- 13 Mart 2015
- 1
- 8
- 3
- 41
Yatağını ne zaman almayı düşünüyosunuz kızlar?
Ben 6. Veya 7.ci ayda alalım diyorum eşime ama o da o zaman çok ağır olursun dışarı çıkamayız rahatça diyo :)
Valla bilemedim..
Olmazsa netten siparişle alırız en sona yatağı kalsın diyorum ben..
Slm kizlar bende eylul annesi olacagim Allahin izniyle hepinize merhaba
canim 6. 7 ay bence cok uygun merak etme ağırlasirsin ama ozanan da zaten annenin bol bol yürüyüş yapması lazım oyüzden suan göz gezdir ama alma ben ilk bebeğim inanki doğumdan sonra eşim aldı ozanan da çok geç tabi:) sana fikir olsin diye söylüyorum park yataklar çok iyi oluyor istersen bir araştır Rabbim sağlıkla kucagimiza alıp büyümeyi nasip etsin
teşekkürler canım.hepimizinki sağlıcakla giysin inşallah.
Güle güle oturmak nasip etsin Rabbim evinizde, bebeğiniz ile..daha bugün yeni ev aldık. nasibiyle geldi meleğim. taşındıktan sonra yavaş yavaş odasını hazırlamaya başlayacağım inşallah. ben düğünümde nişanımda mezuniyetimde... hayatımdaki her özel günde hep sade oldum. hiç birşeye heveslenmedim. değişik şeyler aramadım. herşey olması gerektiği gibi bir şekilde oldu. ama yavrum başka. herşeyini en iyi şekilde yapmak nasip olur inşallah. hepimiz için...
bebeğini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin.çok zor bir durum gerçekten.
görmemiş diyen arkadaş da ayrıca çok ayıp etmiş.kendi hayatımız bile pamuk ipliğine bağlı hiç yaşamayalım ölelim o zaman.tam bugün bişeyler almıştım bu kelimeyi görünce canım sıkıldı.ama sana inat paylaşmak istiyorum çünki benim gibi hevesli olan bugünü bekleyen insanlar var.Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.
teşekkürler canım. benim ikinci bebeğim olacak inşallah.ilk bebeğimdede çok hevesliydim.doğana kadar her akşam bütün kıyafetlerine bakıyodum.giyince daha bi tatlı oluyolar.cinsiyeti belli olmadığı için hiç bişey alamadım ben daha. bir tek arkadaşım hediye olarak sarı bir zıbın takımı almıştı. onu bile her akşam işten dönünce tek tek seviyorum şapkasını eldivenlerini... bu kadar cici şeyleri almaya başlasam naparım bilmiyorum. hepsi çok çok güzel. güle güle güzel günlerde giysin meleğin hepsini..
benim ablam zamanında açılıp büyük tek kişilik olabilen yatak almıştı ama büyük halini kullanamadı :) evdeki eşyalarımızı bile ne kadar kullanıyoruz ben 2 yaşına kadar yatabileceği bi yatak alcam şimdilikModele hiç karar vermedim daha ama almışken büyük bi yatak alalım diyorum..
Bakayım bi modellere :)
hoşgeldin canım:)Selam kızlarBen de inş 2015 eylül annesi olacağım. Aranıza katılabilir miyiiim
benim ablam zamanında açılıp büyük tek kişilik olabilen yatak almıştı ama büyük halini kullanamadı :) evdeki eşyalarımızı bile ne kadar kullanıyoruz ben 2 yaşına kadar yatabileceği bi yatak alcam şimdilik
Allah sabır versin, diğer evlatlarınıza hayırlı uzun ömür versin. Sizi de başlarından eksik etmesin. Ben de ilk bebeğimi kaybettim ve şimdi ikinci gebeliğim. Sizi çok iyi anlıyorum. Rabbim yardımcınız olsun..Kizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
Hoşbuldum :) Ben de kendimi tanıtayım. Beklenen doğum tarihim 25 eylül. İnş ilk bebeğim olacakhoşgeldin canım:)
Kizlar herkese cok tesekkur ederim.rabbim bunu uygun gordu boyle oldu.sukrediyorum ya dogduktan sonra kaybetseydim ozaman daha buyuk bir aci olurdu allah yasatmasin kimseye.benim 4.,gebeligimdi 2 kizim bir oglum vardi oglum henuz 17 aylik kaza ile hamile kalmistim hic bir problemim yoktu hersey yolundaydi.kaza ile hamile kaldim ama ona ragmen nasil uzuldugumu anlatamam kaybettigime bebegi.ve o gormemis diyen arkadasida kiniyorum benim hem kazayla hamilelik hemde 4. Gebeligim olmasina ragmen ne heveslerim vardi evde degisiklik yapacaktik k izlarima ayri oda ogluslarima ayri oda arabamizi degistirip genis buyuk bir araba bile bakiyorduk rahat edebilmek icin ilk bebegimmis gibide hevesliydim yani siz kim oluyorsunuzda insanlara gormemislik diye biliyorsunuz ozaman siz gormemislik yapmayin ve bebeginize dair hic bir sey yapmayin hayret birsey inanin yatiyorum yattigim yerden sinirimden duramadim bir seyler yazmak istedim
Slm kizlar bende eylul annesi olacagim Allahin izniyle hepinize merhaba
Hoşgeldiniz :)Selam kızlarBen de inş 2015 eylül annesi olacağım. Aranıza katılabilir miyiiim
Hayırlı olsun arkadasım :) Gözün aydınGüzel anneler merhaba, önceliklehumeyra81 arkadaşım geçmiş olsun Rabbim sabrını versin diğer evlatlarınla güzel günler yaşa inşallah.. Bugün benimde kontolum vardı, bebeğimizin cinsiyetini öğrenecektik iki annem eşim ben ve bebişimiz tuttuk yolu gittik doktor ablamıza :) bizi biraz meraklandırmak isteyen güler yüzlü doktorumuz tahminlerimizi aldı, iyice her yerimizi bize gösterdi eller ayaklar burun sırt boyun omurga sonra soyleyiverdi bize bir oglumuzun olacağını evrembus bir ay önceki tahminin doğru çıktı canım.. Artik yavaş yavaş alışverişlere başlarım :)
Selam kızlarBen de inş 2015 eylül annesi olacağım. Aranıza katılabilir miyiiim
Annenin yanında yatması gerekiyormus derken hangini kastettin canım? aynı odada mı? yoksa anneyle beraber mi?Ya aslında kafama takılan şey şu, bebek doğunca 3 ay annesinin yanında yatması gerekiyormuş.
E bizim de oda çok büyük değil, eşim nişanlıyken bi yatak odası takımı almış her yeri kaplıyo..
Boş oda var, bebek odası yapıcam ama ilk 3 ay nasıl olacak bilmiyorum.. Bi de kaynana gelecek Türkiye'den doğum için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?