• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar, 5+2 yani 6.haftamdayım. Mide bulantım hala yok. Mide yanması geçen hafta oluyordu. Çabuk acıkıyordum. Şimdi o da geçti. Sizce mide bulantılarının olmaması normal midir? Hiç yaşamayan var mı? Ya da çok mu erken bekledim??

ayne tatlım bendede hiç yok ama herkes de olcak die bi kuralda yok allah kolay hamilelik versin gül gibi geçsin günlerimiz inş :)

canım korkma yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. ama eğer kanaman çok yoğun olursa doktora git. benim de yeni geçen perşembe ve c.tesi bi kaç kez kahverengi geldi. inşallah bi daha gelmez. kendini çok yorma bol bol dinlen geçer.
Evet bence de yerleşme kanaması gibi, daha önceki hamileliğimde de çok daha yoğun olmuştu ama insan endişelenmeden edemiyor işte. Umarım sağsalim atlatırız şu dokuz ayı..

Kızlar cmrts günü yaptırdığım beta 1694 çıkmıştı dün akşam yani tam 2 gün sora yaptırdığımda 4833 çıktı sizce değer nasıl?
Bence gayet güzel canım, keseyi görmüş olman lazım, görmediysen de görmeye git bence :)

Evet bence de yerleşme kanaması gibi, daha önceki hamileliğimde de çok daha yoğun olmuştu ama insan endişelenmeden edemiyor işte. Umarım sağsalim atlatırız şu dokuz ayı..
amin canım inşallah sağ salim atlatırız,hep iyi düşünelim herşey güzel olsun ;) mesela seneye bu vakitlerde bebişimiz doğmuş olacak , bu bana mutluluk beriyor :)

canım sana tüm samimiyetimle yazıyorum inan, hamile olduğu öğrendiğim 4. haftamdan beri gitmediğim ve araştırmadığım dr kalmadı. çokkkk araştırdım. beylikdüzü medilife 5 para etmez araştırmalarım sonucu. doğumdan sonraki odaları 2 yataklı. e 2 kişilik odaya gideceksem neden özele gidiyorum ? devlette 2 kişi. ayrıca medilife da dr lar doğuma mesai saatlerinin dışında girdiğinde extra 600-700 para alıyorlar saçmalık ötesiiii. avcılar hospital faruk çekmeceli almıyor. ve hastahanenin odaları tek kişilik. ayrıca doğum ücreti normal doğum:1000 - epidural doğum:1250 - sezeryan: 1500. birçok hastahaneye göre çok uygun. ve dr ile randevum 15-20 dk sürdü. daha ne diyeyim ki :)
Anladım canım çok teşekkür ederim. Ben de cumartesi için bi randevu alayım o zaman. İnşallah çalışıyordur cmtsi.peki randevu saatinde aldılar mı yoksa bekledin mi canım ? Bazı yerlerde çok yoğun çok bekledik yazanlar var. ..

Bugün için randevu aldım dua edin benm için çok heyecanlı ve meraklıyım :KK49::KK71:

Hadi hayırlısı canım, güzel haberlerle gel. :)

amin canım inşallah sağ salim atlatırız,hep iyi düşünelim herşey güzel olsun :KK66: mesela seneye bu vakitlerde bebişimiz doğmuş olacak , bu bana mutluluk beriyor :)

Gelsin o günler çabucakkk :)

Şuan doktora geldim. Doktorun odasının önünden yazıyorum sizlere :KK15: doktor tahlil sonuçlarını değerlendirecek bana dua edin kızlar :)

Naklen yayın he hahaha :D
Ben de dün gösterdim tahlilleri temiz çıktı şükür, senin de herşey yolundadır umarım.

Bu gün çok değişik bir güdü benim için. Sevinci ve kokuyu bir arada yaşadım . Hem gunlerdir süren merakım sona erdi yani çok şükür keseyi gördüm ama.... Kocam adı.a zor bi gündü büyük kaza atlattık kızlar buz düştü beşinci kattan başına yedi dikiş buruk yaşadık yani sevincimizi. Buna da şükür...
Canım geçmiş olsun eşine. ve keseyi görmene sevindim tüm korkuların bitsin gönlünü ferah tut.

kızlar moralim çok bozuk :KK61:
bugün dr a gittik ,alttan baktı kese görünmüyor. Geç döllenme olabilir dedi..Kan testi istedi akşam 8 de çıkıcak sonucu. Çok korkuyorum .Keseyi görebilmek için degerin 2000 binleri geçmesi gerekiyormus :KK43:

alttan baktı ne demek? ultrasonla bakmadı mı? benim 5 haftalıkmış,ultrasonla direk keseyi gördü
Bebegimizi kaybettik... :KK43: kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.

ALLAH ım tekrarını yaşatmasın.her şerde bir hayr var derler.geçmiş olsun arkadaşım

canım memnun kalmana çok sevindim.doktor çok önemli.ben de beylikdüzü medilife a gidiyorum ama çok da memnun olduğumu söyleyemem.arayış içindeyim.üstelik geçen hafta kanamam oldu düşük tehlikesiyle bi hafta yattım progestan kullanıyorum.hadi bu hafta tekrar işe başladım.bu defa da dünden beri aşırı kaşıntıyla başım dertte.3 kilo almış görünüyorum tartıda vücudum şişti.özellikle de bacaklarım.yani kısacası sorunlu başladı gebeliğim.ve hiçbir sorunumu çözecek beni rahatlatacak bi doktorla karşılaşamadım henüz :KK43: hastaneyi iyi araştırdın mı.?
canım bu kaşınma olayını ciddiye al. çok iyi bir doktor bul git. karaciğer enzimlerine baktırdın mı?

• Beğen
Reactions: 2k1
Günaydın..
Kanamam olmuş herhalde :KK43: Bu sabah tuvalete çıktığımda peçete biraz kahverengi oldu. Olmaz inşallah daha fazla..
Benim de son günlerde akşama doğru bikaç damla kahverengi kanamam oluyo. Artık alıştım sanki. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Günde 3 progestn kullandığım halde böyle....

merhaba kızlar, baya kalabalık olduk maşallah :) bildiğim kadarıyla aramızdan birinin konuyu devir alması gerekiyor ve sonrada listemizi oluşturmaya başlayabiliriz. bu işi yapacak gönüllü bir arkadaş var mı? ya da biraz daha beklememiz mi gerekiyor? o_O

Acaba daha çok mu erken mide bulantısı yaşamak için??

ben bugün 7+0 oldum :) bende de çok fazla olmadı, akşamları yemekten sonra biraz birde dün öğlen yemeğinden sonra bulandı ama uzun sürdü hatta afedersiniz kussam rahatlıcam dedim durdum dün... herkeste aynı belirtiler olmuyor.bence miden bulanmıyor diye takılma mutlu ol :)

Doktor tahlillerin temiz Hcg artışı iyi cuma gel keseye bakacağız cuma görünmesi lazım dedi. Şükür hersey yolunda :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah... yanlız benim doktorum çok asik surat lı ya sinir oldum. :/

Doktor tahlillerin temiz Hcg artışı iyi cuma gel keseye bakacağız cuma görünmesi lazım dedi. Şükür hersey yolunda :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah... yanlız benim doktorum çok asik surat lı ya sinir oldum. :/
gözün aydın canım ne güzel için rahatlamıştır biraz :) asık suratlı doktor da hiç çekilmez, yolun başındayken iyi doktorlar bulmak lazım bence :)

Back