- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
kesinlikle ona inancımız sonsuz..ama elde değil.kasık ağrın olmuşmuydu, adet ağrısı gibi.. ama sadece sol taraf..??Canım benim ağrılarım bitti diyebilirim. Öncesinde doktorum rahim büyüdüğü için sancın olur demişti. Sakın olumsuz düşünme. Korkularım yoğunlaştığı zaman şunu düşünüyorum hep: Tam 2 sene uğraştım çok üzüldüğüm zamanlar oldu ve bunun mükafatı olarak Allah bana en sağlıklısından tek seferde, düşüksüz (İNŞALLAH) bir çocuk nasip edecek. Her an dilimde dua. Nasip olacaksa olacak zaten.
galiba bu korku 20. haftaya kadar sürecek..sonra 20. haftada bebişimiz bizi duyacak.. bizde onu hissetcez inşallah..aslında az kaldı:))15 haftalıkken düşük yapan arkadaşımızın yazısını okuyunca yine moralim bozuldu yemin ederim. demekki bu dönemlerde hala bu risk varne yalan söyleyeyim korktum. Allah yavrularımızı korusun
kesinlikle ona inancımız sonsuz..ama elde değil.kasık ağrın olmuşmuydu, adet ağrısı gibi.. ama sadece sol taraf..??
galiba bu korku 20. haftaya kadar sürecek..sonra 20. haftada bebişimiz bizi duyacak.. bizde onu hissetcez inşallah..aslında az kaldı:))
Cok uzuldum, insallah yine hamile kalip saglikla kucagina alirsin. Allah sabir versin canim.Dusuk riskim yoktu canim hatta huc bir seyim yoktu birden sanci ve arkasindan kanama oldu neden oldugu pataloji sonucundan sonra belli olucak ama doktorun dedigi sagliksiz gebelikler bu haftalarda bu sekilde sonlanabiliyormus
Normal doktorlar eger musaitse bakip gosteriyor cinsiyeti ama degilse imkani yok ugrasmiyor.. Ben cinsiyeti icin ozel klinige gidip parali cinsiyet analizi yaptirdim. mecburdu yani cinsiyeti %100 soylemeye. zaten 45 dk icinde goremezse randevu tekrari yapiyorlar.. 25 dk miiii.bnce dr ojadar ilgilendiği için cook sanslisn .bnm ultrasonlarim 1dk bol surmuyo ve güya özel muayeneye gidyrm.canm sıkldi şimdi. (-)
hayatimizin hangi aninda garantimiz varki? Sakin bunlara takili kalip kendini yipratma. Kaderimizde ne varsa yasamak zorundayiz ve insallah hepimiz mutlu sonu bulucaz. Keyfini cikar bebeginin bol bol dua ederek :)15 haftalıkken düşük yapan arkadaşımızın yazısını okuyunca yine moralim bozuldu yemin ederim. demekki bu dönemlerde hala bu risk varne yalan söyleyeyim korktum. Allah yavrularımızı korusun
Canim cok güzel bornoz takımını nerden aldın markası neArdanin yeni cicileri :))
Hayırlı mutlu günlerde kullanın inşallah.Ne kadara aldınız acaba ?: 39911932 .!.:kizlarrr dayanamadik ve ilk büyük eşyasini dün aldık minigimizin.. nasıl sizce?
içimi rahatlattınOlmuştu tabi çok büyük sancılar giriyordu. Ama dediğim gibi rahim büyümesiyle alakalıdır. Olumlu düşünelim :)
bencede en azından hareketini hissedicez.neyse az kaldı az daha sabıraynen ya korku hiç bitmiyor az önce düşük yapan arkadaşımızı okuyunca yine korku sardı içimi. salı kontrolüm var nasıl geçecek günler bakalım. tekmelerini hissetmeye bir başlasak keşke korkularımız epey azalacak bence de
Hayırlı mutlu günlerde kullanın inşallah.Ne kadara aldınız acaba ?
içimi rahatlattınteşekkür ederim canm
hayırlısı canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırızEvet buyuk :) dogumuda zekai tahirde yaparim diye dusunuyorum ozel oda tutup ya da bilemiyorum ozamanki duruma bagli etimed hastanesindede olabilir
canım çok iyi almışsınız bizde bundan istiyoruz ama şimdi alamıcaz sanırımbiz de travel sistem istiyorduk araba koltuğu olarak da kullanmak için.. internette 750 800 den aşağı değil. Ankara Batıkent te Atlantis alışveriş merkezinden 680 e aldık biz
CaCanım çok teşekkür ederim çok yakınızmerhabaa hoş geldin...bebeğiizde hayırlı olsun raabim kucağnıza almayıda nasıp etsin..
benimde 2.hamileleiğim 2012 li kızım bir kızım var
şuan tam 12+0 haftalık minişim var..
bulantılar bende de çık fena ama kızımda dahada kötüydüm...14.haftada bitceği için sanki bu aralar azaldı gibi tabi bulantı var sürekli de hemen şekerle geçirmeye çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?