- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Canim bende kullaniyorum istek yolladim sana profilde esimi resmi var.
12. haftasında öğrenen var ama bende dün doktora gittim en ufak bir tahminde bile bulunmadı çocuğum o kadar döndü durdu halbuki :) gösterdi ama biz tespit edemedikGece yazmıştım ama arada kaynadı sanırım :)
ayy numan yazıyo diye sanırım ben onu reddettim..Canim bende kullaniyorum istek yolladim sana profilde esimi resmi var.
Canım hiç bir şekilde sıkıntı olmaz.. 3.5 ay boyunca da sorun olmazdı zaten.. Bu konuyu netten de aratabilirsin.. sadece bazı pozisyonlar sakıncalı olabiliyorKizlar ben simdi 3.5 aylik hamileyim esimle bu surece kadar iliski olmadi artik sikinti olmaz gibime göre geliyor ama bilemedim simdi
Netten bi bakimCanım hiç bir şekilde sıkıntı olmaz.. 3.5 ay boyunca da sorun olmazdı zaten.. Bu konuyu netten de aratabilirsin.. sadece bazı pozisyonlar sakıncalı olabiliyoronları okursun..
hayırlı olsun önceilkle kızın.. banada doktorum 12 ve 14 haftada erkek dedi 17 haftamda bidaha gitcem kesin belli olur ozaman dedi doktorum ama birşey sorucam erkek degiği zaman fındıgını işaretlemışmiydi erkek diye bana kesin değil dedi ama işaret koydu döner mi acaba?
bilmiyorum şimdi pek bişey yiyemiyorum başta bulantım yokken sağlıklı besleniyordum boyu normale göre uzundu şimdi yavaşladı gelişimi az az yemeye başladımBenimkine bugün yani 13+5 haftalıkken 7.5 cm dedi canım, babası da ben de boyluyuz epey. Onun etkisidir belki
Yok canım bende Gül resmi var :) Yolladım istek
bilmiyorum şimdi pek bişey yiyemiyorum başta bulantım yokken sağlıklı besleniyordum boyu normale göre uzundu şimdi yavaşladı gelişimi az az yemeye başladım
inşallah bakalm bi kere gittigimde doktor idrarın şıkışıklıgına görede değisebilir demişti az olunca bebek tam net ölçülemiyormuş belkide ondandr cnm neyse 26sında gidicem ögrenirimBeslenmeye bakıcak olursak benim de ağzıma ekmek kramer zeytinden başka bişey girmedi nerdeyse. Bu aylarda bazen gelişiminden önde ya da geride gittiği olabiliyor. Sıkma canını, bulantın geçince düzenli beslenir telafi edersin
Kabul ettim canım..Yok canım bende Gül resmi var :) Yolladım istek
Evet yeni canım.. Yemek tariflerine felan bakıyorum :)Kabul ettim canım..Yeni mi açtın hesabını?
Sen diyet mi yapıyordun? O yeşil çayı artık içmiyorsun değil mi? :)Kabul ettim canım..Yeni mi açtın hesabını?
Evet yeni canım.. Yemek tariflerine felan bakıyorum :)
Hemen hemen aynı yemek sayfalarını takip ediyoruz..Sen diyet mi yapıyordun? O yeşil çayı artık içmiyorsun değil mi? :)
Canım yazan oldu mu bilmem ama içine yarım limon sıkabiliyorsun ben daha önce yaptırdım hemşire söylemişti.Canim senin prensesinde hayirli olsun.herkes ogrendi masallah bende cuma gunu gidicem ogrenirim insallah.cuma gunu seker yuklemesi yapilacak bana Sabah ac karnina gidicem nasil iceceksem bir bardak sekeri.
evet ya bana başta erkek diyince inanmadım ben çin takviminde nuba göre sonra yüzük falında ve hatta beniz hiç tanımayanlar bile kızın olcak diyince doktorda erkek diye işaretleyince çok şaşırdım ve hala dönücegine inaniyorumda ondan dikkatimi çekti mesajin gerçi saglıklı olsun öncelik o ama kesinleşmeside insanı rahatlatıyordur heraldeevet bana bizzat göstermişti ve %99 demişti. hatta burada paylaşmıştım tabloya da erkek olarak işlensin diye. o kadar netti. ne olduysa 16. haftamda işler değişti cnm. çok değişik oluyor insan böyle olunca...
Hemen hemen aynı yemek sayfalarını takip ediyoruz..Canım ben hiç diyet yapmadım yeşil çayda sevmem.. Yanlış mı gördün acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?