inşallah kullanırsın canım.gönlünü ferah tut.bu arada çok beğendim.renkleride çok güzel.Ben de bunları almıştım, kullanmak nasip olmamıştı, bu sefer sağlıkla, keyifle kullanabilirim umarım.
Eki Görüntüle 1453030 Eki Görüntüle 1453029
rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşllah canım hepsi çok güzellbebeğini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin.çok zor bir durum gerçekten.
görmemiş diyen arkadaş da ayrıca çok ayıp etmiş.kendi hayatımız bile pamuk ipliğine bağlı hiç yaşamayalım ölelim o zaman.tam bugün bişeyler almıştım bu kelimeyi görünce canım sıkıldı.ama sana inat paylaşmak istiyorum çünki benim gibi hevesli olan bugünü bekleyen insanlar var.Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
Kızlar olumsuz yorum yazan arkadaşı görmezden gelelim varsın o olumsuz düşüncelerini kendine çeksin bizi de bulaştırmasın. Allah ömür yazdıysa zaten yaşar yazmadıysa kim ne yapabilir? Hani iki parça Kıyafetle mi Bebeğin ömrü belirlenir olmuş.. Sanki bizim elimizde bir de öyle şeyler.. Tövbe Ya Rabbim!
benim o konuda kafam rahat çok şükür.. Kızıma aldığımız park yatağı kuracağiz İnşaAllah..Yatağını ne zaman almayı düşünüyosunuz kızlar?
Ben 6. Veya 7.ci ayda alalım diyorum eşime ama o da o zaman çok ağır olursun dışarı çıkamayız rahatça diyo :)
Valla bilemedim..
Olmazsa netten siparişle alırız en sona yatağı kalsın diyorum ben..
Modele hiç karar vermedim daha ama almışken büyük bi yatak alalım diyorum..benim o konuda kafam rahat çok şükür.. Kızıma aldığımız park yatağı kuracağiz İnşaAllah..
Senin kafanda nasıl bir model var? Bence fikir olması açısından internetten araştırabilirsin..
evet çıktııı,hemde çokgüzel,çok seviyorummm:) senin?Ne demek canımm rica ederim göbüş çıktı mı peki ? :)
tekdende semih bey var iyi olarak bildiğim canım ben üniversitedeki aysun karabuluta gidiyorum bi de yeşim hanım var adını iyi diye duyduğum özel egedeselam bende iş dolayısla iki ay denizlideyim antalyada yaşıyorum gidp geliyorum sürekli antalyada bir doktorum var ama denizliye bi doktor arıyorum ne olur ne olmaz diye burda işyerine yakın özel ege hastanesi var orda arif saylana gittim 2 sefer ama senin önerebileceğin bir doktor varmı
Büyüyebilen beşikler var canım onlara bakabilirsin.. Biz kullanımı rahat olur diye park yatak aldık.. kızım içine sığmaz oluncaModele hiç karar vermedim daha ama almışken büyük bi yatak alalım diyorum..
Bakayım bi modellere :)
Bacağıyla kapatmış sanırım.. belki kız olabilir..Arkadaşlar cinsiyet tahmini alabilir miyim lütfen
Tabi canim rabbim hayirli saglikli ömürler versin kotuyu tabiki cagirmamak lazimSagol canm insallah kullanir allah nasip ederde bencede tavri cok yanls allah korusun herkesn bebegine bi sey olck degl ben cocugm icin neden kotu dusunup kotuyu cagiraymki((
Nereden aldın bu şirin şeyleri? :)Kizlarrr bugun. Hava missss gibiydii sahil superdii oglumn yeni cicileryle geldimm :)
inşallah kullanırsın canım.gönlünü ferah tut.bu arada çok beğendim.renkleride çok güzel.
canım bn n11 . com dan aldım 300 tl :)Sizinki de çok güzelsiz ne Kadar'a aldınız canım?
canim 6. 7 ay bence cok uygun merak etme ağırlasirsin ama ozanan da zaten annenin bol bol yürüyüş yapması lazım oyüzden suan göz gezdir ama alma ben ilk bebeğim inanki doğumdan sonra eşim aldı ozanan da çok geç tabi:) sana fikir olsin diye söylüyorum park yataklar çok iyi oluyor istersen bir araştır Rabbim sağlıkla kucagimiza alıp büyümeyi nasip etsinYatağını ne zaman almayı düşünüyosunuz kızlar?
Ben 6. Veya 7.ci ayda alalım diyorum eşime ama o da o zaman çok ağır olursun dışarı çıkamayız rahatça diyo :)
Valla bilemedim..
Olmazsa netten siparişle alırız en sona yatağı kalsın diyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?