2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşllah canım hepsi çok güzell

Yorum yapıp yapmama arasında tereddüt ettim. sayfa kurulduğundan beri takip ediyorum. arkadaşlara fazla takılamıyorum iş dolayısıyla ama her yazılanı okuyorum hergün. SİZ NE DÜŞÜNEREK BUNLARI YAZDIĞINIZI BİLMİYORUM AMA DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDENDE EMİN OLAMADIM BU SAYFAYA HEPİMİZ BÜYÜK UMUTLARLA TAKİP EDİYORUZ KAYIPLARIMIZ OLSADA ! VE BU ALIŞVERİŞ KONUSU SİZİ ŞU DURUMDA İLGİLENDİRMİYOR. TEK BİŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM " BEYNİNİZ VÜCUDUNUZU TERK ETMİŞ HABERİNİZ YOK.

Yatağını ne zaman almayı düşünüyosunuz kızlar?
Ben 6. Veya 7.ci ayda alalım diyorum eşime ama o da o zaman çok ağır olursun dışarı çıkamayız rahatça diyo :)
Valla bilemedim..
Olmazsa netten siparişle alırız en sona yatağı kalsın diyorum ben..

Kızlar olumsuz yorum yazan arkadaşı görmezden gelelim varsın o olumsuz düşüncelerini kendine çeksin bizi de bulaştırmasın. Allah ömür yazdıysa zaten yaşar yazmadıysa kim ne yapabilir? Hani iki parça Kıyafetle mi Bebeğin ömrü belirlenir olmuş.. Sanki bizim elimizde bir de öyle şeyler.. Tövbe Ya Rabbim!

O da gebeymiş, eski yorumlarına baktım da buraya da yazmış hatta.. Belki niyeti iyidir ama gerçekten hevesim kırıldı benim de..
Allah varken kulu nedir ki diyoruz ama böyle şeyler üzüyor insanı..
Neyse keyfimizi bozmayalım Cuma günü..

benim o konuda kafam rahat çok şükür.. Kızıma aldığımız park yatağı kuracağiz İnşaAllah..
Senin kafanda nasıl bir model var? Bence fikir olması açısından internetten araştırabilirsin..

kızlar arkadaş butikbebe den aldını söyliyince bende baktım bugune özel kargo bedava diyor ben bakıcam şimdi begendiğim olursa ilginç güzel şeyler alırım

Modele hiç karar vermedim daha ama almışken büyük bi yatak alalım diyorum..
Bakayım bi modellere :)

kızlar 2li tarama testmn soncnu aldım sonuç iyi çıktı bide doktorum erkeğe benziyor ama kesin değil dedi 1 nisana randevu verdi NASIL GEÇEÇEK O KADAR GÜN =(....................ayrıca bebegni kaybetmş arkadaşa çok üzüldüm hamile olan herkesin başına gelebilir kimin ne olcağı belli olmaz bu hayattA Allah daha büyük dert vermesin....bundan dha büyük dert olmaz ama :S Allah kimsenin başına vermesin güçlü ol arkadaşım umarım hayatında hep mutlu olursun ve yeniden bir yavrun olur İnşallah........

Arkadaşlar cinsiyet tahmini alabilir miyim lütfen

Eklentiler

• image.webp
    37 KB · Görüntüleme: 110
tekdende semih bey var iyi olarak bildiğim canım ben üniversitedeki aysun karabuluta gidiyorum bi de yeşim hanım var adını iyi diye duyduğum özel egede

Modele hiç karar vermedim daha ama almışken büyük bi yatak alalım diyorum..
Bakayım bi modellere :)
Büyüyebilen beşikler var canım onlara bakabilirsin.. Biz kullanımı rahat olur diye park yatak aldık.. kızım içine sığmaz olunca ona özel yatak yaptırdık..

Arkadaşlar cinsiyet tahmini alabilir miyim lütfen
Bacağıyla kapatmış sanırım.. belki kız olabilir..

Sagol canm insallah kullanir allah nasip ederde bencede tavri cok yanls allah korusun herkesn bebegine bi sey olck degl ben cocugm icin neden kotu dusunup kotuyu cagiraymki((
Tabi canim rabbim hayirli saglikli ömürler versin kotuyu tabiki cagirmamak lazim

inşallah kullanırsın canım.gönlünü ferah tut.bu arada çok beğendim.renkleride çok güzel.

Çok sağol canım. Daha güzelleri sizlerin olsun
Ama kıyafette çok acele etmeyin bence, çünü gerçekten cinsiyet için erken, değişebiliyor
Yani hevesinizi almak için alın elbette, içinizde kalmasın ama benim 21. haftada kızım bir anda oğluma döndüğü için güven duymuyorum şu anda söylenenlere, o yüzden minimum düzeyde tutmak lazım unisex olmayan alışverişleri.

Bir de mesela büyük alışverişler var. Mesela ev tipi ana kucağı, göğüs pompası, ne bilm beşik vs. ki çok para tutan şeyler. Ben bunları aradan çıkarmayı düşünüyorum ilk etapta.

canim 6. 7 ay bence cok uygun merak etme ağırlasirsin ama ozanan da zaten annenin bol bol yürüyüş yapması lazım oyüzden suan göz gezdir ama alma ben ilk bebeğim inanki doğumdan sonra eşim aldı ozanan da çok geç tabi:) sana fikir olsin diye söylüyorum park yataklar çok iyi oluyor istersen bir araştır Rabbim sağlıkla kucagimiza alıp büyümeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…