• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Egepol u duydum ama ben de hiç gitmedim önemli dr bence dr iyi olduktan sonra hastane seçimide doğru oluyor.

Sanırım ben alt komşum orda doğum yapmış memnun kalmış ama tam bilmiyorum yinede.. Bu ara çok sevindim bu kadar izmirli olmasına...
İlk doğumumda çınarlıda doğum yaptım kesinlikle izmirin en iyi doğum hastanesinden biri ama sanırım bu zor gibi bakalım zaman gösterecek şuan Smyna art ye gidiyorum ssk anlaşması var çok memnunum şuan ama ileride ne olur eski dr dönermiyim bilmiyorum çünkü o tamamen özel ama prof ege de gözü kapalı insan güveniyor...
Ege pol de doğum alanında baya ilerlemiş bir hasta ne.bir çok tanıdığım arkadaşım orda doğum yaptı ve çok memnunlardı gökalp bey de doğum yapan arkadaşım da vardi

Aaa ömer sudekanamı gidiyorsun ?
Ben yıllar önce gittim ona hiç memnun kalmamıştım boş yere bana gonophen kullandırmıştı 6 ayımı boşu boşuna yedi ve gereksiz pahalı neyse tabi benim fikrim sen memnunsan memnunsundur benim baya talihsizdi . Ama muhayine deki ilgileri iyi.
Şimdilik bir problemim yok bazı şeyler kısmet ve hayır işi olduğu içinde her şeyin zamanı var diye kimsede hata sorun aramıyorum artık.hata yi önce kendimde arıyorum

Şimdilik bir problemim yok bazı şeyler kısmet ve hayır işi olduğu içinde her şeyin zamanı var diye kimsede hata sorun aramıyorum artık.hata yi önce kendimde arıyorum
Öyle canım herkes heryerden memnun olucak diye birşey yok çok uzun mevzu anlatmayada gerek yok zaten...
Bu tarz konularda bizler cahil oluyoruz dr çok önemli ki ben ozamanlar 22 yaşındaydım hata aramak çok yersiz...
Allah hepimize hayırlı sağlıklı güvenilir ellerde doğum yapmayı nasip etsin inş.

canım memnun kalmana çok sevindim.doktor çok önemli.ben de beylikdüzü medilife a gidiyorum ama çok da memnun olduğumu söyleyemem.arayış içindeyim.üstelik geçen hafta kanamam oldu düşük tehlikesiyle bi hafta yattım progestan kullanıyorum.hadi bu hafta tekrar işe başladım.bu defa da dünden beri aşırı kaşıntıyla başım dertte.3 kilo almış görünüyorum tartıda vücudum şişti.özellikle de bacaklarım.yani kısacası sorunlu başladı gebeliğim.ve hiçbir sorunumu çözecek beni rahatlatacak bi doktorla karşılaşamadım henüz :KK43: hastaneyi iyi araştırdın mı.?

canım sana tüm samimiyetimle yazıyorum inan, hamile olduğu öğrendiğim 4. haftamdan beri gitmediğim ve araştırmadığım dr kalmadı. çokkkk araştırdım. beylikdüzü medilife 5 para etmez araştırmalarım sonucu. doğumdan sonraki odaları 2 yataklı. e 2 kişilik odaya gideceksem neden özele gidiyorum ? devlette 2 kişi. ayrıca medilife da dr lar doğuma mesai saatlerinin dışında girdiğinde extra 600-700 para alıyorlar saçmalık ötesiiii. avcılar hospital faruk çekmeceli almıyor. ve hastahanenin odaları tek kişilik. ayrıca doğum ücreti normal doğum:1000 - epidural doğum:1250 - sezeryan: 1500. birçok hastahaneye göre çok uygun. ve dr ile randevum 15-20 dk sürdü. daha ne diyeyim ki :)

ve ayrıca faruk çekmeceli hem avcılar hospital da hem de esenyurtta bsşka özel hastahanede bulunuyor. esenyurtta bulunduğu yerde daha uygunmuş doğum ücretleri öyle dedi. ve normal doğum taraftarı bir doktor. mutttttllllaaakkkkaaaaa öneririmmm mutlaka

Amin inşallah canım.Ben geçen ay şifaya da gittim aşılama için orasida paracı.goya sgk anlaşmalı 10 günde bir 70 tl veriyorsun doktor tahlil görecek yada ultrason çekçek diye lan her gün zaten gelip kan veriyorum aşılama için tedavi görüyorum ne parası 10 günde bir sistem kapaniyormus.irenbe ye gittim orda sgk anlaşması yok sırf özel orasida..doğurun diyolar doguracaz surunduruyolar teşvik versin ozaman devlet şifa aşılamayı karşılıyor zannettik ayrıca 1000 lira gene verdik anlamadım gitti yani
Öyle canım herkes heryerden memnun olucak diye birşey yok çok uzun mevzu anlatmayada gerek yok zaten...
Bu tarz konularda bizler cahil oluyoruz dr çok önemli ki ben ozamanlar 22 yaşındaydım hata aramak çok yersiz...
Allah hepimize hayırlı sağlıklı güvenilir ellerde doğum yapmayı nasip etsin inş.

Amin inşallah canım.Ben geçen ay şifaya da gittim aşılama için orasida paracı.goya sgk anlaşmalı 10 günde bir 70 tl veriyorsun doktor tahlil görecek yada ultrason çekçek diye lan her gün zaten gelip kan veriyorum aşılama için tedavi görüyorum ne parası 10 günde bir sistem kapaniyormus.irenbe ye gittim orda sgk anlaşması yok sırf özel orasida..doğurun diyolar doguracaz surunduruyolar teşvik versin ozaman devlet şifa aşılamayı karşılıyor zannettik ayrıca 1000 lira gene verdik anlamadım gitti yani
Biliyorum tatlım ben oğlumun geniz eti sorunda gittim şifaya dahada o oldu adamların derdi imanı para kesinlikle berbat bi hastane irembe yide çok duydun tepeciğin dr ları hep ordaymış yani cnm uzun lafın kısası güvenilir dr bulmak çok zor nedim karadadaşa gittim ben oğlumun doğum dr odur ama çoook pahalı neyse kuzum kadın doğumcu olmak varmış artık bulduğumuz iyi ve uygun ve güvenilir ellere teslim edecez kendimizi...

savha savha lekelenmeler çok korkutmuştu beni düşmesinden korkuyordum betahcgnin,sağolasın canım, Rabbim cümlemizin gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı etsin inşallah..

Sadece kese gözüktüğü için tedirgin oldum. Bebiş gözükmediği için yani
hımm ben onu hiç sormadım bile doktorda birşey demedi. daha çok küçük olmuyor mu belki gözükmemesi normaldir.. ama zaten az kaldı kontrole bence stres yapma yakında inşallah kalp atışlarını bile duyarız canım..

Selam kızlar kendım test yaptım pozitif çıktı fakat daha doktora gitmedim tahminen 4 hfta 4 gunlugum, sizce kese görmek içinmi gitmeli ya da birazdaha buyudugunde mi gitmeli kalp atışını ne Zaman duyuyorduk

Selam kızlar kendım test yaptım pozitif çıktı fakat daha doktora gitmedim tahminen 4 hfta 4 gunlugum, sizce kese görmek içinmi gitmeli ya da birazdaha buyudugunde mi gitmeli kalp atışını ne Zaman duyuyorduk
selam cnm ben de 4 hafta 4 günlüğüm,dün doktorum haftaya gel bebeği görelim dedi,yani sanırım 6.hafta içerisinde kese görülüyor. sana tavsiyem bi de kandan baktır değerlerin düzgün artıyor mu baktır.doktorum bana 2 kez test yaptırdı Rabbime şükür düzenli artış gözterdi.haftaya keseyi görebilirsem içim rahat edecek inşallah ;)

bu arada seninle devreyiz ;) doğum tarihimiz aynı ;) burada paylaşımlarda bulunalım cnm

Bu gün çok değişik bir güdü benim için. Sevinci ve kokuyu bir arada yaşadım . Hem gunlerdir süren merakım sona erdi yani çok şükür keseyi gördüm ama.... Kocam adı.a zor bi gündü büyük kaza atlattık kızlar buz düştü beşinci kattan başına yedi dikiş buruk yaşadık yani sevincimizi. Buna da şükür...
çok geçmiş olsun

Günaydın..
Kanamam olmuş herhalde :( Bu sabah tuvalete çıktığımda peçete biraz kahverengi oldu. Olmaz inşallah daha fazla..

merhaba canım ben de öyle yaptım daha hiç gitmedim bu ikinci bebeğim, kan tahlili yaptırabilirsin ama doktor için erken bence, yani bu benim düşüncem. sonra kese göründü görünmedi, yok kalp attı atmadı, birsürü git gel yaşıyor insan.. ben 20sinde gitmeyi düşünüyordum buradakilerin kalp atışlarının zamanını görünce 25inde gitmeye karar verdim bi aksilik olmazsa.. ama bu arada gidip bir tahlil yaptıracağım..

Günaydın..
Kanamam olmuş herhalde :KK43: Bu sabah tuvalete çıktığımda peçete biraz kahverengi oldu. Olmaz inşallah daha fazla..
canım korkma yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. ama eğer kanaman çok yoğun olursa doktora git. benim de yeni geçen perşembe ve c.tesi bi kaç kez kahverengi geldi. inşallah bi daha gelmez. kendini çok yorma bol bol dinlen geçer.

Kızlar cmrts günü yaptırdığım beta 1694 çıkmıştı dün akşam yani tam 2 gün sora yaptırdığımda 4833 çıktı sizce değer nasıl?

Back