çok tatlılar güle güle kullansın bebiş :)Ardanin yeni cicileri :))
Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
canım çok geçmiş olsun allah sabır versinKizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
nedeni konusunda bişey dedimi doktor15 haftayi doldurmustum canim
Valla helal olsun size duygulariıma tercüman oldunuz.Son 3 cümlenizin altına da imzami atarimKusura bakmayın ama bu "görmemiş gibi" lafını kimseye söylemeye hakkınız yok. Bu haftalarda gebelikler sonlanabiliyor evet hatta ben oğlumu 20.haftamı doldurdum gün kaybettim. Hani şu bi 5.ayına gir de öyle alışveriş yap diyen insanların 5.ay dediği dönemin ortasında, hatta sonunda.. Hani birşey olmazdı 5.aydan sonra? Tanıdığım birisi doğum yaptığı gün bebeğini emzirirken kaybetti. Var mı Allah aşkına yaşadıklarımızın garantisi??? Şöyle kafasındaki korkulardan sıyrılıp, bebeğinin varlığını kabul edip tevekkül edip korkularını kenara bırakıpda bir şeyler almaya heves edenlere laf söyleyenleri anlamıyorum. Bana da geçen sefer "buldumcuk oldun" demişlerdi. Evet oldum kime ne.. Bu bebeğime henüz birşey alamadım oğlumdan kalan bi dolap dolusu eşyayla bekliyorum ama cinsiyetini öğrendiğimde Rabbim nasip ederse bu bebeğime de alacağım birşeyler. Buldumcuğum ben kime ne? Doğduktan sonra da kaybetme riskimiz var. Evlatlarımız da mallarımız gibi imtihan için değil mi? Kendimize de birşey almayalım o halde malum faniyiz.. Kızgınım bu şekilde tepki verenlere. Bak kaybetmiştin gene alma diye bana akıl vermeye kalkan düşüncesizler aklıma geldi bu mesajınızda dayanamadım. Allah aşkına kimin ne olacağı belli değil, doğanın da yaşacağı garanti değil peki bu mesajınızın amacı ne?
Ben bebeğimi Allah'a emanet ettim. Ona güveniyorum o yüzden buldumcuğum, görmemiş gibi heves ediyorum! Herkese de bunu haykırmak istiyorum!
İyi günlerde kullanın inşallah.Ayyy papyonlu takım çok güzelllnilse: 39931639 .!.:bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin.çok zor bir durum gerçekten.
görmemiş diyen arkadaş da ayrıca çok ayıp etmiş.kendi hayatımız bile pamuk ipliğine bağlı hiç yaşamayalım ölelim o zaman.tam bugün bişeyler almıştım bu kelimeyi görünce canım sıkıldı.ama sana inat paylaşmak istiyorum çünki benim gibi hevesli olan bugünü bekleyen insanlar var.Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
Herkesin kendi fikri kendi düşüncesi. Burada insanların hevesini kırmana gerek yok! Söyleme tarzın bir defa abes. Herkes kendinden meshul. Veren Allah alan da Allah onu kimse inkar edemez. Heves var gel gör ki. Kimseye düşmez bunun bu sekilde yorumlanması !Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
Ayy hepsi cok guzel bayildim.bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin.çok zor bir durum gerçekten.
görmemiş diyen arkadaş da ayrıca çok ayıp etmiş.kendi hayatımız bile pamuk ipliğine bağlı hiç yaşamayalım ölelim o zaman.tam bugün bişeyler almıştım bu kelimeyi görünce canım sıkıldı.ama sana inat paylaşmak istiyorum çünki benim gibi hevesli olan bugünü bekleyen insanlar var.Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Bebeğini kaybeden arkadaşa Allah sabır versin ve Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun.bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin.çok zor bir durum gerçekten.
teşekkür ederim canım hepsi aziz bebe.butikbebe.com da indirimden aldım.İyi günlerde kullanın inşallah.Ayyy papyonlu takım çok güzelllKeşşşke benim olsaaa Saka bi yana nerden aldiniz hangi marka ?
teşekkür ler canım.daha güzelleri senin bebişinin olsun inşallah.Bebeğini kaybeden arkadaşa Allah sabır versin ve Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun.
Bende çok tedirgin bir hamilelik geçiriyorum 3 tane miyomum olduğu için ama ne olursa olsun bebişlerimiz ve canımız Allah'a emanet. Cinsiyetini öğrendiğim anda bende başlayacağım alışverişe.
Bu arada aldıklarına bayıldım güle güle kullanın.
sağol canım.bende çok beğendim onu.Ayy hepsi cok guzel bayildim.bende papyonlu olani sevdim Guzel gunlerde saglikla giyer İnsaAllah
Sagol canm insallah kullanir allah nasip ederde bencede tavri cok yanls allah korusun herkesn bebegine bi sey olck degl ben cocugm icin neden kotu dusunup kotuyu cagiraymkiCok tatliymis gule gule kullansin :)
çok ilginç bişeymiş.ilk defa gördüm bende.ihtiyaç olabilir hakkaten canım buna.aklımızda olsun.Kizlarrr ben gördum buldumm bayildimm sizlerede tavsiye ederimm sizlerde gorun besige takiyolar uzaktan sen salliyosun yavas hizli durduruyosun bide cocuk agladmi kendinden sallanmaya basliyo ben konusunca yaninda duran besik sallaniyo yani :)))
çok güzeller canım.sağlıcakla giysin.sen alışverişi bitirdin nerdeyse biz daha yeni başlıyoruz.ben ilçede oturduğum için sürekli alışveriş yapamıyorum malesef.ayda bir samsuna gidince ancak.Ardanin yeni cicileri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?