2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kesinlikle ona inancımız sonsuz..ama elde değil.kasık ağrın olmuşmuydu, adet ağrısı gibi.. ama sadece sol taraf..??

15 haftalıkken düşük yapan arkadaşımızın yazısını okuyunca yine moralim bozuldu yemin ederim. demekki bu dönemlerde hala bu risk var ne yalan söyleyeyim korktum. Allah yavrularımızı korusun
galiba bu korku 20. haftaya kadar sürecek..sonra 20. haftada bebişimiz bizi duyacak.. bizde onu hissetcez inşallah..aslında az kaldı:))

kesinlikle ona inancımız sonsuz..ama elde değil.kasık ağrın olmuşmuydu, adet ağrısı gibi.. ama sadece sol taraf..??

Olmuştu tabi çok büyük sancılar giriyordu. Ama dediğim gibi rahim büyümesiyle alakalıdır. Olumlu düşünelim :)

galiba bu korku 20. haftaya kadar sürecek..sonra 20. haftada bebişimiz bizi duyacak.. bizde onu hissetcez inşallah..aslında az kaldı:))

aynen ya korku hiç bitmiyor az önce düşük yapan arkadaşımızı okuyunca yine korku sardı içimi. salı kontrolüm var nasıl geçecek günler bakalım. tekmelerini hissetmeye bir başlasak keşke korkularımız epey azalacak bence de

Dusuk riskim yoktu canim hatta huc bir seyim yoktu birden sanci ve arkasindan kanama oldu neden oldugu pataloji sonucundan sonra belli olucak ama doktorun dedigi sagliksiz gebelikler bu haftalarda bu sekilde sonlanabiliyormus
Cok uzuldum, insallah yine hamile kalip saglikla kucagina alirsin. Allah sabir versin canim.

. 25 dk miiii.bnce dr ojadar ilgilendiği için cook sanslisn .bnm ultrasonlarim 1dk bol surmuyo ve güya özel muayeneye gidyrm.canm sıkldi şimdi. (-)
Normal doktorlar eger musaitse bakip gosteriyor cinsiyeti ama degilse imkani yok ugrasmiyor.. Ben cinsiyeti icin ozel klinige gidip parali cinsiyet analizi yaptirdim. mecburdu yani cinsiyeti %100 soylemeye. zaten 45 dk icinde goremezse randevu tekrari yapiyorlar.

15 haftalıkken düşük yapan arkadaşımızın yazısını okuyunca yine moralim bozuldu yemin ederim. demekki bu dönemlerde hala bu risk var ne yalan söyleyeyim korktum. Allah yavrularımızı korusun
hayatimizin hangi aninda garantimiz varki? Sakin bunlara takili kalip kendini yipratma. Kaderimizde ne varsa yasamak zorundayiz ve insallah hepimiz mutlu sonu bulucaz. Keyfini cikar bebeginin bol bol dua ederek :)

Canim cokgecmis olsun Allah sabir versin herset nasip kismet isi insallah yine javusursun melegine.

: 39911932 .!.:
kizlarrr dayanamadik ve ilk büyük eşyasini dün aldık minigimizin.. nasıl sizce?
Hayırlı mutlu günlerde kullanın inşallah.Ne kadara aldınız acaba ?

bencede en azından hareketini hissedicez.neyse az kaldı az daha sabır

biz de travel sistem istiyorduk araba koltuğu olarak da kullanmak için.. internette 750 800 den aşağı değil. Ankara Batıkent te Atlantis alışveriş merkezinden 680 e aldık biz
canım çok iyi almışsınız bizde bundan istiyoruz ama şimdi alamıcaz sanırım

C
CaCanım çok teşekkür ederim çok yakınız
14 haftadan sonra azalirmi dersin inşallah
Cinsiyet konusunda sana bisey dedi mj doktorun ben yarin gideceğim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…