- 1 Ocak 2011
- 1.293
- 1.611
- 358
Benim de son günlerde akşama doğru bikaç damla kahverengi kanamam oluyo. Artık alıştım sanki. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Günde 3 progestn kullandığım halde böyle....
Olacağın önüne zaten geçilmiyor arkadaşım, Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah. Kayıplarım olduğu için tedirgin oluyorum ben, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Acaba daha çok mu erken mide bulantısı yaşamak için??
Canım ben önceki hamileliklerimde dahil bu zamana kadar hiç mide bulantısı yaşamadım, zorunlu bir belirti değil yani, kafana takmaya değmez. Hatta sevinmen lazım, çok kötü bir şey çünkü :)
Ben de cuma keseyi görmeye gidicem inşallah.Doktor tahlillerin temiz Hcg artışı iyi cuma gel keseye bakacağız cuma görünmesi lazım dedi. Şükür hersey yolunda :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah... yanlız benim doktorum çok asik surat lı ya sinir oldum. :/
Asık suratlı doktorları hiç sevmiyorum ama önemli olan doktorun bilgili ve ilgili olması...
Önceki hamileliğimde ben haftalarca, kaç tane doktor değiştirerek doktorumu buldum, çok güleryüzlü ve sevecendi. Ama noldu yaşadığım sıkıntıyı son ana kadar anlamadı ve hem oğlumdan oldum, hem de canımdan olcaktım neredeyse, gerçi veren de, alan da Allah. Sonuç değişmeyecekti illa ki ama eğer bilgisine, tecrübesine güveniyorsanız asık suratına aldırış etmeyin doktorunuzun.