2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Onlar genel olarak konuşuolar ben bebişimin olduğuna eminim hamile değilken hissettiklerimden farklı bişeyler hissediosam eğer bebişimdir .net :)
banada bebeğim gibi geldi hatta eşim daha erken degilmidir falan dedi ama ben bebeğimin babasının sesine tepki verdiğine inanıyorum

canim benim kızım alıyor jelibon ben çok yedim bişey olmaz canım

Şeker yüklemesi yaptırıcak olan var galiba ama 24-28 haftalar arası yapılmıyor mu o? Ben mi yanlış biliyorum

. Cnm onu yazan bndimm) çok sağol.yazdiktan iki gün sonra buldum bi kilo yedim resmen) 2 gün önce de pazardan aldim bizimbburda var yani artikk heryerdee

Sonuç hakkında yardimci olamayacağım ama ikili test sonucu kaç günde çıkıyor cevaplayabilir misin?

Kızlar merhaba, ben öğretmenim. Şimdi haberleri izliyorum da domuz gribi çok yaygınmış. Tedirginim biraz 2-3 tane öğrencim grip bir tanesinde işgalde var onu aile okula gondermiyor ama içimde rahat etmiyor. Acaba maske ile mi girsem derse. O zamanda çocuklar tedirgin olur mu bilmiyorum. Hamile olduğumu bilmiyor çocuklar

Kizlar seker yuklemesini ben yaptiricam cuma gunu.benim ailemde seker oldugu icin erken yaptiriyor doktorum.normalde daha gec yapiliyor.limonuda bilmiyordum hemsireye sorarim canim bilgin icin tesekkurler.

cin takvimi ve diğer hurafekere inanma cnm benimde tutmuyooo

Slm canim senin doktor randuvun nasil gecti rahim agzi boyuna bakilacakti.. Benim doktorda karindan usg ile olctu rahim agzini fakat alttan olmasi daha saglammis..
sağol cnm ya çok şükür güzel dedi birde mayısta bakıcak şuan dikişe gerek yok dedi inş. hiçte gerek olmaz da sağ sağlim alırız kucağımıza meleklerimizi evet ilk karından baktı sonra alttan baktı 41 mm rahim ağzım gayet normalmiş şükür.

:)

Eklentiler

• IMG_20150317_153037.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…