Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım geçecek elbet bazen olmadığı olduğundan hayırlıdır bilemeyiz bak ben yıllardır engelli çocuklarla çalışıyorum o yüzden hep dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun senin eşinin canı sağolsun Allah sana en hayırlısından bir evlat nasip etsin inşallah ümidini hiç kesme

amin cümlemize, dayanması çok zor ağlamadan duramıyorum. isyan etmekte istemiyorum ama. ama işteee

aminnn minikte olsa bi umudum vardı, belki de çoktu bilmiyorum. doğru kelimeleri bile bulamıyorum ki. ne kadar zormuş Allahm.

Rabbimden umit kesilmez canim bu bekleyisin sonu hayir olur hapimiz icin

sennde ilk aşılama mıydı?

sennde ilk aşılama mıydı?
yok canım benim 3. aşılamaydı. bizi artık tüp paklar ben ilkinde hamile kaldım ama 8 haftalıkken boş gebelik diye alındı. sonrakilerde tutmadı. üstelik değerlerim ilk aşılamamdan kat ve kat daha iyi olmasına rağmen kısmet işte

Canim Allah yardimcin olsun uzulme hayirli zaman degilmis demekki. Kendini yipratma Allah buyuk vardir bir bildigi

gördüm tatlım dünkü yazını. Allah hayırlısını nasip etsin. ben bi aşılama daha olacağım canm devlet desteği alabilmek için. o da olmazsa tüpe geçcez heralde. hayırlısı bakalım, hepimiz için.

Ayyy insallah insallah Allah m nasip etsin ben tutmazsa bidaha asilama yaptirmak istemiyorm direk tup bebege gecmek istiyorum insallah gerek kalmaz Rabbim dualarimizi kabul etsin
tüp bebekte devlet karşılamazsa çok masraflı maalesef.. ben yine 3 aşılama deneyeceğim.zaten ondan sonrada şartlar uyar tüp bebek yaptırırız. Rabbim o günlere bırakmadan 7 gün sonra bebişi öğrenmemizi nasip eder inşAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…