Canım teşekkür ederim.Allahım isteyen herkese en basta da bu topik te tanıştığım,yazistigim sizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin..Su an hayal gibi geliyor.Ama inanın mutlaka bu duyguyu siz de yaşayacaksınız.
Belirtiler herkeste farklı olabiliyor.Ben de çok şey okudum,forumlardan takip ettim..Göğüslerin şişmesi, kirpik kırışması vb... birçok şey yaşamış çoğu bayan.Bende bunların hiçbiri yoktu.Sizde de farklı olabilir.En belirgin belirtim ara ara karın-kasik bölgem de 11. Gün başlayan adet sancıları oldu. Adet olacagimi düşündüm hatta. Geceleri gerinme isteği oluyor ayaklarımı uzatma isteği. Uzatabildigim kadar uzatınca tatlı bir rahatlık geliyor.Başka da bir belirti yaşamadım.
O kadar saat yolculuk yaptım, sallandım,tutmamıştır diye düşündüm ama nasip tutmuş..Aslında tüp bebek deneyecektik,bu aşılama prosedür icabı yapıldı bir nevi.Ama iste sans..
Bu arada ilk asılamamda yumurta geliştirici ve en son catlatma iğnesini göbek deliği hizasında yapılmıştim.Bu kez sol tarafimda polip olduğu için saga yakin yaptım iğneleri..Sağda 20 mm bir yumurtam olgunlaştı.Bilmiyorum bu da bir etken oldu mu..