2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynen ben de hep ekmek yiyorum ne yazık ki. Bulantı yüzünden ancak katı gıda tüketiyorum o da bol bol kilo yaptı şimdiden. Halbuki en başlarda dengeli beslenicem diye koymuştum kafama ama planlarım alt üst oldu. Meyve bile yiyemiyorum
kızlar ben hep ekmek yemek istiyorum boş ekmek. sanki diğerlerini yersem midem bulancak gibi hissediyorum. et ve tavuktan çok tiksindim. bi sürü kuruyemiş aldım yüzüne bile bakmıyorum

ben kilo almadım 5 kilo verdim. o biraz avantajım olcak. zaten çok kilolu hamile kaldım. korkuyorum o yüzden. doktorda ekmeği yasaklamıştı ama başka bişey yiyemiyorum bu ara

Bir kızım var allah bağışlasın inşaallah. Şimdi herkes bebişle benim sağlığımdan çok "bu bebek erkek mi kız mı" diye sürekli soruyorlar sinir oluyorum ya zaten ne ise rahmimdeki kısmetse inşallah doğacak dünyaya gelecek benim elimdemi Cinsiyeti belirlemek? ya uyuz oluyorum heleki elime görünmemek kaynanama uyularak gıcıklar. Ayyy çok sinirlendim yaaaa afedersiniz hergün aynı muhabbet

Ay sinirden yanlış yazdım özellikle eltim görümcem ve kaynanam ya bir kişi nasılsın demiyor uyuz oluyorum uyuuuuuuuzzzz

sincan da baya büyük doğumu nerde düşünüyorsun çayyolunda ki poliklinik te doğum olmuyor bildiğim kadarıyla
Evet buyuk :) dogumuda zekai tahirde yaparim diye dusunuyorum ozel oda tutup ya da bilemiyorum ozamanki duruma bagli etimed hastanesindede olabilir

biz de travel sistem istiyorduk araba koltuğu olarak da kullanmak için.. internette 750 800 den aşağı değil. Ankara Batıkent te Atlantis alışveriş merkezinden 680 e aldık biz

ay bende batıkent de oturuyorum bakıyım bi oraya ilk çocugum o yuzden ne kullanışlı olur bilmiyorum

canım bende aynı durumdayım sinir oluyorum yokj erkek erkek biz oyle hissediyorz diyolar sinir oluyorum utanmasalar bebeği yaptığım günü de sorcaklar nasıl yaptın diye

Öylemi? çok güzelmiş o zaman.

MaşaAllah bebişine..
Kızlar bize cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı? 10+5 diye gittik doktorumuza 11+1 çıktık bu arada.
Canım bende hiç anlamam bu cinsiyet olayından ama bana nedense erkek gibi geldi..

kizlarrr dayanamadik ve ilk büyük eşyasini dün aldık minigimizin.. nasıl sizce?
Arabanz güzelmiş guzel günlerde kullanın.. Fiyatı da baya uygunmuş..

Kızlar bugün biraz temizlik yaptım.. Evi falan süpürdüm.. Sonra kızımla dışarı çıktık.. Çok fena yoruldum.. Birde üstüne üslük eve gitdiğim gibi kustum ( çok afedersiniz) en son kan ilacımı içmiştim hepsi gitti.. Sonra koltuğa bir uzandım 1 saate yakın uyumuşum..

Kızlar 14+0 cinsiyeti tahmin edecek olan varmı LÜTFENN

Eklentiler

• image.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 137
  • image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 124
O kusmalar bende gittikçe artıyor azalacağı yere :)
İnsan kendini o an hayattan bezmiş gibi hissediyor, çok kötü bişey..
Bu haftasonu da ben temizlik yapıcam baya iş var evde.

Kızlar aranızda kesin olarak cinsiyeti değişen var mı? 12-13. Haftalarda kız denilip erkek olan ya da erkek denilip kız olan?

O kusmalar bende gittikçe artıyor azalacağı yere :)
İnsan kendini o an hayattan bezmiş gibi hissediyor, çok kötü bişey..
Bu haftasonu da ben temizlik yapıcam baya iş var evde.
Bu ara beni kusturan şeyin kan ilacı olduğunu düşünüyorum.. Evet kesinlikle hayatta beziyor insan
Aman canım ben gibi arka arkaya yapma Dinlene dinlene yap.. Belim çok ağrıdı benim

Ay maaşallah size ne güzel çıkmış öyle, bana kız gibi geldi ama. Sağlıkla inş...

Erkek diyenlerle kız diyenler eşit hemen hemen. Hayırlı ve sağlıklı olsun hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…