Benim de son günlerde akşama doğru bikaç damla kahverengi kanamam oluyo. Artık alıştım sanki. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Günde 3 progestn kullandığım halde böyle....
Acaba daha çok mu erken mide bulantısı yaşamak için??
Ben de cuma keseyi görmeye gidicem inşallah.Doktor tahlillerin temiz Hcg artışı iyi cuma gel keseye bakacağız cuma görünmesi lazım dedi. Şükür hersey yolunda :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah... yanlız benim doktorum çok asik surat lı ya sinir oldum. :/
Çok geçmiş olsun, sakın ihmal etmeyin, inşallah önemli bir şey değildir.canım dün kan testi verdim.öğleden sonra alıcam.korkuyorum inşallah kötü bir şey değildir
cumartesi gününe randevu aldım.inşallah memnun kalırım sana da duacı olurum.çok teşekkkürler canım.ve ayrıca faruk çekmeceli hem avcılar hospital da hem de esenyurtta bsşka özel hastahanede bulunuyor. esenyurtta bulunduğu yerde daha uygunmuş doğum ücretleri öyle dedi. ve normal doğum taraftarı bir doktor. mutttttllllaaakkkkaaaaa öneririmmm mutlaka
teşekkür ederim.inşallah değildir.Çok geçmiş olsun, sakın ihmal etmeyin, inşallah önemli bir şey değildir.
Tamam çok teşekkürler.ben bugün 7+0 oldum :) bende de çok fazla olmadı, akşamları yemekten sonra biraz birde dün öğlen yemeğinden sonra bulandı ama uzun sürdü hatta afedersiniz kussam rahatlıcam dedim durdum dün... herkeste aynı belirtiler olmuyor.bence miden bulanmıyor diye takılma mutlu ol :)
alttan baktı ne demek? ultrasonla bakmadı mı? benim 5 haftalıkmış,ultrasonla direk keseyi gördü
ALLAH ım tekrarını yaşatmasın.her şerde bir hayr var derler.geçmiş olsun arkadaşım
Olacağın önüne zaten geçilmiyor arkadaşım, Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah. Kayıplarım olduğu için tedirgin oluyorum ben, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Canım ben önceki hamileliklerimde dahil bu zamana kadar hiç mide bulantısı yaşamadım, zorunlu bir belirti değil yani, kafana takmaya değmez. Hatta sevinmen lazım, çok kötü bir şey çünkü :)
Ben de cuma keseyi görmeye gidicem inşallah.
Asık suratlı doktorları hiç sevmiyorum ama önemli olan doktorun bilgili ve ilgili olması...
Önceki hamileliğimde ben haftalarca, kaç tane doktor değiştirerek doktorumu buldum, çok güleryüzlü ve sevecendi. Ama noldu yaşadığım sıkıntıyı son ana kadar anlamadı ve hem oğlumdan oldum, hem de canımdan olcaktım neredeyse, gerçi veren de, alan da Allah. Sonuç değişmeyecekti illa ki ama eğer bilgisine, tecrübesine güveniyorsanız asık suratına aldırış etmeyin doktorunuzun.
cumartesi gününe randevu aldım.inşallah memnun kalırım sana da duacı olurum.çok teşekkkürler canım.
Sagolasin cnm Allah razi olsun.rabbim sizlerun meleklerini korusun
Kızlar günaydın.şimdi doktordan çıktım.bebeğimin kalp atışlarını dünyam derken geri kaldığını öğrendim 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı şu anda 5 hafta 4 günlük gözüküyor.fetüs içinde belli ama bebeğim ilerlememiş.napcam ben şimdi kalp atışları geç duyulur diye 9. Haftaya kadar beklesem mi..Çok üzüldüm.rüyamda bembeyaz süt kokulu prensimi de görmüştüm emzirmiştim onu..niye böyle oluyor
Yaklaşık aynıyiz canım ama baksana nedense gene kalp atışlarını duyamadım.kalsın içimde öyle almasın lar ne bilim.bu da mi ofsayt yaa..valla artık anlamıyorum geçen sene psikiyatr ilaçları kullaniyodum tamam onun etkisi olabilir dendi.araştırma yapılacak dna incelemesi ne göndercez olmadı diyor doktorumbence hiç üzülme canım bugün de okudum nette sata göre hesapladığınız haftanız usg sonuçlarınızla aynı olmayabilir diye yazıyor hep, doktorunuz usg de baktıktan sonra kaç haftalık olduğunuzu tespit edecektir filan yazıyor.. yani geç döllenmede olabilir ilerlememiş diye düşünme güzel şeyler düşün.. bende cumartesi gidicem bugün sata göre 7+0 oldum ama doktorun daha küçük olduğunu söyleyeceğini düşünüyorum.. bekleyince stres yapacaksan bekleme.. ne güzel rüya görmüşsün canım yaa hayırlara yor, inşallah herşey çok güzel olacak :)
çok teşekkür ederim canım.Allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah...istersen benim adımı verebilirsin cnm. Tuğçe benim ismim. dr un çok yakın arkadaşı bizim aile dostumuz onunla gittim. perşembe günü tekrar gidicem ama kliniğine gidicem bu sefer. perşembe günü muhtemelen tahlillerim yapılacak. faruk bey daha ilk görüşmemizde cep numarasını verdi, beni tarttı kilomu bilgisayarına not etti, daha bunun gibi çok şey. ben memnun kalacağına eminim, çünkü çok dr araştırdım en iyisi bu ve çok şakayı seven espirili bi dr, e tabi bu da insanı rahatlatıyor. haberlerini bekliyorum cnm
Yaklaşık aynıyiz canım ama baksana nedense gene kalp atışlarını duyamadım.kalsın içimde öyle almasın lar ne bilim.bu da mi ofsayt yaa..valla artık anlamıyorum geçen sene psikiyatr ilaçları kullaniyodum tamam onun etkisi olabilir dendi.araştırma yapılacak dna incelemesi ne göndercez olmadı diyor doktorum
canım üzülme gönlünü ferah tut.bizim haftalarımızda duyamayanlar çok.gönlünü ferah tut.iyi düşün iyi olsun.Kızlar günaydın.şimdi doktordan çıktım.bebeğimin kalp atışlarını dünyam derken geri kaldığını öğrendim 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı şu anda 5 hafta 4 günlük gözüküyor.fetüs içinde belli ama bebeğim ilerlememiş.napcam ben şimdi kalp atışları geç duyulur diye 9. Haftaya kadar beklesem mi..Çok üzüldüm.rüyamda bembeyaz süt kokulu prensimi de görmüştüm emzirmiştim onu..niye böyle oluyor
Kızlar günaydın.şimdi doktordan çıktım.bebeğimin kalp atışlarını dünyam derken geri kaldığını öğrendim 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı şu anda 5 hafta 4 günlük gözüküyor.fetüs içinde belli ama bebeğim ilerlememiş.napcam ben şimdi kalp atışları geç duyulur diye 9. Haftaya kadar beklesem mi..Çok üzüldüm.rüyamda bembeyaz süt kokulu prensimi de görmüştüm emzirmiştim onu..niye böyle oluyor
Benim fazla alternatifim yok zaten. Epilepsi hastası olduğum için riskli gruptayim. Bu yüzden takibimin bu konuda uzman bir doktor tarafından yapılması gerekiyordu. Bu doktoru da zar zor bulduk. Bugün 2. Kez gittim işini titiz yapıyor aslında güveniyorum kendisine. Lakin şimdiye kadar ki tüm doktorlarim hep neşeli güler yüzlü insanlardi. Böyle bir doktor görünce şaşırdım yani. Birgün kendimi kesinlikle tutamayacagi m ve doktora kesin ters birsey söyleyeceğim ama hadi hayırlısı. ..
çok teşekkür ederim canım.Allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?