2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Kusura bakmayın ama bu "görmemiş gibi" lafını kimseye söylemeye hakkınız yok. Bu haftalarda gebelikler sonlanabiliyor evet hatta ben oğlumu 20.haftamı doldurdum gün kaybettim. Hani şu bi 5.ayına gir de öyle alışveriş yap diyen insanların 5.ay dediği dönemin ortasında, hatta sonunda.. Hani birşey olmazdı 5.aydan sonra? Tanıdığım birisi doğum yaptığı gün bebeğini emzirirken kaybetti. Var mı Allah aşkına yaşadıklarımızın garantisi??? Şöyle kafasındaki korkulardan sıyrılıp, bebeğinin varlığını kabul edip tevekkül edip korkularını kenara bırakıpda bir şeyler almaya heves edenlere laf söyleyenleri anlamıyorum. Bana da geçen sefer "buldumcuk oldun" demişlerdi. Evet oldum kime ne.. Bu bebeğime henüz birşey alamadım oğlumdan kalan bi dolap dolusu eşyayla bekliyorum ama cinsiyetini öğrendiğimde Rabbim nasip ederse bu bebeğime de alacağım birşeyler. Buldumcuğum ben kime ne? Doğduktan sonra da kaybetme riskimiz var. Evlatlarımız da mallarımız gibi imtihan için değil mi? Kendimize de birşey almayalım o halde malum faniyiz.. Kızgınım bu şekilde tepki verenlere. Bak kaybetmiştin gene alma diye bana akıl vermeye kalkan düşüncesizler aklıma geldi bu mesajınızda dayanamadım. Allah aşkına kimin ne olacağı belli değil, doğanın da yaşacağı garanti değil peki bu mesajınızın amacı ne?
Ben bebeğimi Allah'a emanet ettim. Ona güveniyorum o yüzden buldumcuğum, görmemiş gibi heves ediyorum! Herkese de bunu haykırmak istiyorum!

Kizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
canım çok geçmiş olsun allah sabır versin çok üzüldüm

[QUOTE as, post:sizi29255, member: 54060"]Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi[/QUOTE]

Evet görmemişiz ilk bebeğimiz belki sizi ilgilendiriyor mu? İyi niyetli insan alana hayırlı olsun der çekilir kenara.Varsa bi sancınız başka yerlerde arayın çaresini buraya gelip insanların caninı sıkmaya hakkınız yok.

Valla helal olsun size duygulariıma tercüman oldunuz.Son 3 cümlenizin altına da imzami atarim

Herkese günaydınnnn. Biraz önce doktordan geldik ve Allah'ıma Şükürler olsun bebek çok iyi. Detaylı ultrason bakıldı ve 2 li tarama için kan verdim. Inşallah kan tahlillerinin sonucu da iyi çıkar.
Bu arada bebeğin resminide ekledim :) umarım becerebilmişimdir. Hala cinsiyet kesinleşmedi bu seferde doktor erkek olabilir dedi hala merak ediyorum.....

Eklentiler

• image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 146
bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin.çok zor bir durum gerçekten.
görmemiş diyen arkadaş da ayrıca çok ayıp etmiş.kendi hayatımız bile pamuk ipliğine bağlı hiç yaşamayalım ölelim o zaman.tam bugün bişeyler almıştım bu kelimeyi görünce canım sıkıldı.ama sana inat paylaşmak istiyorum çünki benim gibi hevesli olan bugünü bekleyen insanlar var.Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.

Eklentiler

• 9d342cd7-ce62-4cf1-99dc-8ab92885c616.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 158
  • 9591e5dc-0dc6-46d1-9c2b-255a1d123bdb.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 142
  • 53525dd9-3906-4715-a067-02c246943514.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 128
  • e1274021-9e33-4127-8e1b-6419bc7c78d8.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 153
İyi günlerde kullanın inşallah.Ayyy papyonlu takım çok güzelll Keşşşke benim olsaaa Saka bi yana nerden aldiniz hangi marka ?

öncelikle üslubunu biraz dikkat etmeni rica ediyorum senden. Ayrıca veren de allah alabilecek olan da. Hepimizin bebekleri ona emanet tıpkı kendi canlarımız gibi. doğduktan sonra da bir şey olabilir ayrıca insan hep bu korkuyla yaşayamaz. alıp almamak herkesin kendi tercihidir. ben ilk bebegimi 10 haftalıkken kaybettim ve bunda da korkuyla başladım alışverişe ama başladım çünkü tekrar ediyorum bu benim kendi tercihim

Herkesin kendi fikri kendi düşüncesi. Burada insanların hevesini kırmana gerek yok! Söyleme tarzın bir defa abes. Herkes kendinden meshul. Veren Allah alan da Allah onu kimse inkar edemez. Heves var gel gör ki. Kimseye düşmez bunun bu sekilde yorumlanması !

Ayy hepsi cok guzel bayildim.bende papyonlu olani sevdimGuzel gunlerde saglikla giyer İnsaAllah

Bebeğini kaybeden arkadaşa Allah sabır versin ve Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun.
Bende çok tedirgin bir hamilelik geçiriyorum 3 tane miyomum olduğu için ama ne olursa olsun bebişlerimiz ve canımız Allah'a emanet. Cinsiyetini öğrendiğim anda bende başlayacağım alışverişe.
Bu arada aldıklarına bayıldım güle güle kullanın.

teşekkür ler canım.daha güzelleri senin bebişinin olsun inşallah.

Kizlarrr ben gördum buldumm bayildimm sizlerede tavsiye ederimm sizlerde gorun besige takiyolar uzaktan sen salliyosun yavas hizli durduruyosun bide cocuk agladmi kendinden sallanmaya basliyo ben konusunca yaninda duran besik sallaniyo yani :)))
çok ilginç bişeymiş.ilk defa gördüm bende.ihtiyaç olabilir hakkaten canım buna.aklımızda olsun.

Ardanin yeni cicileri :))
çok güzeller canım.sağlıcakla giysin.sen alışverişi bitirdin nerdeyse biz daha yeni başlıyoruz.ben ilçede oturduğum için sürekli alışveriş yapamıyorum malesef.ayda bir samsuna gidince ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…