• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bugün test yaptırdım kocaman 0.1 çıktı bu seferde olmadı Allah hamile kalanların bebişlerini sağlıkla kuçaklarına almayı nasip etsin tutunamayanlarında diğer denemelerinde hayırlı evlatlar nasip etsin ben tüpbebeğe gidicem artık ne zaman yapılr bilmniyorum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Heycanliyim ama korku da var negatif cikcak die...
Boyama iyi gidiyor yaptikca yapasim geliyor

heycan ve sabır olmazsa olmazı zaten
korkma canım negatifsede senin canın sağolsun
üzülmek yok :KK20: biz güçlü olacağız her zaman En Büyük KK
ben şimdiden ovulasyon günlerimi hesapladım bile
yeni ay yeni umutlar :KK14:

Arkadaslar birsey sorucam...
peki aşilama sonrasi adet olan arkadaslar normal adet periyodlarinda mi gorduler yoksa bu catlatma ignesi sebebiyle daha erken mi?

canım benim normal periyodum 10.temmuzdu(28gün) ve 10 temmuzda regl oldum
çatlatma iğnesinin de 18.günü oluyor
yani ne erken ne geç oldum canım
normal zamanımda oldum
çatlatma iğnesinden illa 14 15 gün sonra olmak zorundasın diye bi durum yokmuş :KK35:

Elleeer havaya bir saga bir solaaa calkala calkalaaa:KK6:kizlar tatile gidiyorum ve inanilmaz bacaklarim agriyo insallah su 2 gunde regli olmam.geliyooo galibaaaa.çalkalaaa çalkalaaa hobbaaa koptum suan ben :)

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:DANSE OF KK:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK6::KK73::KK73::KK73::KK73:.....................
.............:KK73::KK73::KK73::KK6::KK73::KK73::KK73:.............................
.........................:KK73::KK73::KK6::KK73::KK73:.................................
.......................................:KK73::KK6::KK73:..................................
............................................:KK73::KK73:.....................................
....................................................:KK6:...............................................

arkadaşlar bugün test yaptırdım kocaman 0.1 çıktı bu seferde olmadı Allah hamile kalanların bebişlerini sağlıkla kuçaklarına almayı nasip etsin tutunamayanlarında diğer denemelerinde hayırlı evlatlar nasip etsin ben tüpbebeğe gidicem artık ne zaman yapılr bilmniyorum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım benimde 0.1 çıktı biliyorsun perşembe günü öğrendim
Rabbim bu sefer nasip etmedi ama inşallah bidahaki tedavimiz hepimize vesile olur
üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş demekki
sabır ve dua ile minnaklarımızı bekleyeceğiz
seninde hakkında hayırlısı olsun:KK19:
Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun

normal zamanımda oldum
çatlatma iğnesinden illa 14 15 gün sonra olmak zorundasın diye bi durum yokmuş :KK35:

.............:KK73::KK73::KK73::KK6::KK73::KK73::KK73:.............................
.........................:KK73::KK73::KK6::KK73::KK73:.................................
.......................................:KK73::KK6::KK73:..................................
............................................:KK73::KK73:.....................................
....................................................:KK6:...............................................
Anladim canim cok sagol. Arada adet olucakmisim hissi oluyor ama normalde adetime 8 gun var. 32 günde bir falan oluyorum ben. O yuzden sordum acaba bu igne erken mi adet olduruyor diye.
Çok sagol tatlim :)

Anladim canim cok sagol. Arada adet olucakmisim hissi oluyor ama normalde adetime 8 gun var. 32 günde bir falan oluyorum ben. O yuzden sordum acaba bu igne erken mi adet olduruyor diye.
Çok sagol tatlim :)

canım inşallah adet olmazsında seninde müjdeni alırız:KK28:

Canım benimde 0.1 çıktı biliyorsun perşembe günü öğrendim
Rabbim bu sefer nasip etmedi ama inşallah bidahaki tedavimiz hepimize vesile olur
üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş demekki
sabır ve dua ile minnaklarımızı bekleyeceğiz
seninde hakkında hayırlısı olsun:KK19:
Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun

ben çok umutlanmıştım o yüzden üzüldüm biraz ama bundada Allahın bi bildiği vardır herşey kısmet dediğin gibi gelecek denemelerimiz pozitif olur inşallah hakkımızda hayırlı Allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

ben çok umutlanmıştım o yüzden üzüldüm biraz ama bundada Allahın bi bildiği vardır herşey kısmet dediğin gibi gelecek denemelerimiz pozitif olur inşallah hakkımızda hayırlı Allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

umutlarımızı dualarımızı yaşayacagız bizde Allah ın izniyle

kızlar kahverengi akıntı ne anlama geliyordu ve gelen arkadaşlarınki ne sıklıklaydı? benim dündü adet günüm ama çok şükür olmadım:) dün ve bugün biraz kahverengi akıntı geldi. açık kahverengi. ne anlama geliyor sizce?

Dayanamadinmi cnm..ama cok üzüldüm yaa..bnde p.tesi gidicem bnmde negatif cikicak sanrm..moralini bozma sakin bayramda gezin tozun kafa dagitin..insallah tup bebek denemen ilkinde tutar

normal zamanımda oldum

l
Sureklu kasik agrim oluyo yuruyunce yada bi poşet tasiyayim hemn basliyor agri...

Dayanamadinmi cnm..ama cok üzüldüm yaa..bnde p.tesi gidicem bnmde negatif cikicak sanrm..moralini bozma sakin bayramda gezin tozun kafa dagitin..insallah tup bebek denemen ilkinde tutar

l
Sureklu kasik agrim oluyo yuruyunce yada bi poşet tasiyayim hemn basliyor agri...

kafayı yiycektim canım 3gündür uyku uyuyamıyorum meraktan belirti aramaktan yeter dedim 13. gün deçıkar diye düşündüğüm için yaptırdım hayırlısı böyleymiş en azından stresimi attım kurtuldum senin olumlu olur inşallah

kızlar kahverengi akıntı ne anlama geliyordu ve gelen arkadaşlarınki ne sıklıklaydı? benim dündü adet günüm ama çok şükür olmadım:) dün ve bugün biraz kahverengi akıntı geldi. açık kahverengi. ne anlama geliyor sizce?
canı benim aşılamanın 8. günü itibari ile damla damla geldi ben yerleşme kanaması diye düşündüm ama değilmiş neden oldu anlamadım pazartesi gitcem doktora bakalım ne dicekler hakkında hayırlısı inşallah pozitiftir

Selam hanımlar, benimde aşılamanın 11. Günü bugün, hiç bir belirtim yok, acaba beta testini yarın yaptırsam mı çıkarmı ki acaba , çatlicam meraktan ne uyuyabiliyorum , ne de gündüz yaptığım bir işten keyif alıyorum, Aklım hep acabalarda ....

Selam hanımlar, benimde aşılamanın 11. Günü bugün, hiç bir belirtim yok, acaba beta testini yarın yaptırsam mı çıkarmı ki acaba , çatlicam meraktan ne uyuyabiliyorum , ne de gündüz yaptığım bir işten keyif alıyorum, Aklım hep acabalarda ....
Benim de 11.günüm canim.
En azindan 13.gunu bekliyelim bence.
heeerşeyin hayirlisi canim insallah yüzumüz guler

Inşaalah Allah'ım , hepimizin yüzüne baksın, emeklerimiz Boşa çıkmasın. Bekleyelim beklemesine de , zaman hızlanıverse keşke. Sizde hiç belirti var mı

Inşaalah Allah'ım , hepimizin yüzüne baksın, emeklerimiz Boşa çıkmasın. Bekleyelim beklemesine de , zaman hızlanıverse keşke. Sizde hiç belirti var mı
Canim ben belirtiye kaptirmak istemiyorum pek. Çok degisiyormus cünkü.
Ama asilama gunumden itibaren gogus agrim vardi ama giderek azaldi. Adet olucakmisim gibi hissediyorum bazen. Bakalim hayirlisi.

kafayı yiycektim canım 3gündür uyku uyuyamıyorum meraktan belirti aramaktan yeter dedim 13. gün deçıkar diye düşündüğüm için yaptırdım hayırlısı böyleymiş en azından stresimi attım kurtuldum senin olumlu olur inşallah

Iyi yapmissin cnm.esimle gitmek istedigim icin yapmadm bnde yoksa dun kan tahlili yaptiridim.bugun iftara misafirim vardi yarinda bi seklide gecer ins. p.tesi bnde dra bakalım bnm ne sonuç çıkacak.
Moralini bozma sakın hayırlısı boyleyims

Back