banada bebeğim gibi geldi hatta eşim daha erken degilmidir falan dedi ama ben bebeğimin babasının sesine tepki verdiğine inanıyorumOnlar genel olarak konuşuolar ben bebişimin olduğuna eminim hamile değilken hissettiklerimden farklı bişeyler hissediosam eğer bebişimdir .net :)
canim benim kızım alıyor jelibon ben çok yedim bişey olmaz canımkızlar saçma olacak biliyorum ama benim canım acayip derecede Jelibon çekiyo :/ önceden çok tüketirdim aslında ama hamile kaldıgımdan beri aklıma bile gelmemişti Bugün markette görünce nasıl canım çekti dayanamadım aldım bir paket ama açmadım walla daha yemedim korkuyorum içinde bilmediğim neler var kimbilir :S hiç yiyen oldu mu bana biri zararsız ye desin lütfenn :) :)
Canım ben dr.um ne zaman söylerse o zaman yaptıracağım..Şeker yüklemesi yaptırıcak olan var galiba ama 24-28 haftalar arası yapılmıyor mu o? Ben mi yanlış biliyorum
Hayirlisi olsun bakalım. Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin cnm.Hayırlı akşamlar kızlarrr... Biz doktordan geldik. Bildiğiniz OĞLUMUZ açtı bacaklarını veee bize hiç zorluk çıkartmadı. hayırlısıyla nşallah bir OĞLUMUZ olacakkk
Benim 30 ve kizim olucakBayanlar herkese selam :)))) 2 li test sonucu aldım iyi çok şükür bthcg sonucu 75 çıkmış 50 den yüksek olursa ne oluyordu doktor %65 erkek Demişti
. Cnm onu yazan bndimmBayanlar gecen hafta burda biri yazmış tı canım Çağla çekiyor diye çıkmış ben bugün aldım Bursa'da olanlar tuzpazarında var gayet te güzel yeşil erik çıkmış kilosu 200 liraymış ondan almıyorlar ama 10-15 güne pazara getircez dedi bilginize :)))))
Teşekkürler sanırım oldu.Günaydın öncelikle pazartesi için inşallah hersey yolunda gider.konu sahibi olarak size bişi sormak istiyorum. Kendimi hamile olarak ve bebeğim ilgili bilgilerin olduğu mesajdan sonra çıkan o bölüme nasil dahil edebiliyorum?
Sonuç hakkında yardimci olamayacağım ama ikili test sonucu kaç günde çıkıyor cevaplayabilir misin?hanımlar gunaydın ıkılı test kan sonucum cıkmıs netten free bhcg 47,50 paap-a 0,96 kızlar yasım 25 ense kalınlıgımız 1.3mm di doktor randevumuz persembe gunu meraklandım sımdı aranızda tecrubeli olanlar değerim normalmidir?
1 haftada çıkıyor canım sonuç.Sonuç hakkında yardimci olamayacağım ama ikili test sonucu kaç günde çıkıyor cevaplayabilir misin?
Hayirlisi olsun bakalım. Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin cnm.
cin takvimi ve diğer hurafekere inanma cnm benimde tutmuyoooevet ya bana başta erkek diyince inanmadım ben çin takviminde nuba göre sonra yüzük falında ve hatta beniz hiç tanımayanlar bile kızın olcak diyince doktorda erkek diye işaretleyince çok şaşırdım ve hala dönücegine inaniyorumda ondan dikkatimi çekti mesajin gerçi saglıklı olsun öncelik o ama kesinleşmeside insanı rahatlatıyordur heralde
sağol cnm ya çok şükür güzel dedi birde mayısta bakıcak şuan dikişe gerek yok dedi inş. hiçte gerek olmaz da sağ sağlim alırız kucağımıza meleklerimizi evet ilk karından baktı sonra alttan baktı 41 mm rahim ağzım gayet normalmiş şükür.Slm canim senin doktor randuvun nasil gecti rahim agzi boyuna bakilacakti.. Benim doktorda karindan usg ile olctu rahim agzini fakat alttan olmasi daha saglammis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?