• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
coktesekkurler daha iyileri sizlerin olsun. internette 750 800 arası değişiyordu fiyatlar. Biz ankarada bir alışveriş merkezindeki mağazadan 680 e aldık
Teşekkürler.Ben de böyle yer kaplamayan hafif bi set istiyordum ama eşim nette bulmuş şu kocaman tekerlekli olanlardan aldı.Yer kaplama konusunda pek içime sinmedi ama hayırlısı...o_Oo_O

Kizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
Cok uzuldum cnm neden olmus ki rabbim sabir versin

Dusuk riskim yoktu canim hatta huc bir seyim yoktu birden sanci ve arkasindan kanama oldu neden oldugu pataloji sonucundan sonra belli olucak ama doktorun dedigi sagliksiz gebelikler bu haftalarda bu sekilde sonlanabiliyormus
Demekki 3.5 aylikken de dusebiliyorr :(

Teşekkürler.Ben de böyle yer kaplamayan hafif bi set istiyordum ama eşim nette bulmuş şu kocaman tekerlekli olanlardan aldı.Yer kaplama konusunda pek içime sinmedi ama hayırlısı...o_Oo_O

İyi günlerde kullanın inşallah önemli olan bebişin rahat etmesi belki de o çok rahat edecek öyle düşün :)

Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi

Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
Heves edip alabilirler ama senin onlara gormemis gibi demen cok yanlisss:KK20:

Uslubunuz nekadar çirkin görmemiş falan.evet görmedim nerden göreceğim 10cu anne Oluşum değil ilk kez anne Olacağım nasipse.heves edip alabilirim.bunda sizin derdiniz neoldu da çıkmıştınız Anlamsızca konuştunuz bilemedim .

Gebelikte her an neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Doğana kadar, hatta doğduktan sonra da riskler olabilir.. Peki garanti mi 6. veya 7. ayda alındığında birşey olmayacağı..?
Heves edip alan arkadaşların hevesini kırıp morallerini bozma hakkını kim veriyor size?
Güzel paylaşımlar yapıp katılacaksanız buyrun, ama böyle çirkin uslupla gelip hevesleri kırmayın lütfen..
Allah'a emanet edip başlıyoruz bir yerden sonuçta bi kaç kez evlat sahibi olmadık..

insanlar heve sedip alıyorlar kimsen,inde bunu eleştirmeye hakkı yok hepimiz bebeklerimizin hayırla doğmasını bekliyoruz elbette herşey olablir rabbım ne yazdıysa kader die onu yasarız ama uslubünüze dikkat edin şuan gebe olup korkuyla yaşayan ağrıları olan insanlarda var .herkes umutla hevesle bebeğini bekliyor ve onun için bişeyler yapıyor bunun adı görmemişlik değil...

Kizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
Çok geçmiş olsun.:cry: Rabbim sabr-ı cemil versin.. Meleğin inşaAllah ahirette seni karşılayacak.. :KK68:

Hayirli Cumalar kizlar
Sizede hayırlı cumalar.. :KK68::KK68:

:KK68::KK68::KK68::KK68:
cuma messjj.webp

Belki kotu bisey olurda uzulurler diye dusunmus olabilirsiniz ama gormemis gibi kelime kullanmaniz dogru degil :KK12:

acaba görmemiş deme hakkını nereden alıyorsunuz çok merak ettim ? yıllardır çocuk özlemi ile yanıp tutuşan anneler var aramızda ve sonunda çocuk sahibi olan. sen kimsin ki insanların hevesini kırıyorsun ki arkadaşım hayırdır ????? bu nasıl bir terbiyesizlik ? ister doğmadan önce başlar ister hamile kalmadan önce. harbiden uyuz oldum mubarek cuma günü. Allah'ım yarabbim sen insan görünümlü başka şeyler çıkarma karşımıza !!!! Amin....

Neden bu şekilde tepki verme gereği duydunuz anlamış değilim kimi ne ilgilendirir ki bu istediğini alır heveslenmeyi görmemişlik olarak algılayan beyniniz acaba nasıl çalışıyo sizin Hepimiz burada acılarımızı sevinçlerimizi heveslerimizi paylaşıyoruz birbirimizin sırdaşı oluyoruz adam akıllı konuşmayacaksanız hiç bişey demeyip susmayı bilin

arkadaşım mübarek cuma günü neden zaten tedirgin olan insanların kalbini kırıyorsun ki.
Arkadaşlar Allah korusun daha erken, bişey olursa eşyasını görür üzülürsünüz filan demek yerine görmemiş gibi demek ne demek?
Ayrıca neyin riski yok ki? Yarına çıkabileceğimizin garantisi var mı? Görümcem doğuma 20 gün kala kaybetti bebeğini herşeyi hazırdı.
Allah'a tevekkül edip dua ile hevesle heyecanla özellikle ilk çocuğu olanlar bi iki parça bişey almışlar ne var bunda. Herkesin kendi hayatı, kendi tercihi, kendi karakteri.
Rabbim herkesin gebeliğini hayırla sağlıkla sona eriştirsin inş.

Canım biz de alırken tedirgindik erken mi acaba diye ama veren Allah. ona emanet yavrularimiz. siz de en kısa zamanda alabilirsiniz insallah
inşallah aslında erken değil yavaş yavaş almak lazım çok ta heyecanlı bebek alışverişi yapmak inşallah bizde başlarız....

Back
X