Teşekkürler.Ben de böyle yer kaplamayan hafif bi set istiyordum ama eşim nette bulmuş şu kocaman tekerlekli olanlardan aldı.Yer kaplama konusunda pek içime sinmedi ama hayırlısı...coktesekkurler daha iyileri sizlerin olsun. internette 750 800 arası değişiyordu fiyatlar. Biz ankarada bir alışveriş merkezindeki mağazadan 680 e aldık
canım çok iyi almışsınız bizde bundan istiyoruz ama şimdi alamıcaz sanırım
Cok uzuldum cnm neden olmus ki rabbim sabir versinKizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
Demekki 3.5 aylikken de dusebiliyorrDusuk riskim yoktu canim hatta huc bir seyim yoktu birden sanci ve arkasindan kanama oldu neden oldugu pataloji sonucundan sonra belli olucak ama doktorun dedigi sagliksiz gebelikler bu haftalarda bu sekilde sonlanabiliyormus
Teşekkürler.Ben de böyle yer kaplamayan hafif bi set istiyordum ama eşim nette bulmuş şu kocaman tekerlekli olanlardan aldı.Yer kaplama konusunda pek içime sinmedi ama hayırlısı...
Cok tatliymis gule gule kullansin :)Ardanin yeni cicileri :))
Heves edip alabilirler ama senin onlara gormemis gibi demen cok yanlisssArabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
Uslubunuz nekadar çirkin görmemiş falan.evet görmedim nerden göreceğim 10cu anne Oluşum değil ilk kez anne Olacağım nasipse.heves edip alabilirim.bunda sizin derdiniz neoldu da çıkmıştınız Anlamsızca konuştunuz bilemedim .Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
Gebelikte her an neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Doğana kadar, hatta doğduktan sonra da riskler olabilir.. Peki garanti mi 6. veya 7. ayda alındığında birşey olmayacağı..?Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
Çok geçmiş olsun.Kizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
Sizede hayırlı cumalar..Hayirli Cumalar kizlar
Belki kotu bisey olurda uzulurler diye dusunmus olabilirsiniz ama gormemis gibi kelime kullanmaniz dogru degilArabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
Neden bu şekilde tepki verme gereği duydunuz anlamış değilim kimi ne ilgilendirir ki bu istediğini alır heveslenmeyi görmemişlik olarak algılayan beyniniz acaba nasıl çalışıyo sizin Hepimiz burada acılarımızı sevinçlerimizi heveslerimizi paylaşıyoruz birbirimizin sırdaşı oluyoruz adam akıllı konuşmayacaksanız hiç bişey demeyip susmayı bilinArabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
arkadaşım mübarek cuma günü neden zaten tedirgin olan insanların kalbini kırıyorsun ki.Arabasını bilmem nesini alanlar biraz acele etmiyormusunuz sanki daha kaç haftalık bebekler Allah Aşkın'a Allah korusun ama ne olacağı belli bile değil bu haftada gebelikler sonlanabiliyor daha 6 7 ay var şimdiden başlamışsınız görmemiş gibi
inşallah aslında erken değil yavaş yavaş almak lazım çok ta heyecanlı bebek alışverişi yapmak inşallah bizde başlarız....Canım biz de alırken tedirgindik erken mi acaba diye ama veren Allah. ona emanet yavrularimiz. siz de en kısa zamanda alabilirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?