• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Umarım güçlü bir bebişin vardır ve arayı kapatır. Ben hep onun için dua ediyorum. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.

Geçen hafta ultrason ölçümüne göre salı günü 5+1 di bir hafta geçti işte 6+1 olması lazım ama 5+4 gibi ölçtü.tek umudum açığı cumaya kadar kapatması.bebişim orda gozukuyorda küçücük..kesenin ortasında durup duruyor

Geçen hafta ultrason ölçümüne göre salı günü 5+1 di bir hafta geçti işte 6+1 olması lazım ama 5+4 gibi ölçtü.tek umudum açığı cumaya kadar kapatması.bebişim orda gozukuyorda küçücük..kesenin ortasında durup duruyor
Canım kese boyutu için bişey dedi mi? normalde kese günde 1-2 mm büyürmüş. Geçen hafta gittiğinden 7-10 mm büyümüş olması lazımmış. Nette okumuştum. Bende de durum senin ki gibi. Kadınlar kulubüne göre 7 haftalık hamileyim doktor bana 5 haftalık diyor :KK17::KK17::KK17::KK17:

Ben de dayanamayıp dün tekrar degerimi ölçtürdüm. 4+3 de 2580 olan değerim, 5+3 de 29200 küsür olmuş. Kimsede böyle yüksek bir değer okumadım. 4+6 da vaginal ultrasonla keseyi görmüştü doktor ve hiç bir sorundan da bahsetmedi. Umarım ters giden bişiler yoktur. Bu arada doğal yoldan ilk gebeliğim.
2 günde bir 2 katına çıkarmış ona göre hesaplanınca normal kalıyor canım senin değer

Kotu düdunme cnm rabbim herseyin en iyisini bilir bakarsin guzel haberlerle gelirsin buraya allah buyuk

ikinci kez anne olma yolunda ilerlemeye başladım.hayırlısı bakalım..Allahım isteyen dileyen tüm annelere bu duyguyu nasip etsin..geçen hafta evde yaptığım testte gördüm iki çizgiyi keseyi gördük kısmetse 2hafta sonrada kalp atışını duyacağız..ilk sayfadan itibaren okumaya çalıştım yazılanları tam okuyamadım o yüzden hamile olanlara sağlıklı bir hamilelik olmak için gün sayanlarada hayırlı haberler diliyorum.

hoşgeldin aramıza :) Allah'ım sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin

• Beğen
Reactions: kba
Canım kese boyutu için bişey dedi mi? normalde kese günde 1-2 mm büyürmüş. Geçen hafta gittiğinden 7-10 mm büyümüş olması lazımmış. Nette okumuştum. Bende de durum senin ki gibi. Kadınlar kulubüne göre 7 haftalık hamileyim doktor bana 5 haftalık diyor :KK17::KK17::KK17::KK17:
Ölçtü bir şeyler ama yemin ediyom sormadım galiba ultrasonda 7 cm bide 5.4 cm yazıyor.bebeğim 1.5 mm o kesin ama

Napcakmisiz peki böyle geriden geliyorsa yapmamız gereken bir şey varmıymış

Kızlar. . Ben bugün doktora gittim 4+6yım keseyi gördül vaginal ultrasonla. Bir hafta sonra tekrar çağırdı karından görürüz dedi. Keseyi ben göremedim bile. Doktor gördüm dedi. Normal mi ya korkuyorum.

bende geçen hafta salı günü gittim 5+4 tü belki yanlış hesaplamıştır aramızda 1 gün var seninle

aynen canım ben o durumu pek anlamış değilim bende adet günümden hesaplıyorm 7 hafta oluyo doktorda adetten itibaren hesaplıyo 6 hafta çıkarıyor

Cuma günü tekrar kontrol et ek bazı kişilerde böyle geri kalınca bir dahaki kontrolde aradaki açığı kapatan bebeklerde oluyor dedi.şimdi cumayı bekliyorum bakalım ama hevesim kırıldı valla hiç bir şey yapasım kalmadı.bu ay kendiliğinden olmasaydı zaten aşılama yapılacaktı.uff ne bilim kafanızı şişirdim allah sizlerin bebiş lere omur versin..sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

canım ne demek kafa şişirmek biz burda hem mutluluğumuzu hem de mutsuzluğumuzu paylaşıcaz..allah hepimize nasip etsin anneliği..

Yaklaşık aynıyiz canım ama baksana nedense gene kalp atışlarını duyamadım.kalsın içimde öyle almasın lar ne bilim.bu da mi ofsayt yaa..valla artık anlamıyorum geçen sene psikiyatr ilaçları kullaniyodum tamam onun etkisi olabilir dendi.araştırma yapılacak dna incelemesi ne göndercez olmadı diyor doktorum
Uzulme canim insallah hersey yolundadir.belki gec dollenme olmustur kotu seyler getirme aklina.

Back