- 25 Eylül 2010
- 294
- 158
- 303
Darısı sizlerin de başınıza TugcecimAYYY CANIM YA ÇOK SEVİNDİM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH .ALLAH TAMAMINA ERDİRS,N KUCAĞINA ALICAĞIN GÜNÜ DE NASİP ETSİN .DARISI İSTEYEN BİZLERİN DE BAŞINA İNŞALLAHHH :)
Canım,topige ilk yazdigimda beni ilk karşılayan sen olmuştun...Sana ne kadar teşekkür etsem az.tebriklerrrrrrr sonunda bi pozitif daha geldi
Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin canım herşey yolunda devam etsin
vaktiyle sağlıkla kucagına almak nasip olsun
inşallah canım bende 5 senedir kah yoruldum kah koştum kah dinlendim kah şahlandım
ama hep olacagına inandım inanıyorumda
umarım tez zamanda hayırlısıyla nasip olur bende sizlerle müjdemi paylaşırım
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Anelyacım,darısı size inşallah..Müjdeli haberlerini duyacağım inşallah.Dualarım sizinleCannmmm cok sevindim inan cok değişik bi duygudayim aglayasim geldi sanki ben hamileyim...insallah hic sorunsuz gecer 40hafta..sağlıkla kucağına alırsın.cok sevindim sonunda guzel haber asilama ile hamile kaliniyormus..darisi basimizaa
Canım..Bu ikinci aşılamam.Doğal yollardan olmadı 1 yıl,geçen yıl ilkini (klomen kullandım)yaptık.Sonra başka sağlık problemlerim çıkınca ara verdik.Tüp bebek için tekrar doktorun kapısını çaldık,ama bu ayı değerlendirelim.Aşılama yapalım,zaten tüp bebek için bir deneme daha yapmanız gerek demişti. Bende adet gecikmesi var, ama eşimde ileri-hızlı sperm yüzdesi de azdı. Bu aşılamada da iğneler başladıktan sonra yumurta takibinde doktor polibim olduğunu söyledi.Cnm hayirli olsn cok sevindm guzel bi haber aldk sonunda darisi basimiza..Kacinci denemendi sorununuz neydi?
Amelie canım, çok teşekkür ederim. İki hafta nasıl geçer bilmiyorum inan..Dualarım her zaman sizinle canlarımCanim çoook sevindim adinaAllah saglikla tamamina ermek nasip eylesin. Çok guzel bisi olsa gerek. Bizlere de dua et olur mu :)
Canım,topige ilk yazdigimda beni ilk karşılayan sen olmuştun...Sana ne kadar teşekkür etsem az.
Yaptığım testlerin sayısını ben bile hatırlamıyorum.Her tek çizgide yine mi olmadı dedim durdum.Ama herşeyin bir zamanı varmış,bunu anladım.İlk aşılamam tutmadığı için çok üzülmüştüm.Sonrasında sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.Sonra anlaşıldı ki her iki bobregimde tas var.Doktor iyi ki bu halinle hamile kalmamışsın demişti.Sonrasında 2 ameliyat geçirdim.Hayırlısı böyleymiş dedim..Nasip bugüneymiş..
Eminim sen de en yakin zamanda bebisine kavuşacaksın,hissediyorum..Allah ne kadar istediğimizi biliyor,dualarımızı duyuyor.En yakın zamanda müjdeni duymak nasip olur inşallah:)
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Anelyacım,darısı size inşallah..Müjdeli haberlerini duyacağım inşallah.Dualarım sizinle
Ne guzel cnm.Allah saglik versn sana ve bebegine bizede dua et cnm.Canım..Bu ikinci aşılamam.Doğal yollardan olmadı 1 yıl,geçen yıl ilkini (klomen kullandım)yaptık.Sonra başka sağlık problemlerim çıkınca ara verdik.Tüp bebek için tekrar doktorun kapısını çaldık,ama bu ayı değerlendirelim.Aşılama yapalım,zaten tüp bebek için bir deneme daha yapmanız gerek demişti. Bende adet gecikmesi var, ama eşimde ileri-hızlı sperm yüzdesi de azdı. Bu aşılamada da iğneler başladıktan sonra yumurta takibinde doktor polibim olduğunu söyledi.
Insallah cnm. P.tesi ogrencez sonucu..bnmde kasik ağrılarım var insallah bnde güzel haber alirm.senin kacinci gunde ne kdr cikmistir değer.yazmistin ama bn kaçırdım sanrm
canım nasılsın az kaldı test gününe inşallah senden de pozitif haber alırız
bu arada boyama nasıl gidiyor ? bende alıcam hafta sonu
Canım hamilemisin maşallah.Kızlar hamileyimmmmm rabbim sağ salim kucağıma almayi nasip etsin inş değerim 55 çıktı
erken tabiki hemen karamsarlığa kapılma sabret benimde 8. günüm hiç test falan yapmaya cesaretim yok olsada sonuç kesin olmıcak boşu boşuna kendini üzme sabret biraz dahaKizlar günaydin
bugun 11.gunüm. sabahin korunde uyandim elim idrar testine gitti yaptim bende. Tek cizgı tabii.
Çok mu erken acaba diyorum sonra ama olsaydi silik milik cikardi diyorum.
11.gün idrar testi için çok mu erken sizce.
Erken canım adamların 14 gün demesinde bir neden varKizlar günaydin
bugun 11.gunüm. sabahin korunde uyandim elim idrar testine gitti yaptim bende. Tek cizgı tabii.
Çok mu erken acaba diyorum sonra ama olsaydi silik milik cikardi diyorum.
11.gün idrar testi için çok mu erken sizce.
Haklisin erken oldugun7 biliyorum guzel guzel de dayaniyodum ama bu sabah bi çilgin uyandim :))erken tabiki hemen karamsarlığa kapılma sabret benimde 8. günüm hiç test falan yapmaya cesaretim yok olsada sonuç kesin olmıcak boşu boşuna kendini üzme sabret biraz daha
Erken canım adamların 14 gün demesinde bir neden var
çok takma kafana :) eninde sonunda o miniş küçücük melekler gelicek bize içini ferah tutHaklisin erken oldugun7 biliyorum guzel guzel de dayaniyodum ama bu sabah bi çilgin uyandim :))
inşallah bebişin habercisidir canım inşallahhh heycanlanmakta haklısın ama kan testine güvenmelisinarkadaşlar bugün aşılamanın aşılama gününü de sayarsak 14. günü. dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım:) dün gece kahverengi akıntım geldi. açık kahverengi ve çok fazla değil. anck dün idrar testi yaptım ama tek çizgi. kafamda deli sorular anlayacağınız:) çok stres yapmamaya çalışıyorum ama insan ister istemez heyecanlanıyo, di mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?