Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ama seninde anne olma isteğin var bunda da çok haklısın
inşallah aşılaman tutarda eşini ikna etmek içn ayrıca bi çaba daha harcamazsın

çıktımı sonuççççç
Canım,doktorun yanından simdi çıktım.Beta hcg 152,9 çıkmış.Bu sonuca gore hamilesin ama 2 hafta sonra kontrole gel dedi.Kese,kimyasal gebelik vb. O gün belli olurmuş.Allah'a dua ediyorum,inşallah senin de güzel haberlerini en yakin zamanda alacağım.2 yıl uğraştım,32 yaşındayım bugüne nasipmiş...

maşallah canım Allah tamamına erdirsin çok çok sevindim Allah bizlerede nasip etsin belirtiler neler yazabilirmisin?

maşallah canım Allah tamamına erdirsin çok çok sevindim Allah bizlerede nasip etsin belirtiler neler yazabilirmisin?
Canım teşekkür ederim.Allahım isteyen herkese en basta da bu topik te tanıştığım,yazistigim sizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin..Su an hayal gibi geliyor.Ama inanın mutlaka bu duyguyu siz de yaşayacaksınız.
Belirtiler herkeste farklı olabiliyor.Ben de çok şey okudum,forumlardan takip ettim..Göğüslerin şişmesi, kirpik kırışması vb... birçok şey yaşamış çoğu bayan.Bende bunların hiçbiri yoktu.Sizde de farklı olabilir.En belirgin belirtim ara ara karın-kasik bölgem de 11. Gün başlayan adet sancıları oldu. Adet olacagimi düşündüm hatta. Geceleri gerinme isteği oluyor ayaklarımı uzatma isteği. Uzatabildigim kadar uzatınca tatlı bir rahatlık geliyor.Başka da bir belirti yaşamadım.
O kadar saat yolculuk yaptım, sallandım,tutmamıştır diye düşündüm ama nasip tutmuş..Aslında tüp bebek deneyecektik,bu aşılama prosedür icabı yapıldı bir nevi.Ama iste sans..
Bu arada ilk asılamamda yumurta geliştirici ve en son catlatma iğnesini göbek deliği hizasında yapılmıştim.Bu kez sol tarafimda polip olduğu için saga yakin yaptım iğneleri..Sağda 20 mm bir yumurtam olgunlaştı.Bilmiyorum bu da bir etken oldu mu..

güzel temennilerin için teşekkürler Allahım ol derse oluyo demekki herşey bahane :) Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah sağlık hayırlı evlat olsun sizlere Allaha emanet ol bebişimize ve kendine ii bak duanıda eksik etme bizlere

Ya heyecanla geçtim sayfaları çok sevindim Allah tamamina erdirsin saglikla

Canimmm çok teşekkür ederim, yalnızca benim değil topigimizdeki herkesin hayatında güzel şeyler olacak.Ben inanıyorum,hepinizin güzel haberlerini almak için dualarımla yanınızda olacağım
AYYY CANIM YA ÇOK SEVİNDİM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH .ALLAH TAMAMINA ERDİRS,N KUCAĞINA ALICAĞIN GÜNÜ DE NASİP ETSİN .DARISI İSTEYEN BİZLERİN DE BAŞINA İNŞALLAHHH :)

tebriklerrrrrrr sonunda bi pozitif daha geldi
Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin canım herşey yolunda devam etsin
vaktiyle sağlıkla kucagına almak nasip olsun
inşallah canım bende 5 senedir kah yoruldum kah koştum kah dinlendim kah şahlandım
ama hep olacagına inandım inanıyorumda
umarım tez zamanda hayırlısıyla nasip olur bende sizlerle müjdemi paylaşırım

Canim çoook sevindim adina Allah saglikla tamamina ermek nasip eylesin. Çok guzel bisi olsa gerek. Bizlere de dua et olur mu :)

Cnm hayirli olsn cok sevindm guzel bi haber aldk sonunda darisi basimiza..Kacinci denemendi sorununuz neydi?

Cannmmm cok sevindim inan cok değişik bi duygudayim aglayasim geldi sanki ben hamileyim...insallah hic sorunsuz gecer 40hafta..sağlıkla kucağına alırsın.cok sevindim sonunda guzel haber asilama ile hamile kaliniyormus..darisi basimizaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…