağından emindim ama yinede o kadar benimsemişimki hamile olduğumdan da emindim sanki.
ilk aşılamamdı tutmadı yarın test yaptıracaktım ama lekeler gelmeye başladı zaten belirtileri de vardı, adet oldum yani.
dayanması o kadar zorki alıştım belki 1,5 yıldır ama bu sefer ki daha başka oturdu içime. sonuçta olmaması için bi sıkıntı yok, aşılama da iyi geçmişti. ama sanki vaktinden önce çatlamıştı öle hissettim. belki de başka şeyler bilemiyorum ki. belki hiç kısmet olmayacak. kendimden çok eşim için istiyorum artık, boynum bükük kalıyor onun yanında. bana çok destek oluyor saolsun. o destek oldukça ben eziliyorum bu yükün altında. insanların bana acıyarak bakmalarını istemiyorum. kendimi bi odaya kapatıp ağlamak ve uyumak istiyorum.
dün gece ağlamaktan gözlerim şişti. şimdi işteyim yine ağlıyorum.
bebeğim olana kadar da devam edecek sanırım bu durum. Allahm nasip etmeyecekse buna da dayanma gücünü versin.

günaydın,
ama bana çok karanlık şuan. belki daha yolun çok başında olmama rağmen kendimi çok yorgun hissediyorum şuan. eşim iki gün önce karnımı seviyordu :KK43: ama şuan bütün hayaller umutlar yerle bir oldu. olmayacağından emindim ama yinede o kadar benimsemişimki hamile olduğumdan da emindim sanki.
ilk aşılamamdı tutmadı yarın test yaptıracaktım ama lekeler gelmeye başladı zaten belirtileri de vardı, adet oldum yani.
dayanması o kadar zorki alıştım belki 1,5 yıldır ama bu sefer ki daha başka oturdu içime. sonuçta olmaması için bi sıkıntı yok, aşılama da iyi geçmişti. ama sanki vaktinden önce çatlamıştı öle hissettim. belki de başka şeyler bilemiyorum ki. belki hiç kısmet olmayacak. kendimden çok eşim için istiyorum artık, boynum bükük kalıyor onun yanında. bana çok destek oluyor saolsun. o destek oldukça ben eziliyorum bu yükün altında. insanların bana acıyarak bakmalarını istemiyorum. kendimi bi odaya kapatıp ağlamak ve uyumak istiyorum.
bebeğim olana kadar da devam edecek sanırım bu durum. Allahm nasip etmeyecekse buna da dayanma gücünü versin.

canim yaaaa seni oyle iyi anliyorum ki... asilamayla insanin ici tekrar bi umutla doluyor acaba diyorsun acaba hamilemiyim...... taki olmadigini ogrenene kadar.... uzuluyorsun ama bikac gune gecer ve onumuzdeki ay icin yeni umutlar basliyor.... ne yapalim bizimkisi de boyle sikintili bir surec yipratici bir surec... Allahim icimizdeki umudu hic bitirmesin.

günaydın,
ama bana çok karanlık şuan. belki daha yolun çok başında olmama rağmen kendimi çok yorgun hissediyorum şuan. eşim iki gün önce karnımı seviyordu :KK43: ama şuan bütün hayaller umutlar yerle bir oldu. olmayacağından emindim ama yinede o kadar benimsemişimki hamile olduğumdan da emindim sanki.
Canım sana ne kadar teselli cümleleri kursamda fayda olmaz biliyorum çünkü aynı anlattığın duyguları bende 1 yıl boyunca yaşadım seni çok iyi anlıyorum kalbini ferah tutmaya çalış umutlarını yitirme bak kafandan silince olacak inşallah herkes bana bunu demeye başladı demek ki stres en büyük düşmanı o yüzden kendini toparla kocan için o seni böyle Üzgün görünce içi sızlar Allaha sığın bol bol dua et

günaydın,

Ahhhh ahhhh ...insan ne vazgeçebiliyor nede inanabiliyor o kadar o kadar iyi anlıyorum ki dünde ben adet oldum. birgün olacak demekten her duada anne- baba olmayı istemekten gönül hiç vazgeçmiyor. ağla rahatla zaten başka birşey gelmiyor insanın elinden, ilk gün geçince ertesi gün biraz daha rahatlıyor insan. Allah yardımcımız olsun.:KK61:

Bende bu sabah idrar testi yaptım negatif görünüyor erken mi yaptım acaba kanda mı daha iyi çıkardı bugün aşılama gününü saymazsak 12. Günüm
inşallah güzel haberler verirsin bize :KK17:
yarın bir daha tekrarla istersen idrar testini, kafan çok karıştıysa kanda verebilirsin.ama bizi haberdar et.

inşallah güzel haberler verirsin bize :KK17:
yarın bir daha tekrarla istersen idrar testini, kafan çok karıştıysa kanda verebilirsin.ama bizi haberdar et.
Amin canım inşallah yok aslında çıkmayacağını biliyordum ama yine bir umut dedim kan testini pazartesi günü vermek istiyorum ona daha hazır değilim

tabi en garantisi kan testi canim hala umudun var bence... kan testini gormeden moral bozma lutfen
Evet canım Rabbim kimsenin umudunu yitirmesin moralım hiç bozulmadı sabah 7 de ilk idrarımla yaptım sonra baktım negatif vurdum kafayı yattım :KK70::KK70::KK70::KK70: eşimede diyorum idrar testi negatif sonra uyudum eşimde işe giderken kalkmış diyo ki aşkım idrarda çıkmaz daha erken değil mi neden yapıp kendini üzüyorsun bende dedim yooo üzülmedim gayet iyiyim kan daha önemli dedim

Evet canım Rabbim kimsenin umudunu yitirmesin moralım hiç bozulmadı sabah 7 de ilk idrarımla yaptım sonra baktım negatif vurdum kafayı yattım :KK70::KK70::KK70::KK70: eşimede diyorum idrar testi negatif sonra uyudum eşimde işe giderken kalkmış diyo ki aşkım idrarda çıkmaz daha erken değil mi neden yapıp kendini üzüyorsun bende dedim yooo üzülmedim gayet iyiyim kan daha önemli dedim

ne varsa kanda var :KK16: kan onemli :KK75: :KK75: :KK75:

Back