Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım,topige ilk yazdigimda beni ilk karşılayan sen olmuştun...Sana ne kadar teşekkür etsem az.
Yaptığım testlerin sayısını ben bile hatırlamıyorum.Her tek çizgide yine mi olmadı dedim durdum.Ama herşeyin bir zamanı varmış,bunu anladım.İlk aşılamam tutmadığı için çok üzülmüştüm.Sonrasında sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.Sonra anlaşıldı ki her iki bobregimde tas var.Doktor iyi ki bu halinle hamile kalmamışsın demişti.Sonrasında 2 ameliyat geçirdim.Hayırlısı böyleymiş dedim..Nasip bugüneymiş..
Eminim sen de en yakin zamanda bebisine kavuşacaksın,hissediyorum..Allah ne kadar istediğimizi biliyor,dualarımızı duyuyor.En yakın zamanda müjdeni duymak nasip olur inşallah:)

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Anelyacım,darısı size inşallah..Müjdeli haberlerini duyacağım inşallah.Dualarım sizinle

Cnm hayirli olsn cok sevindm guzel bi haber aldk sonunda darisi basimiza..Kacinci denemendi sorununuz neydi?
Canım..Bu ikinci aşılamam.Doğal yollardan olmadı 1 yıl,geçen yıl ilkini (klomen kullandım)yaptık.Sonra başka sağlık problemlerim çıkınca ara verdik.Tüp bebek için tekrar doktorun kapısını çaldık,ama bu ayı değerlendirelim.Aşılama yapalım,zaten tüp bebek için bir deneme daha yapmanız gerek demişti. Bende adet gecikmesi var, ama eşimde ileri-hızlı sperm yüzdesi de azdı. Bu aşılamada da iğneler başladıktan sonra yumurta takibinde doktor polibim olduğunu söyledi.

ayy canım duygulandırdın beni
umarım Rabbim güzel dileklerini yakın zamanda yaşamamı nasip eder banada
bi vakti zamanı var hepimiz için bilemiyoruz
Rabbim kolaylaştırsın yolumuzu dualrımızı yaşamayı nasip etsin hepimize

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Anelyacım,darısı size inşallah..Müjdeli haberlerini duyacağım inşallah.Dualarım sizinle

Insallah cnm. P.tesi ogrencez sonucu..bnmde kasik ağrılarım var insallah bnde güzel haber alirm.senin kacinci gunde ne kdr cikmistir değer.yazmistin ama bn kaçırdım sanrm

Ne guzel cnm.Allah saglik versn sana ve bebegine bizede dua et cnm.

Insallah cnm. P.tesi ogrencez sonucu..bnmde kasik ağrılarım var insallah bnde güzel haber alirm.senin kacinci gunde ne kdr cikmistir değer.yazmistin ama bn kaçırdım sanrm

canım nasılsın az kaldı test gününe inşallah senden de pozitif haber alırız
bu arada boyama nasıl gidiyor ? bende alıcam hafta sonu

canım nasılsın az kaldı test gününe inşallah senden de pozitif haber alırız
bu arada boyama nasıl gidiyor ? bende alıcam hafta sonu

Heycanliyim ama korku da var negatif cikcak die...
Boyama iyi gidiyor yaptikca yapasim geliyor

Kizlar günaydin
bugun 11.gunüm. sabahin korunde uyandim elim idrar testine gitti yaptim bende. Tek cizgı tabii .
Çok mu erken acaba diyorum sonra ama olsaydi silik milik cikardi diyorum.
11.gün idrar testi için çok mu erken sizce.

erken tabiki hemen karamsarlığa kapılma sabret benimde 8. günüm hiç test falan yapmaya cesaretim yok olsada sonuç kesin olmıcak boşu boşuna kendini üzme sabret biraz daha

Erken canım adamların 14 gün demesinde bir neden var

erken tabiki hemen karamsarlığa kapılma sabret benimde 8. günüm hiç test falan yapmaya cesaretim yok olsada sonuç kesin olmıcak boşu boşuna kendini üzme sabret biraz daha
Haklisin erken oldugun7 biliyorum guzel guzel de dayaniyodum ama bu sabah bi çilgin uyandim :))

Erken canım adamların 14 gün demesinde bir neden var

Canim test duruyordu atmamistim birdaha baktim çoooooook gölge gibi bisi var ama ben de uyduruyor olabilirim ☺ ya da varsa bile hala catlatma ignesi etkisidir bilmiyorum.
gerci esime gosterdim o farketmedi bişi.
sabah ya halüsülasyon da olabilir :)

arkadaşlar bugün aşılamanın aşılama gününü de sayarsak 14. günü. dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım:) dün gece kahverengi akıntım geldi. açık kahverengi ve çok fazla değil. anck dün idrar testi yaptım ama tek çizgi. kafamda deli sorular anlayacağınız:) çok stres yapmamaya çalışıyorum ama insan ister istemez heyecanlanıyo, di mi ama?

inşallah bebişin habercisidir canım inşallahhh heycanlanmakta haklısın ama kan testine güvenmelisin

ya silik milik de olsa bi çıksa ikinci çizgi artık.... çıkması gerekmez mıydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…