• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aranızda hiç belirti yaşayan varmı :( benim 7. günüm bugün küçücük umut arayıp duruyorum

Slm kizlar nasilsiniz...bisey sorucam.fark eden oldumu.nedn oldu bilmiyorum ama sanki bnm idrarim koyu oldu koyu sari 2gundur fark ediyorm.nedn acba.oruclu oldugum icin su icemiyorum diyemi acba
adet olucağım zaman benimde öyle oluyor :( seni üzmek istemiyorum ama benimde hep dikkatimi çekmiştir her ay

anladım ben dayanamadım yine test yaptım evde acaba kaç gün de çıkıyo tabiki negatifti ama umudumu yitirmiyorum göğüsler hala dolgun kahverengi akıntım pazartesiden bu yana devam ediyor rüyalarımda hep hastanelerdle testlerle boğuşuyorum ve sağ kasığımda bişey var bastırdım zaman patlayacakmış gibi olan çok gerildim haftaya sonucu öğrencez zaten neden geriyosam kendimi bu kadar herşeyin hayırlsı ama adet olmuş olsam kırmızı ve yoğun gelirdi damla damla pet bile kirlenmiyo öyle yanı Aşllah bize bekleme gücü ve sabrı verdin inşallah iyi sonuçlar alırız
canım kahve akıntı gelmesi çok iyi bir göstergedir bence. hadi hayırlısı inşallah benim negatif biliyorum da inşallah sizin pozitif olur

C

Canım teşekkür ederim,inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Bende de adet gecikmesi var..Normal şartlar altında en az (tahmini) 1 hafta sonra adet olmam lazim.Catlatma iğnesi olduysa 14-17 gün sonra adet olman gerekiyor.Ama sen yine de doktoruna danış derim:)
Haklisin sanirim canim. Normalde adetime daha 9 gün var ama bugünden karnimda adet olucakmişim gibi bir his var... o_O

Bn sabrediyorum..idrarda 10gun gecikmeden cikmiyor.
Senin birsuru belirtin varmis yaa hadi inşallah..benm sadece sag kasigimda agri var..

Son 2 gun kali bugunu saymadan..tabiii pazar gunu regl olmazsam
hadi hayirlisi bakalim pazartesi hepimiz guzel haberr aliriz bayram sevincimiz olur ins

kızlar regl oldum:KK14: tamda günümde
dün teste gitmeseymişim olcakmış :KK12: kendi kendime heves ettiğimle kaldım

Amelie 14. Günüm bugün ve doktor bugün için kan testine gelmemi söylemişti.14.Gün belli oluyor sonuç.Tabi geç döllenme olmadiysa. Ben de aşılamanın 7 ve 12. Günlerini 9 saatlik yolda geçirdim,araba çok salladı.Yolculuk kaçıncı gününe denk geliyor?
bgn kan testi yapıcakmısın canım ?:rolleyes:

aranızda hiç belirti yaşayan varmı :KK43: benim 7. günüm bugün küçücük umut arayıp duruyorum

canım belirtiler yanıltıcı olabiliyor kişiden kişiye göre değişiyor
bu yüzden ne belirti olmasına nede olmamasına çok takılmadan
test gününü bekleyip öğrenmek en iyisi
umarım hepinizin tutmuştur hep birlikte seviniriz

kızlar regl oldum:KK14: tamda günümde
dün teste gitmeseymişim olcakmış :KK12: kendi kendime heves ettiğimle kaldım

bgn kan testi yapıcakmısın canım ?:rolleyes:

canım belirtiler yanıltıcı olabiliyor kişiden kişiye göre değişiyor
bu yüzden ne belirti olmasına nede olmamasına çok takılmadan
test gününü bekleyip öğrenmek en iyisi
umarım hepinizin tutmuştur hep birlikte seviniriz

Sizin aşılamanız tuttumu yoksa

napıcaksınız peki tekrar aşılama denemeyi düşünüyormusunuz ben eğer tutmazsa direk tüp bebek tedavisi istiyorum ama eşimi ikna edemiiyorum aşılamay zor ikna ettim zaten :(

napıcaksınız peki tekrar aşılama denemeyi düşünüyormusunuz ben eğer tutmazsa direk tüp bebek tedavisi istiyorum ama eşimi ikna edemiiyorum aşılamay zor ikna ettim zaten :KK43:

canım benim daha önce bi tüp bebek denemem var zaten negatif sonuçlanan
şimdi rapor çıkartmak ve şansımı denemek adına 2 aşılama yaptırmam lazım
1.ci yaptırdım ve dün onunda negatif oldugunu öğrendim
2. içinde eylülü bekleyeceğim
sonra olmazsa tüp bebek deneyeceğiz
eşimde morfoloji ve sayı sıkıntısı var bu yüzden normal yolla pek şansımız yok
sizin sıkıntınız nedir? neden tedavi görüyorsuuz?

benim eşimde daha zaman var diyordu bekleyelim edelim diyordu
dedim ben 28 yaşındayım 2.tüp bebek deneyene kdr 29 olacam ve yine olmazsa 3.cü denemek zorunda kalırsak dedim
zaman geçtikçe benimde dogurganlıgım zaten düşük iyice düşecek dedim
olmama ihtimalini düşünüp bir an önce başlamak istiyorum dedim
o da hak verdi yani bilemiyoruz ki 2. tüp de olacak mı olmayacak mı
Rabbim inşallah nasip etsin ama kaç tane denemek zorunda oldugumu bilemiyorum
ve ertelemek istemiyorum :KK43:

inşallah pozitiftir snowball. benim de bugün adet olmam gerekiodu olmadım. iki gün önce biraz kan geldi. ama adet olmadım. aşılamanın 13ü günü 2 gün sonra teste gidicem bakalım sonuç ne olacak. inşallah isteyen herkesin tutar arkadşlar.

canım benim daha önce bi tüp bebek denemem var zaten negatif sonuçlanan
şimdi rapor çıkartmak ve şansımı denemek adına 2 aşılama yaptırmam lazım
1.ci yaptırdım ve dün onunda negatif oldugunu öğrendim
2. içinde eylülü bekleyeceğim
sonra olmazsa tüp bebek deneyeceğiz
eşimde morfoloji ve sayı sıkıntısı var bu yüzden normal yolla pek şansımız yok
sizin sıkıntınız nedir? neden tedavi görüyorsuuz?

benim eşimde daha zaman var diyordu bekleyelim edelim diyordu
dedim ben 28 yaşındayım 2.tüp bebek deneyene kdr 29 olacam ve yine olmazsa 3.cü denemek zorunda kalırsak dedim
zaman geçtikçe benimde dogurganlıgım zaten düşük iyice düşecek dedim
olmama ihtimalini düşünüp bir an önce başlamak istiyorum dedim
o da hak verdi yani bilemiyoruz ki 2. tüp de olacak mı olmayacak mı
Rabbim inşallah nasip etsin ama kaç tane denemek zorunda oldugumu bilemiyorum
ve ertelemek istemiyorum :KK43:

benim yaşımda 30 oluyor eşim 41 yaşında ileri hızlı hareketlimiz yüzde 10 15 lerde doktorlar olur ama çok sabretmeniz lazım diyorlar kısacası sebepsiz infertilite bize konulan teşhis 2 yıllık evliyiz
aynı şeyleri bende söylüyorum eşime bizim 2. evliliğimiz benim ilk evliliğimden çocuğum yok ama eşimin var anlican çok fazla eksiklik hissetmiyor benim kadar üzerine düşmüyor

Back