2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar dün beta hcg 1126 çıktı,sat 7 aralık,cumartesi çağırmıştı doktorum, sizce kalp atışını duyabilir miyiz?

Stres ya da takıntı değil benimkisi doktorda gördüm eşime kadını hamile görünce bu kadın in yaşı var baya dedim.neyse doktorla görüşürken biraz önceki hastam 41 yaşımda bak senelerdir uğraşıyor dedi.şimdi az kaldı bebeğini eline alacak dedi umudunu yitirme dedi.eşime baktım o sırada içimden geçti ya kadın kaç yaşında diye doktorun mu içine doğdu benim mi kalbim fazla temiz kadının yaşını öğrendim.çıkışta esimede olmuyor işte senle benim genlerim birleşmiyor var bi problem dedim.en iyisi gidelim çocuk evlat edinelim dedim.vazgeçcem bu gidişle hep korkuyla karnimda onu hissetmek acı vercek bana

canım sakın kendini üzme bol bol dua et allah izin verirse olur zaten..

canım sakın kendini üzme bol bol dua et allah izin verirse olur zaten..
Cuma günü tekrar kontrol et ek bazı kişilerde böyle geri kalınca bir dahaki kontrolde aradaki açığı kapatan bebeklerde oluyor dedi.şimdi cumayı bekliyorum bakalım ama hevesim kırıldı valla hiç bir şey yapasım kalmadı.bu ay kendiliğinden olmasaydı zaten aşılama yapılacaktı.uff ne bilim kafanızı şişirdim allah sizlerin bebiş lere omur versin..sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

o kadını görmen doktorun sana onu örnek vermesi tesadüf mü sence ki tesadüf diye birşey yoktur ! yaşadığın kötü olayların içinde Allah sana ne güzellikler gösteriyor, belki de sabret kulum diyor.. görmesini bilmek lazım arkadaşım.. ben rüyamda düşük yaptığımı gördüm mesela sen bebeğini emzirdiğini görmüşsün ne güzel.. bence sabırlı ol.. zor biliyorum ama sabretmekten başka çaren yok.. ve hala karnında bebeğin varken olmuyor demen vazgeçmen çok üzücü, hiçbirşey bitmiş değil ki bir daha ki gidişinde belki herşey iyi diyecek doktor belki kalbini duyacaksın.. kendini de eşini de üzme.. ha hiç olmuyor evlatlıkta alabilirsin tabi ama bunları düşünmek için çok erken şuan sadece karnındaki meleğini düşün.. Allah yardımcın olsun canım..

cnm çok iyi anlıyorum seni bende 6+2de gitim dr cok küçük şuan dedi, beyaz bişe gördük ama ne kalp atışını gördük nede duyabildik.. haftaya tekrar gel dedi. insan kendi kendini yiyor, hep kötü şeyler geliyor akla.. bende kendimi rahatlatamıyorum birtürlü. sen yakın zamanda kan testi yaptırdın mı ?

Canım adetlerim düzensiz olduğu için ne kadarlık olduğunu bilemiyorum kese falanda görmedik cuma gitmiştim o gün beta 296 idi, elimde sadece betahcg var..

ben de 7. haftamdayım ama dün sadece kalp atışını görebildik yine duyamadık. dr henüz erken 1 hafta daha beklicez dedi

Dün verdim sağlık ocaginda onda da sonuçlar bir gün geç çıkar biliyorsunuz.gitseydim özelde verseydim keşke..bütün kontroller olsun diye tam kan sayımı verdim karaciğer enzimlerimide kontrol ettireceyim dedim.senin en son kaçtı beta arkadasim

Ne zamana kadar kalp atışları için bekliycez ki..onu da bilemiyorum ben şimdi..

ikinci kez anne olma yolunda ilerlemeye başladım.hayırlısı bakalım..Allahım isteyen dileyen tüm annelere bu duyguyu nasip etsin..geçen hafta evde yaptığım testte gördüm iki çizgiyi keseyi gördük kısmetse 2hafta sonrada kalp atışını duyacağız..ilk sayfadan itibaren okumaya çalıştım yazılanları tam okuyamadım o yüzden hamile olanlara sağlıklı bir hamilelik olmak için gün sayanlarada hayırlı haberler diliyorum.

dur bakalım canım
tabiki bekle canım belki kötü bişey yoktur başka bir doktora git doktor olumsuz bir şey mi söyledi çünkü gelişimi 2 hafta sonradan geln var

benim en son 5 ocakta yani 5+3 de 6100 çıkmıştı.

dur bakalım canım

tabiki bekle canım belki kötü bişey yoktur başka bir doktora git doktor olumsuz bir şey mi söyledi çünkü gelişimi 2 hafta sonradan geln var
Geçen hafta ultrason ölçümüne göre salı günü 5+1 di bir hafta geçti işte 6+1 olması lazım ama 5+4 gibi ölçtü.tek umudum açığı cumaya kadar kapatması.bebişim orda gozukuyorda küçücük..kesenin ortasında durup duruyor

Ben de dayanamayıp dün tekrar degerimi ölçtürdüm. 4+3 de 2580 olan değerim, 5+3 de 29200 küsür olmuş. Kimsede böyle yüksek bir değer okumadım. 4+6 da vaginal ultrasonla keseyi görmüştü doktor ve hiç bir sorundan da bahsetmedi. Umarım ters giden bişiler yoktur. Bu arada doğal yoldan ilk gebeliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…