2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
güle güle kullanın travel sistem çok kullanışlı bizde bundan düşünüyoruz ne kadara aldınız acaba

biz de travel sistem istiyorduk araba koltuğu olarak da kullanmak için.. internette 750 800 den aşağı değil. Ankara Batıkent te Atlantis alışveriş merkezinden 680 e aldık biz

Ben cogu zaman cinekop aliyorum. Ama bugun uskumru aldim :)

Balık biraz riskli bir konu. Derin su balıklarında civa oranı yüksek olduğu için pek önerilmiyor. Somon tavsiye ediyor doktorlar genelde.
Evet genellikle gebelikte yuzey baliklarini tercih etmeliyiz .. somon baligini dip baligi oldugunu biliyordum.. Arada azda olsa tuketebiliriz aslinda

Evet genellikle gebelikte yuzey baliklarini tercih etmeliyiz .. somon baligini dip baligi oldugunu biliyordum.. Arada azda olsa tuketebiliriz aslinda
Benim doktorum omega3 açısından zengin ve civa oranı düşük olduğu için lüfer ve somon öneriyor

Kizlar doktoran ciktim cok iyi saglkli suyu iyi dedi yavrun cok tembel cok haraket etmiyo bi agzini acti bide kafasini kasiyodu cok tatliydi ama yuzunu bize dondü:)))) 10cm gramini demedi bende anlamadim :/ ama 10gun onden gidiyomus normalde 14+6 ama 15+6gozukuyo yani yarin 16bitiyoms :)

herkese sağlıklı hamilelikler.her zaman takip edemiyordum ama uzun zaman oldu girmeyeli 200 sayfa yazılmış
En uygun balık somon ama ben yiyemiyorum.İlk bebeğimde de yiyememiştim.Mevsim balığı tüketmek gerekir diye biliyorum ve tabi doktorların söylediği gibi dip balığı olmaması gerekir.Yiyenlere afiyet olsun.Ceviz badem idare ediyorum ben omege 3 için.

Selam cnm genelde ilk tahminler doğru oluyor dr banada erkek dedi ikili testte de erkek dedi net konuştu ama bakalım herşeyden önce hayırlısı tabisi..
Benim bir kızım var 3 yaşında. Kızımdada ultrasonda bacak arasında hiçbişey yoktu doğal olarak bu gebeliğimde pazartesi ultrasonda bacak arasında resmen bir çıkıntı gördüm yani netti doktoruma erkek dedi ama bakalım bekliyoruz

Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin cnm bir kız olunca haliyle bir de erkek isteniyor dimi..

kızlar ben hep ekmek yemek istiyorum boş ekmek. sanki diğerlerini yersem midem bulancak gibi hissediyorum. et ve tavuktan çok tiksindim. bi sürü kuruyemiş aldım yüzüne bile bakmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…