Stres ya da takıntı değil benimkisi doktorda gördüm eşime kadını hamile görünce bu kadın in yaşı var baya dedim.neyse doktorla görüşürken biraz önceki hastam 41 yaşımda bak senelerdir uğraşıyor dedi.şimdi az kaldı bebeğini eline alacak dedi umudunu yitirme dedi.eşime baktım o sırada içimden geçti ya kadın kaç yaşında diye doktorun mu içine doğdu benim mi kalbim fazla temiz kadının yaşını öğrendim.çıkışta esimede olmuyor işte senle benim genlerim birleşmiyor var bi problem dedim.en iyisi gidelim çocuk evlat edinelim dedim.vazgeçcem bu gidişle hep korkuyla karnimda onu hissetmek acı vercek banabence hiç üzülme canım bugün de okudum nette sata göre hesapladığınız haftanız usg sonuçlarınızla aynı olmayabilir diye yazıyor hep, doktorunuz usg de baktıktan sonra kaç haftalık olduğunuzu tespit edecektir filan yazıyor.. yani geç döllenmede olabilir ilerlememiş diye düşünme güzel şeyler düşün.. bende cumartesi gidicem bugün sata göre 7+0 oldum ama doktorun daha küçük olduğunu söyleyeceğini düşünüyorum.. bekleyince stres yapacaksan bekleme.. ne güzel rüya görmüşsün canım yaa hayırlara yor, inşallah herşey çok güzel olacak :)
6 haftada duyururmuş canım doktor bgn gene öyle dediKızlar dün beta hcg 1126 çıktı,sat 7 aralık,cumartesi çağırmıştı doktorum, sizce kalp atışını duyabilir miyiz?
Kızlar günaydın.şimdi doktordan çıktım.bebeğimin kalp atışlarını dünyam derken geri kaldığını öğrendim 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı şu anda 5 hafta 4 günlük gözüküyor.fetüs içinde belli ama bebeğim ilerlememiş.napcam ben şimdi kalp atışları geç duyulur diye 9. Haftaya kadar beklesem mi..Çok üzüldüm.rüyamda bembeyaz süt kokulu prensimi de görmüştüm emzirmiştim onu..niye böyle oluyor
Cuma günü tekrar kontrol et ek bazı kişilerde böyle geri kalınca bir dahaki kontrolde aradaki açığı kapatan bebeklerde oluyor dedi.şimdi cumayı bekliyorum bakalım ama hevesim kırıldı valla hiç bir şey yapasım kalmadı.bu ay kendiliğinden olmasaydı zaten aşılama yapılacaktı.uff ne bilim kafanızı şişirdim allah sizlerin bebiş lere omur versin..sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsincanım sakın kendini üzme bol bol dua et allah izin verirse olur zaten..
Stres ya da takıntı değil benimkisi doktorda gördüm eşime kadını hamile görünce bu kadın in yaşı var baya dedim.neyse doktorla görüşürken biraz önceki hastam 41 yaşımda bak senelerdir uğraşıyor dedi.şimdi az kaldı bebeğini eline alacak dedi umudunu yitirme dedi.eşime baktım o sırada içimden geçti ya kadın kaç yaşında diye doktorun mu içine doğdu benim mi kalbim fazla temiz kadının yaşını öğrendim.çıkışta esimede olmuyor işte senle benim genlerim birleşmiyor var bi problem dedim.en iyisi gidelim çocuk evlat edinelim dedim.vazgeçcem bu gidişle hep korkuyla karnimda onu hissetmek acı vercek bana
bende şirinyerde oturuyorum tınaztepeye gidiyorum can postacı ama birdahaki sefere aylin hanıma gidicem..Sudekan doğum merkezine sen canım nereye gidiyorsun
Stres ya da takıntı değil benimkisi doktorda gördüm eşime kadını hamile görünce bu kadın in yaşı var baya dedim.neyse doktorla görüşürken biraz önceki hastam 41 yaşımda bak senelerdir uğraşıyor dedi.şimdi az kaldı bebeğini eline alacak dedi umudunu yitirme dedi.eşime baktım o sırada içimden geçti ya kadın kaç yaşında diye doktorun mu içine doğdu benim mi kalbim fazla temiz kadının yaşını öğrendim.çıkışta esimede olmuyor işte senle benim genlerim birleşmiyor var bi problem dedim.en iyisi gidelim çocuk evlat edinelim dedim.vazgeçcem bu gidişle hep korkuyla karnimda onu hissetmek acı vercek bana
Canım adetlerim düzensiz olduğu için ne kadarlık olduğunu bilemiyorum kese falanda görmedik cuma gitmiştim o gün beta 296 idi, elimde sadece betahcg var..6 haftada duyururmuş canım doktor bgn gene öyle dedi
Merhabalar
Benimde sat 11 Aralık dün ilk kontrole gittik ve kesemizi gördük. Insan herseyin yolunda gittiğini görmek istiyor içimiz cok rahatladı . Darısı tüm bekleyenlere
Canım adetlerim düzensiz olduğu için ne kadarlık olduğunu bilemiyorum kese falanda görmedik cuma gitmiştim o gün beta 296 idi, elimde sadece betahcg var..
Dün verdim sağlık ocaginda onda da sonuçlar bir gün geç çıkar biliyorsunuz.gitseydim özelde verseydim keşke..bütün kontroller olsun diye tam kan sayımı verdim karaciğer enzimlerimide kontrol ettireceyim dedim.senin en son kaçtı beta arkadasimcnm çok iyi anlıyorum seni bende 6+2de gitim dr cok küçük şuan dedi, beyaz bişe gördük ama ne kalp atışını gördük nede duyabildik.. haftaya tekrar gel dedi. insan kendi kendini yiyor, hep kötü şeyler geliyor akla.. bende kendimi rahatlatamıyorum birtürlü. sen yakın zamanda kan testi yaptırdın mı ?
Ne zamana kadar kalp atışları için bekliycez ki..onu da bilemiyorum ben şimdi..Dün verdim sağlık ocaginda onda da sonuçlar bir gün geç çıkar biliyorsunuz.gitseydim özelde verseydim keşke..bütün kontroller olsun diye tam kan sayımı verdim karaciğer enzimlerimide kontrol ettireceyim dedim.senin en son kaçtı beta arkadasim
Karından mı baktı doktor, vajinal mi?ben de 7. haftamdayım ama dün sadece kalp atışını görebildik yine duyamadık. dr henüz erken 1 hafta daha beklicez dedi
dur bakalım canımKızlar günaydın.şimdi doktordan çıktım.bebeğimin kalp atışlarını dünyam derken geri kaldığını öğrendim 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı şu anda 5 hafta 4 günlük gözüküyor.fetüs içinde belli ama bebeğim ilerlememiş.napcam ben şimdi kalp atışları geç duyulur diye 9. Haftaya kadar beklesem mi..Çok üzüldüm.rüyamda bembeyaz süt kokulu prensimi de görmüştüm emzirmiştim onu..niye böyle oluyor
tabiki bekle canım belki kötü bişey yoktur başka bir doktora git doktor olumsuz bir şey mi söyledi çünkü gelişimi 2 hafta sonradan geln varKızlar günaydın.şimdi doktordan çıktım.bebeğimin kalp atışlarını dünyam derken geri kaldığını öğrendim 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı şu anda 5 hafta 4 günlük gözüküyor.fetüs içinde belli ama bebeğim ilerlememiş.napcam ben şimdi kalp atışları geç duyulur diye 9. Haftaya kadar beklesem mi..Çok üzüldüm.rüyamda bembeyaz süt kokulu prensimi de görmüştüm emzirmiştim onu..niye böyle oluyor
Dün verdim sağlık ocaginda onda da sonuçlar bir gün geç çıkar biliyorsunuz.gitseydim özelde verseydim keşke..bütün kontroller olsun diye tam kan sayımı verdim karaciğer enzimlerimide kontrol ettireceyim dedim.senin en son kaçtı beta arkadasim
Geçen hafta ultrason ölçümüne göre salı günü 5+1 di bir hafta geçti işte 6+1 olması lazım ama 5+4 gibi ölçtü.tek umudum açığı cumaya kadar kapatması.bebişim orda gozukuyorda küçücük..kesenin ortasında durup duruyordur bakalım canım
tabiki bekle canım belki kötü bişey yoktur başka bir doktora git doktor olumsuz bir şey mi söyledi çünkü gelişimi 2 hafta sonradan geln var
Maşallah arkadaşım senin baya iyi katlamış.bakalım bgn sonucu alayim benimde kaç olmuş..benim en son 5 ocakta yani 5+3 de 6100 çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?