çok erken. idrar testi için reglden 10 gün geçmesi gerekiyor diyolar canım.Kizlar günaydin
bugun 11.gunüm. sabahin korunde uyandim elim idrar testine gitti yaptim bende. Tek cizgı tabii.
Çok mu erken acaba diyorum sonra ama olsaydi silik milik cikardi diyorum.
11.gün idrar testi için çok mu erken sizce.
14. Gün canım.Değer 152,9Insallah cnm. P.tesi ogrencez sonucu..bnmde kasik ağrılarım var insallah bnde güzel haber alirm.senin kacinci gunde ne kdr cikmistir değer.yazmistin ama bn kaçırdım sanrm
ya silik milik de olsa bi çıksa ikinci çizgi artık.... çıkması gerekmez mıydi?
Ben varımdertleşecek kimse yok mu?
.Kizlar günaydin
bugun 11.gunüm. sabahin korunde uyandim elim idrar testine gitti yaptim bende. Tek cizgı tabii.
Çok mu erken acaba diyorum sonra ama olsaydi silik milik cikardi diyorum.
11.gün idrar testi için çok mu erken sizce.
Canim cok sewindim insallah keseyide gorursun kalp atisini da duyarsin hic merak etme ayni stresi bende yasadim sabret tadini cikar hayrli bir ewlat olur insallah@zeynu dualarım hep sizinle olacak canım,her zaman destek için yine yanınızda olacağım.
Çok tesekkurler ya canim :).
Canm cok erken daha benim 15.gun okadar silik ciktiki ben uyuruyorum sandim iki gun sonra tekrar yaptm yine silik ama daha koyuydu. Sonra kan testinden ogrendim yani senin cok erken bence sabret azcikdaha insallh rabbim kimse nin kucagini bos birakmasin
Amin cnm insallsh biliyorum bende cok yaptm dayansmayip hep husran oldu bu sefer zaten olmamistr diye bekledim 15.gune kadr ve oldu ve hic belirtim yoktu eskiden butun belirtiler bende var derdim bu kez yoktu meselaÇok tesekkurler ya canim :)
Aslinda erken oldugunu biliyorum tabi ama delilik iste. Tek cizgi görme bikmişligindan bunlar...
senin de saglikli ve guzel musmutlu bir hamileligin gecsin insallah oyle de kucagina al :)
Elleeer havaya bir saga bir solaaa calkala calkalaaakizlar tatile gidiyorum ve inanilmaz bacaklarim agriyo insallah su 2 gunde regli olmam.geliyooo galibaaaa.çalkalaaa çalkalaaa hobbaaa koptum suan ben :)
Kız testin prospektusune bak :) 2 saatten sonraki sobuclari dikkate almayın diyo sabretCanim test duruyordu atmamistim birdaha baktim çoooooook gölge gibi bisi var ama ben de uyduruyor olabilirim ☺ ya da varsa bile hala catlatma ignesi etkisidir bilmiyorum.
gerci esime gosterdim o farketmedi bişi.
sabah ya halüsülasyon da olabilir :)
Ben tam 14.gun oldumArkadaslar birsey sorucam...
peki aşilama sonrasi adet olan arkadaslar normal adet periyodlarinda mi gorduler yoksa bu catlatma ignesi sebebiyle daha erken mi?
Peki normal gunun muydu canim?Ben tam 14.gun oldum
Kan testi yaptirarkadaşlar bugün aşılamanın aşılama gününü de sayarsak 14. günü. dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım:) dün gece kahverengi akıntım geldi. açık kahverengi ve çok fazla değil. anck dün idrar testi yaptım ama tek çizgi. kafamda deli sorular anlayacağınız:) çok stres yapmamaya çalışıyorum ama insan ister istemez heyecanlanıyo, di mi ama?
Tam 30.gundu ben 28.30 arası oluyorum hepPeki normal gunun muydu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?