Arkadaşlar, 5+2 yani 6.haftamdayım. Mide bulantım hala yok. Mide yanması geçen hafta oluyordu. Çabuk acıkıyordum. Şimdi o da geçti. Sizce mide bulantılarının olmaması normal midir? Hiç yaşamayan var mı? Ya da çok mu erken bekledim??
Evet bence de yerleşme kanaması gibi, daha önceki hamileliğimde de çok daha yoğun olmuştu ama insan endişelenmeden edemiyor işte. Umarım sağsalim atlatırız şu dokuz ayı..canım korkma yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. ama eğer kanaman çok yoğun olursa doktora git. benim de yeni geçen perşembe ve c.tesi bi kaç kez kahverengi geldi. inşallah bi daha gelmez. kendini çok yorma bol bol dinlen geçer.
Bence gayet güzel canım, keseyi görmüş olman lazım, görmediysen de görmeye git bence :)Kızlar cmrts günü yaptırdığım beta 1694 çıkmıştı dün akşam yani tam 2 gün sora yaptırdığımda 4833 çıktı sizce değer nasıl?
Bence gayet güzel canım, keseyi görmüş olman lazım, görmediysen de görmeye git bence :)
amin canım inşallah sağ salim atlatırız,hep iyi düşünelim herşey güzel olsunEvet bence de yerleşme kanaması gibi, daha önceki hamileliğimde de çok daha yoğun olmuştu ama insan endişelenmeden edemiyor işte. Umarım sağsalim atlatırız şu dokuz ayı..
Anladım canım çok teşekkür ederim. Ben de cumartesi için bi randevu alayım o zaman. İnşallah çalışıyordur cmtsi.peki randevu saatinde aldılar mı yoksa bekledin mi canım ? Bazı yerlerde çok yoğun çok bekledik yazanlar var. ..canım sana tüm samimiyetimle yazıyorum inan, hamile olduğu öğrendiğim 4. haftamdan beri gitmediğim ve araştırmadığım dr kalmadı. çokkkk araştırdım. beylikdüzü medilife 5 para etmez araştırmalarım sonucu. doğumdan sonraki odaları 2 yataklı. e 2 kişilik odaya gideceksem neden özele gidiyorum ? devlette 2 kişi. ayrıca medilife da dr lar doğuma mesai saatlerinin dışında girdiğinde extra 600-700 para alıyorlar saçmalık ötesiiii. avcılar hospital faruk çekmeceli almıyor. ve hastahanenin odaları tek kişilik. ayrıca doğum ücreti normal doğum:1000 - epidural doğum:1250 - sezeryan: 1500. birçok hastahaneye göre çok uygun. ve dr ile randevum 15-20 dk sürdü. daha ne diyeyim ki :)
Bugün için randevu aldım dua edin benm için çok heyecanlı ve meraklıyım
amin canım inşallah sağ salim atlatırız,hep iyi düşünelim herşey güzel olsunmesela seneye bu vakitlerde bebişimiz doğmuş olacak , bu bana mutluluk beriyor :)
Şuan doktora geldim. Doktorun odasının önünden yazıyorum sizleredoktor tahlil sonuçlarını değerlendirecek bana dua edin kızlar :)
Canım geçmiş olsun eşine. ve keseyi görmene sevindim tüm korkuların bitsin gönlünü ferah tut.Bu gün çok değişik bir güdü benim için. Sevinci ve kokuyu bir arada yaşadım . Hem gunlerdir süren merakım sona erdi yani çok şükür keseyi gördüm ama.... Kocam adı.a zor bi gündü büyük kaza atlattık kızlar buz düştü beşinci kattan başına yedi dikiş buruk yaşadık yani sevincimizi. Buna da şükür...
kızlar moralim çok bozuk
bugün dr a gittik ,alttan baktı kese görünmüyor. Geç döllenme olabilir dedi..Kan testi istedi akşam 8 de çıkıcak sonucu. Çok korkuyorum .Keseyi görebilmek için degerin 2000 binleri geçmesi gerekiyormus
Bebegimizi kaybettik...kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
alttan baktı ne demek? ultrasonla bakmadı mı? benim 5 haftalıkmış,ultrasonla direk keseyi gördü
canım bu kaşınma olayını ciddiye al. çok iyi bir doktor bul git. karaciğer enzimlerine baktırdın mı?canım memnun kalmana çok sevindim.doktor çok önemli.ben de beylikdüzü medilife a gidiyorum ama çok da memnun olduğumu söyleyemem.arayış içindeyim.üstelik geçen hafta kanamam oldu düşük tehlikesiyle bi hafta yattım progestan kullanıyorum.hadi bu hafta tekrar işe başladım.bu defa da dünden beri aşırı kaşıntıyla başım dertte.3 kilo almış görünüyorum tartıda vücudum şişti.özellikle de bacaklarım.yani kısacası sorunlu başladı gebeliğim.ve hiçbir sorunumu çözecek beni rahatlatacak bi doktorla karşılaşamadım henüzhastaneyi iyi araştırdın mı.?
Canım karından ultrasonla görülmeyince vajinal ultrasonla bakıyorlar ya, onu söylüyor arkadaş
Benim de son günlerde akşama doğru bikaç damla kahverengi kanamam oluyo. Artık alıştım sanki. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Günde 3 progestn kullandığım halde böyle....Günaydın..
Kanamam olmuş herhaldeBu sabah tuvalete çıktığımda peçete biraz kahverengi oldu. Olmaz inşallah daha fazla..
Acaba daha çok mu erken mide bulantısı yaşamak için??ayne tatlım bendede hiç yok ama herkes de olcak die bi kuralda yok allah kolay hamilelik versin gül gibi geçsin günlerimiz inş :)
Acaba daha çok mu erken mide bulantısı yaşamak için??
canım dün kan testi verdim.öğleden sonra alıcam.korkuyorum inşallah kötü bir şey değildircanım bu kaşınma olayını ciddiye al. çok iyi bir doktor bul git. karaciğer enzimlerine baktırdın mı?
gözün aydın canım ne güzel için rahatlamıştır biraz :) asık suratlı doktor da hiç çekilmez, yolun başındayken iyi doktorlar bulmak lazım bence :)Doktor tahlillerin temiz Hcg artışı iyi cuma gel keseye bakacağız cuma görünmesi lazım dedi. Şükür hersey yolunda :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah... yanlız benim doktorum çok asik surat lı ya sinir oldum. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?