• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar günaydin
bugun 11.gunüm. sabahin korunde uyandim elim idrar testine gitti yaptim bende. Tek cizgı tabii :KK43:.
Çok mu erken acaba diyorum sonra ama olsaydi silik milik cikardi diyorum.
11.gün idrar testi için çok mu erken sizce.
çok erken. idrar testi için reglden 10 gün geçmesi gerekiyor diyolar canım.

ya silik milik de olsa bi çıksa ikinci çizgi artık.... çıkması gerekmez mıydi?
dertleşecek kimse yok mu?:KK50:
Ben varım :D
İkinci çizginin çıkması gerekmiyor tatlım en doğru sonuç kan tahlilinden çıkıyor dediğim gibi çok kafana takma psikoloji insanın vücudunu çok etkiliyor

Sizin ilk aşılamanızmı peki sorunun neydi

benim polikistik olmam en büyük sorun. eşimin değerleri falan çok iyi. ama gel gör ki ben baya polikistiğim kilom var, 10 kilo verdim ama hala vermem gereken bi 10 kilo daha fazlam var. adet düzensizliği de vardı ama glifor kullanmaya başlayalıdan beri yani yaklaşık 1 senedir düzenli adetlerim hatta son 7 aydın 28 günde bir oluyorum Allaha şükür. ilk aşılamam benim. klomen kullandım sonra 2 kere puregon 75mg sonra da aşılama yaptı doktor. ilk deneyimim yani. senin?

Kizlar günaydin
bugun 11.gunüm. sabahin korunde uyandim elim idrar testine gitti yaptim bende. Tek cizgı tabii :KK43:.
Çok mu erken acaba diyorum sonra ama olsaydi silik milik cikardi diyorum.
11.gün idrar testi için çok mu erken sizce.
.
Canm cok erken daha benim 15.gun okadar silik ciktiki ben uyuruyorum sandim iki gun sonra tekrar yaptm yine silik ama daha koyuydu. Sonra kan testinden ogrendim yani senin cok erken bence sabret azcikdaha insallh rabbim kimse nin kucagini bos birakmasin

bizim tek sorunumuz ileri hızlı hareketimiz çok az benimde ilk aşılamam ben gonal f kullandım 350 doz ve sadece 5 günde yumurtam oluştu doktrumuz bizden çok umutlu ama benim içimde hiç umut yok

E elttr canım çok sağol.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Sen de mi aşılama yaptirmistin?

Ewet canm 1 haziranda yapilmisti asilamam ikinci asilamamdi cok sukur bu tuttu bende ogrendgmde 141 di beta hcg sonra artti cok sukur gecen haftada kalp atisini duyduk insallh sendw duycaksin merak etme dua et kendini yormamaya calis agir kaldirma maydonoz yeme canim

.
Canm cok erken daha benim 15.gun okadar silik ciktiki ben uyuruyorum sandim iki gun sonra tekrar yaptm yine silik ama daha koyuydu. Sonra kan testinden ogrendim yani senin cok erken bence sabret azcikdaha insallh rabbim kimse nin kucagini bos birakmasin
Çok tesekkurler ya canim :)
Aslinda erken oldugunu biliyorum tabi ama delilik iste. Tek cizgi görme bikmişligindan bunlar...
senin de saglikli ve guzel musmutlu bir hamileligin gecsin insallah oyle de kucagina al :)

Çok tesekkurler ya canim :)
Aslinda erken oldugunu biliyorum tabi ama delilik iste. Tek cizgi görme bikmişligindan bunlar...
senin de saglikli ve guzel musmutlu bir hamileligin gecsin insallah oyle de kucagina al :)
Amin cnm insallsh biliyorum bende cok yaptm dayansmayip hep husran oldu bu sefer zaten olmamistr diye bekledim 15.gune kadr ve oldu ve hic belirtim yoktu eskiden butun belirtiler bende var derdim bu kez yoktu mesela

Arkadaslar birsey sorucam...
peki aşilama sonrasi adet olan arkadaslar normal adet periyodlarinda mi gorduler yoksa bu catlatma ignesi sebebiyle daha erken mi?

Elleeer havaya bir saga bir solaaa calkala calkalaaa:KK6:kizlar tatile gidiyorum ve inanilmaz bacaklarim agriyo insallah su 2 gunde regli olmam.geliyooo galibaaaa.çalkalaaa çalkalaaa hobbaaa koptum suan ben :)

Ahh cnm regl olmak uzereyekn tatilemi gidiyosun...
Insallah hamilesindir dee tatil yaparsn :)

Canim test duruyordu atmamistim birdaha baktim çoooooook gölge gibi bisi var ama ben de uyduruyor olabilirim ☺ ya da varsa bile hala catlatma ignesi etkisidir bilmiyorum.
gerci esime gosterdim o farketmedi bişi.
sabah ya halüsülasyon da olabilir :)
Kız testin prospektusune bak :) 2 saatten sonraki sobuclari dikkate almayın diyo sabret

arkadaşlar bugün aşılamanın aşılama gününü de sayarsak 14. günü. dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım:) dün gece kahverengi akıntım geldi. açık kahverengi ve çok fazla değil. anck dün idrar testi yaptım ama tek çizgi. kafamda deli sorular anlayacağınız:) çok stres yapmamaya çalışıyorum ama insan ister istemez heyecanlanıyo, di mi ama?
Kan testi yaptir

Back